foto: socialmediaservice by ddp images / Vida Press
"Zelta globusu" ūdens meitene, kas līda zvaigžņu fotogrāfijās, tiek pie lomas „Hameleonu rotaļās”
„Fiji” ūdens meitene Kelleta Katberta
Slavenības
2019. gada 23. janvāris, 16:57

"Zelta globusu" ūdens meitene, kas līda zvaigžņu fotogrāfijās, tiek pie lomas „Hameleonu rotaļās”

Jauns.lv

Publicitāte, ko „Fiji” ūdens meitene Kelleta Katberta izpelnījās „Zelta globusu” vakarā, iekļūstot neskaitāmu slavenību fotogrāfijās, atmaksājusies ne tikai koncernam „Fiji” kā laba reklāma viņu produktam. Katberta saņēmusi lomu populārajā seriālā „The Bold And The Beautiful”. Ar nosaukumu „Hameleonu rotaļas” šo ziepju operu daudzus gadus demonstrēja arī Latvijas TV.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan pie mums seriālu „Hameleonu rotaļas” nedemonstrē jau vairākus gadus, Amerikas Savienotajās Valstīs to aizvien filmē.

Daudziem aktieriem tas kļuvis kā otra dzīve. Vairākas seriāla zvaigznes, ko pazina latviešu skatītājs, jau devušās mūžībā, bet viņu vietā nākuši citi varoņi. Kā dzīvē.

Modele Kelleta Katberta „Zelta globusu” balvu ceremonijas vakarā iemantoja iesauku „Fiji” ūdens meitene. Ar paplāti, uz kuras glīti sakārtotas ūdens pudeles slavenajiem viesiem, jaunā dāma iemanījās iekļūt neskaitāmu slavenību fotogrāfijās.

foto: AP/Scanpix
„Fiji” ūdens meitene Kelleta Katberta „Zelta globusu” vakarā iepozē fonā aktrisei Džeimijai Lī Kērtisai.

Pateicoties šai publicitātei, Katbertai piedāvāta loma populārajā seriālā. Kā „Fiji” ūdens meitenei būs izdevies parādīt sevi kā aktrisei, amerikāņu skatītājs varēs novērtēt jau šā gada 6. februārī, kad uz ekrāniem būs redzama sērija ar viņas piedalīšanos.

foto: socialmediaservice by ddp images / Vida Press

Kelleta savā „Instagram” blogā jau publiskojusi fotogrāfiju no seriāla uzņemšanas aizkulisēm. Tērpusies visa melnā, meitene redzama kopā ar četriem citiem seriāla „Hameleonu rotaļās” aktieriem.

„Paldies „Hameleonu rotaļu” jaukajiem cilvēkiem, ka mani vakar uzaicinājāt,” pateicas Katberta.

„Es pilnībā varu iztēloties, ka tu atveidotu Ridža meitu, par kuru neviens agrāk nezināja,” savās fantāzijās dalās kāda no Kelletas „Instagram” bloga sekotājām.

foto: socialmediaservice by ddp images / Vida Press

„Nākamreiz iemācies nesabojāt citu cilvēku fotogrāfijas, lai tiktu pie savām iespējām,” indīga ir kāda cita.

Pēc „Zelta globusu” ceremonijas vakara, sarunā ar izdevumu „Los Angeles Times” Katberta ļāva noprast, ka viņas parādīšanās tik daudzās slavenību fotogrāfijās nebija nejaušība, viņa šādi apzināti vairojusi popularitāti savam darba devējam kompānijai „Fiji Water”. „Tas viss ir stratēģiski izplānots,” viņa apliecināja.

Plānošana modelei patiešām izdevusies, bet kompānijai atmaksājusies, turklāt ar uzviju. Pateicoties Katbertai, „Fiji Water” bija redzams televīzijā, par to runāja radio un diskutēja sociālajos tīklos. Mārketinga analītiķu firma „Aprex Marketing Group” izkalkulējusi, ja kompānijai „Fiji Water” būtu vajadzējis izvietot tradicionālu reklāmu un gūt tik plašu atspoguļojumu „Zelta globusu” vakarā, koncernam naudas izteiksmē tas būtu izmaksājis 12 006 579 ASV dolārus.

foto: socialmediaservice by ddp images / Vida Press
„Fiji” ūdens meitene Kelleta Katberta

Taču ne visi bija sajūsmā par šādu reklāmas triku. Tā, piemēram, aktrise Džeimija Lī Kērtisa atzīst, ka speciāli pagājusi tālāk no „Fiji” un „Moët ” stendiem, lai pozētu fotogrāfiem. Viņai Katbertas uzbāzība nebija tīkama. Šādiem „gājieniem” vajadzējis būt iepriekš saskaņotiem, – ir pārliecināta aktrise.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās