foto: Tom Dymond/REX/ Vida Press
Sūzena Boila spoži atgriežas uz skatuves dziedāšanas šovā un cer kļūt par čempionu čempioni
Sūzena Boila.
Slavenības
2019. gada 10. janvāris, 07:03

Sūzena Boila spoži atgriežas uz skatuves dziedāšanas šovā un cer kļūt par čempionu čempioni

Jauns.lv

Gandrīz desmit gadus pēc spožas debijas talantu šovā „Britain’s Got Talent” Sūzena Boila atkal kāpusi uz skatuves un dziedājusi Saimonam Kauelam, gaidot viņa vērtējumu. Šoreiz kolorītā un neapšaubāmi talantīgā skotiete nolēmusi savu varējumu pierādīt šovā „America’s Got Talent: The Champions”. Tajā piedalās iepriekšējo šovu uzvarētāji un finālisti no visas pasaules, lai sacenstos par čempionu čempiona titulu.

Pateicoties dalībai šovā „Britain’s Got Talent”, Sūzena Boila iemantoja fenomenālus panākumus. Kad 2009. gada 11. aprīlī uz skatuves uzkāpa nedaudz omulīga kundzīte ar izspūrušu iesirmu matu ērkuli, daudzi iesmēja. Taču, kad viņa sāka dziedāt, mēmi aiz pārsteiguma palika visi, skarbo talantu šovu bosu Saimonu Kauelu ieskaitot.

Boilas izcilais talants un savdabīgais dzīvesstāsts strauji padarīja viņu slavenu. Dziedātāja, kura iemantoja slavu 48 gadu vecumā, tagad ir 33 miljonus dolāru liela kapitāla īpašniece. Viņa jau sen sevi pierādījusi, taču Čempionu šovs izrādījies gana saistošs izaicinājums, lai viņa atkal piedalītos jaunā konkursā un mēģinātu sevi pierādīt, šoreiz jau sacenšoties ar labākajiem no labākajiem.

Jautāta, vai uzskata sevi par čempioni, Sūzena atbild: „Tiem, kam varbūt nav pārliecība, lai darītu. Tiem, kuriem varbūt nav balss. Tiem, kurus cilvēkiem labpatīk ignorēt. Es jūtos viņu čempione.”

Pēc tam, kad Boila jaunajā šova atlasē izpildīja grupas „The Rolling Stones” skaņdarbu „Wild Horses”, skatītāji cēlās kājās un ar stāvovācijām sveica viņas atgriešanos TV ēterā.

„Nevaru iedomāties nevienu citu konkursantu, kurš būtu raksturojis šo šovu labāk, nekā tu, ja man jāsaka godīgi,” priekšnesumu un pašu dziedātāju slavēja Kauels.

Grupas „Spice Girls” dalībniece Mela B, kas ir viena no žūrijas pārstāvjiem, piekrita kolēģa vārdiem. „Es tikai vēlos pateikt, kāds neapšaubāms gods un prieks ir sēdēt šeit un klausīties tevī, tavā eņģeļa balsī.”

Žūrija devusi jāvārdu viņas tālākai dalībai šovā. Tagad Sūzena Boila ir viena no finālistiem.

Sūzenas Boilas pārvērtības

Sūzenas Boilas pārvērtības.

gallery icon
25

Sūzena Boila dzīvo pieticīgi

Lai gan Sūzena Boila nopirkusi lielāku īpašumu pilsētas pretējā pusē, savu „smalko māju” viņa atdevusi brāļu un māsu bērniem. Dziedātāja ...

gallery icon
9

Sūzena Boila 2014. gadā

gallery icon
25

Sūzena Boila cep pankūkas

gallery icon
10

Sūzena Boila

gallery icon
3