foto: Mārtiņš Ziders
Kivičs, mīlestība, bērni un dziesmas - Liene Skulme visnotaļ samocītā SWH tiešraidē stāsta par sevi un dzīvi
"Esmu satikusi vislabāko cilvēku," par mīlestību ar Andri Kiviču teic Skulme.
2019. gada 25. janvāris, 20:07

Kivičs, mīlestība, bērni un dziesmas - Liene Skulme visnotaļ samocītā SWH tiešraidē stāsta par sevi un dzīvi

Jauns.lv

Piektdienas vakarā radio SWH raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi" pie Paula Timrota viesojās sabiedrības dāma, mūziķa Andra Kiviča mīļotā sieviete Liene Skulme. Stundas garumā abi pļāpāja par viņas personību un dzīves gājumu, mīļākajām grāmatām un filmām un, protams, mīlestību. Zīmīgi, ka skaistumkaraliene savu tiešraides stundu gan sāka, gan beidza ar "Z-Scars" dziesmām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon
16

Tiešraides sarunā radio SWH klausītāji tika iepazīstināti ar nule rampas ugunīs nokļuvušo kādreizējo skaistumkaralieni Lieni Skulmi. Sieviete pastāstīja, ka šobrīd atpūšas no visa, kas iepriekš daudzos gados piedzīvots un darīts, proti, viņa bijusi gan uzņēmēja, gan žurnāliste, gan darbojusies politikā, gan arī strādājusi ar vēža slimniekiem medicīnā, taču nu atpūšas no visa: "Šobrīd tāds dzīves periods, ka atpūšos".

Uz Paula Timrota jautājumu, kā paiet viena diena Lienes Skulmes dzīvē, viņa skaidroja, ka prioritāte ir bērni - viņu skola un pulciņi pēc tam. "Viss ir plānošana," raidījumā teica Skulme, atzīstot, ka viņai ir palīgi, kas izlīdz visas trīs meitas aizvest un atvest no daudzajiem pulciņiem. Viņa joprojām raksta un glezno, taču gleznošana šobrīd esot mazliet atstāta novārtā - neesot laika. "Man ir jābūt paraugam saviem bērniem," par  savu talantu likšanu lietā skaidro Liene. Viņa pati savulaik gan dziedājusi, gan dejojusi, un vairākas prasmes mantojušas arī viņas meitiņas.

"Šis man ir mīlestības laiks"

Timrotam vaicājot, kā viņa pati savām meitām paskaidro šobrīd notiekošo savā privātajā dzīvē, Skulme atklāj, ka ar meitenēm daudz runā par mīlestību un cilvēku attiecībām. "Saku, ka Romeo un Džuljetas stāsts var būt arī pusmūžā - kā man. Viņām varbūt būs citādāk, bet man ir sanācis tā".

Skulme atzīst, ka šis viņai ir mīlestības laiks, ko ļoti ilgi un sen gaidījusi. "Esmu satikusi vislabāko cilvēku, es tikai tagad saprotu, kas ir īsta mīlestība, nekad iepriekš nekas tāds ar mani nav bijis," pauda sieviete, mulsi sasmejoties pie Timrota jautājuma, kas gan tad bijušas attiecības līdz šim. Tāpat viņa nāca klajā ar jaunumiem, ka abi ar mīļoto Andri Kiviču ierakstījuši kopīgu dziesmu, kas jau drīzumā ieraudzīs dienasgaismu un, viņa cer, iekaros arī radio SWH klausītāju simpātijas un dziesmu topu. Ar savu muzikālo gaumi Skulme pārsteidza arī Timrotu, kurš vienu otru viņas izvēlētu dziesmu pat nezināja. Taču Sklumes gaumi reprezentēja Džonija Keša, "Queen" un Coja "Kino" gabali.

Vaicāta, kādas ir Lienes Skulmes mīļākās grāmatas un filmas, intervijas varone sacīja, ka nekas viņas skalā nespēj pārspēt leģendāros "Vējiem līdzi" - kā grāmatu, tā arī filmu. Pēdējā laikā gan Skulme lasot vieglāka rakstura literatūru, taču vēl nesen aizrāvusies ar astrologa Sergeja Vronska sarakstītajām grāmatām par astroloģiju, kā arī Mēness cikla nozīmi Zemes ļaužu dzīvēs.

Savukārt atbildot uz jautājumu par to, kas, viņasprāt, dzīvē ir vissvarīgākais, Liene Skulme neminstinoties teic, ka veselība. Vienlaikus viņas pašas dzīvē šobrīd vissvarīgākais ir mīlestība. Skulme aicina arī citus atmest naidu un būt laipnākiem, mīlošākiem. Arī sociālajos tīklos.

Kiviča koncerts restorānā "Stargorod"

gallery icon
41
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās