foto: Publicitātes
Ar kopīgu koncertu fanus priecēs hiphopa zvaigznes Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi
Mūzika
2019. gada 3. janvāris, 14:55

Ar kopīgu koncertu fanus priecēs hiphopa zvaigznes Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi

Jauns.lv

Vieni no Latvijas aktuālākajiem hiphopa māksliniekiem - Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi - aicina uz lielkoncertu sēriju "Republikas tūre".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Liepājā, Valmierā, Rēzeknē un Ventspilī būs iespēja baudīt četrus koncertus vienā vakarā un dzirdēt arī izpildītāju kopīgās dziesmas.

Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi priecēs klausītājus četros lielkoncertos: Liepājā (Lielais Dzintars, 13. februāris), Valmierā (Kultūras centrs, 9. marts), Rēzeknē (Latgales vēstniecība GORS, 22. marts), Ventspilī ("Jūras vārti", 29. marts).

Koncerta programmā ir gan repa izpildītāju aktuālākās dziesmas, gan populārākie hiti.

foto: Publicitātes
Ozols.

Ozols
Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem.
Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000.) Albumi:  “Cieņa un mīlestība” (2001.), “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” (2002.), “Dūzis” (2003.), “Neatkarība” (2009.), “Atpakaļ nākotnē” (2015.), Neona Pilsēta (2018.) 2018. gada nogalē mūzikas straumēšanas platformās nonāca Ozola sestais studijas albums “Neona Pilsēta”. Ierakstā piedalās ansis, rolands če, xantikvariāts un "Sudrabu sirds", kā arī aktieris Juris Strenga un komiķis Jānis Skutelis.
Savas radošās darbības laikā Ozols piedalījies arī tādos projektos kā "Fact" un "Rool Makaz".

foto: Publicitātes
ansis.

ansis
Vairāk nekā desmit gadu laikā saistīts ar un/vai ņēmis dalību tādos projektos kā "PKI" (Skutelis, Edavārdi, KasPis, Arčijs, Eliots, 181h, AKE), "Riekstu Armija" (Edavārdi, Arčijs), "Kreisais Krasts", "Ritmiskās Runas", "Lāzeri", "[KjP]", "Netīrās cilpas" un "Dirty Deal Audio", piedalījies daudzu repa ierakstu veidošanā un sadarbojies ar lielāko daļu atzītāko latviešvalodīgo reperu buķetes. 2013. gadā izdevis "Dekadansi" (1. un 2. daļu) un kopā ar Oriole radījis #HIMNAS. 2017. gadā izdevis savu jaunāko un kritiķu augsti novērtēto albumu "Balzams".

foto: Publicitātes
Viņa.

Viņa
Jaunā latviešu hip-hopa mūziķe, albuma “Elpo EP” autore.
Publikai pazīstama arī kā projektu "Autographic" un “Bandmaster” soliste, “Radio Pieci” repa batla fināliste un “Zelta Mikrofona” ieguvēja nominācijā “Gada debija” un "Labākais elektroniskās mūzikas albums".

foto: Publicitātes
Edavārdi.

Edavārdi
Edavārdi ir jauns cilvēks un latviešu repa izpildītājs, kurš ir tikai sava ceļa sākumā. Albumi: “Izlaušanās” (2010.),“ Es Esmu Šeit” (2013), “Galvaskauss” (2015.), “Īstas Acis” (2017.) 
”Ghetto Brīvrunu batla” uzvarētājs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās