foto: Instagram (tiffanytrump)
Trampa jaunākā meita Tifānija atrāda savu jauno sirdsāķīti - miljonāru
Trampa jaunākā meita Tifānija atrāda savu jauno sirdsāķīti - miljonāru Maiklu Bulosu.
Slavenības
2019. gada 9. janvāris, 10:50

Trampa jaunākā meita Tifānija atrāda savu jauno sirdsāķīti - miljonāru

Jauns.lv

ASV prezidenta Donalda Trampa un viņa otrās sievas Mārlas Meiplas meita Tifānija neilgi pēc aizvadītajiem Jaungada svētkiem savā Instagram kontā ievietojusi bildi ar savu jauno draugu - uzņēmēju Maiklu Bulosu, ziņo "The Washington Post".

Pārītis redzams, pozējot pie krāšņi rotātas Ziemassvētku egles Baltā nama Sarkanajā zālē, Vašingtonā. Abi mīļi apskāvušies un šķiet, ka savas attiecības tādējādi pasludinājuši par oficiālām.

Jau kādu laiku atpakaļ medijos klīda runas, ka 25 gadus vecā Tifānija, kura pašreiz studē jurisprudenci Džordžtaunas Universitātē, ir attiecībās ar Bulosu, kurš nāk no ietekmīgas un bagātas ģimenes Nigērijā. Tomēr šī ir pirmā oficiālā fotogrāfija, kurā pāris redzams kopā.

Žurnāls "People" ziņo, ka abi iepazinušies pērnā gada vasarā, aktrisei Lindsejai Lohanai piederošā klubā Grieķijā.

foto: Blitz Pictures/REX/ Vida Press
Tifānija Trampa, izklaidējoties Londonā, pērnā gada vasarā.

Lai gan ģimenes saknes Bulosam meklējamas Libānā, puiša ģimenei pieder vairāki uzņēmumi Nigērijā. Informācija Tifānijas drauga sociālā tīkla "Instagram" profilā liecina, ka puisis apmeklējis Londonas Universitāti un strādā finanšu projektu vadības jomā.

Pati Tifānija un viņas oficiālie pārstāvji nekādus komentārus medijiem par bildi nav snieguši, tomēr arī meitenes māte Marla Meipla ir starp tiem tūkstošiem, kuriem bilde "Instagram" kontā "patīk".

Māsas Ivanka un Tifānija Trampas dodas uz Floridu

gallery icon

Buloss nav pirmais Tifānijas nopietnais draugs. Pērnā gada pavasarī medijos parādījās ziņas, ka meitene pārtraukusi divus gadus ilgušās attiecības ar Rosu Mehaniku - puisi, ar kuru Tifānija iepazinusies koledžā. Abi kopā apmeklējuši vairākus oficiālus pasākumus, to starp viņas tēva Donalda Trampa inaugurācijas ceremoniju. Abu attiecības diemžēl izjukušas.

Tifānija Trampa un Ross Mehaniks

Pēc divu gadu kopābūšanas izšķīrusies ASV prezidenta Donalda Trampa meita Tifānija. Paziņas apgalvo, ka pāris šķīries draudzīgi, turklāt jau 2017. ...

gallery icon

Donalda Trampa meitu Ivankas un Tifānijas kleitas

ASV prezidentam, miljardierim Donaldam Trampam ir kupla ģimene. Trīs reizes precējies, 8 mazbērni, 3 dēli un 2 skaistas un stilīgas ...

gallery icon