foto: Matt Baron/REX/ Vida Press
Popzvaigzne Rianna uzsākusi tiesas prāvu pret tēvu
Popzvaigzne Rianna.
Slavenības
2019. gada 17. janvāris, 06:15

Popzvaigzne Rianna uzsākusi tiesas prāvu pret tēvu

Jauns.lv

Barbadosā dzimušās popzvaigznes Riannas nesaskaņas ar tēvu Ronaldu Fentiju nonākušas līdz tiesai. Dziedātāja uzsākusi prāvu, apsūdzot viņu sava vārda izmantošanā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Interneta portāla TMZ rīcībā nonākušas dokumentu kopijas par to, ka popzvaigzne Rianna – īstajā vārdā Robina Rianna Fentija – uzsākusi tiesas prāvu pret talantu attīstības kompāniju „Fenty Entertainment”, kuru viņas tēvs nodibinājis 2017. gadā.

Šai kompānijai nav nekādas saistības ar pašu dziedātāju, turklāt bizness ar vārdu „Fenty” jau ir reģistrēts. Dziedātāja ar savu uzvārdu dibinājusi visnotaļ veiksmīgu kosmētikas produktu zīmolu „Fenty Beauty”.

Rianna un viņas tēvs Ronalds Fentijs

gallery icon
16

„Lai gan Fentija kungs ir Riannas tēvs, viņam nav un nekad nav bijušas tiesības rīkoties Riannas vārdā,” norādīts tiesai iesniegtajos dokumentos.

Maldīga esot arī informācija par 15 miljonus vērtu Latīņamerikas koncertturneju un diviem 400 000 ASV dolāru vērtiem koncertiem „Staples Center” arēnā Losandželosā un „T-Mobile” arēnā Lasvegasā. Rianna apliecina, ka izsludinātie koncerti nav ar viņu saskaņoti.

foto: Coleman-Rayner/Vida Press/ Vida Press
Rianna ar tēvu pirms vairākiem gadiem.

2018. gadā Ronalds Fentijs centās uzsākt dizaina viesnīcu ķēdes izveidi, reģistrējot to ar nosaukumu „Fenty”, taču ASV Patentu un zīmolu birojs liedza atļauju reģistrēt uzņēmumu ar šādu vārdu.

Rianna jau agrāk intervijās nav slēpusi, ka viņai ar tēvu nav labas attiecības. Dziedātāja bērnībā bijusi aculieciniece tam, kā tēvs paceļ roku pret viņas mammu. Lai gan popzvaigzne vēlākos gados ar tēvu salaba, 2008. gadā attiecības atkal pasliktinājās, pēc tam, kad tēvs bija meitu „apkaunojis”.

foto: 246paps / MEGA / Vida Press
Riannas vecāki Ronalds un Monika Fentiji.

„Es nedomāju, ka nonāks līdz tam, ka mēs nesarunāsimies,” pirms vairākiem gadiem sarunā ar Raienu Sīkrestu atzinās Rianna. „Ikreiz, kad es pēc tam centos viņu sazvanīt, tas neizdevās. Es centos viņu sasniegt neskaitāmas reizes – tēva dienā, viņa dzimšanas dienā, taču bez rezultātiem.”

„Es no tēva neesmu saņēmusi ne vēsti jau vairāk nekā gadu,” 2009. gadā sniegtajā intervijā apgalvoja dziedātāja. „Es centos, darīju no savas puses visu, ko varēju. Tagad ir viņa kārta.” Rianna apliecina, ka tas, ka tēvs publiski runājis ar presi pēc tam, kad Kriss Brauns dziedātāju piekāvis, tikai pasliktinājis attiecības.

foto: Matt Baron/REX/ Vida Press
Popzvaigzne Rianna ar mammu 2017. gadā.

„Viņš izdarīja kaut ko, kas ļoti sarūgtina,” norādījusi dziedātāja.

„Viņš pagrieza man muguru un devās runāt ar medijiem. Viņam samaksāja, lai viņš par to runātu. Es ar viņu nebiju runājusi, bet viņš izteicās tā it kā mēs būtu to pārrunājuši. Jutos ļoti vīlusies.”

Rianna svin vectētiņa Bravo 85. dzimšanas dienu

gallery icon
6

Rianna ražas svētku festivālā Barbadosā

Popzvaigzne Rianna lepojas ar savu senču tradīcijām un bieži atgriežas dzimtajā Barbadosā, lai ņemtu dalību kultūras pasākumos. Šoreiz viņa piedalījusies ...

gallery icon
34

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija "Savage x Fenty".

gallery icon
57

Rianna filmas pirmizrādes vakarā Parīzē

Filmas „Valerian And The City Of A Thousand Planets” pirmizrādes vakaram Parīzē dziedātāja Rianna izvēlējusies „Prada” tērpu un „Chopard” juvelierizstrādājumus.

gallery icon
10
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās