foto: Ken McKay/ITV/REX/ Vida Press
Mela B apgalvo, ka "Spice Girls" kolēģe Džerija ir vecāka, nekā uzdodas
Mela B jeb Melānija Brauna.
Slavenības
2018. gada 29. novembris, 09:55

Mela B apgalvo, ka "Spice Girls" kolēģe Džerija ir vecāka, nekā uzdodas

Jauns.lv

Pirms neilga laika deviņdesmitajos gados populārā meiteņu grupa „Spice Girls” paziņoja par atkalapvienošanos un sešu koncertu turneju nākamā gada vasarā. Nesenā intervijā Mela B jeb Scary Spice izteikusies, ka viņas kolēģe Džerija Hornere (bijusī Halivela) esot vecāka, nekā dokumentos rakstīts.

foto: Ken McKay/ITV/REX/ Vida Press
Mela B jeb Melānija Brauna.

Vienpadsmit gadus pēc grupas „Spice Girls” pastāvēšanas beigām dalībnieces atkal sanākušas kopā un gatavojas grandiozajai atkalapvienošanās koncertu sērijai, kas paredzēta nākamā gada jūnijā.

foto: Beretta/Sims/REX/ Vida Press
Džerija Hornere (ex Halivela) apgalvo, ka viņai ir 46 gadi.

Deviņdesmitajos gados populārā meiteņu grupa gan nekāps uz skatuves pilnā sastāvā. Piecu meiteņu vietā koncertos uzstāsies četras. Dizainere Viktorija Bekhema atteikusies atgriezties dziedātājas ampluā, bet savām kolēģēm un draudzenēm vēl visu to labāko, apliecinot, ka nešaubās, ka šovi būs neaizmirstami.

Lai gan „Spice Girls” dalībnieces ir draudzenes jau gandrīz divdesmit piecu gadu garumā, nesenā intervijā Mela B jeb Melānija Brauna (43) atzinusies, ka aizvien nezina, cik patiesībā ir gadu Džerijai Hornerei, kura apgalvo, ka šogad nosvinējusi 46. dzimšanas dienu.

foto: Brian J Ritchie/Hotsauce/REX/ Vida Press
„Spice Girls” 2018. gadā.

„Ir fakts, ka Džerija slēpusi savu vecumu lielāko daļu „Spice Girls” laika. Kad es par to aizdomājos, saprotu, ka aizvien nezinu, cik gadu Džerijai patiesībā ir,” viesojoties TV pārraidē „Loose Woman”, norādījusi Melānija Brauna.

„Varbūt tas ir palaists joks. Varbūt viņa pati to agrāk izdomājusi, es nezinu, taču nedomāju, ka jelkāds zina to, cik viņai ir patiesībā gadu,” teic Mela B.

2018. gadā „Spice Girls” paziņo par atkalapvienošanos

2018. gada novembrī britu meiteņu popgrupa paziņojusi par atkalapvienošanos un izsludinājusi sešu koncertu garu turneju 2019. gada vasarā.

gallery icon

„Var, protams, apskatīties „Google”, bet es domāju, ka viņa cilvēkiem pateikusi nepareizo ciparu – vai tā nav, Džerij?”

Melas B atklāsme sekojusi dažas stundas pēc tam, kad viņa viesojusies radio „Heart Radio” studijā, kurā apgalvojusi, ka Džerija grupas ziedu laikos cietusi no sliktas elpas.

Piekrītot uzspēlēt spēli „60 patiesības sekundes”, Mela B bez vilcināšanās nosaukusi Džeriju, kad uzdots jautājums, kurai no „Spice Girls” dalībniecēm bijusi vissliktākā elpa.

foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Mela B izdevusi autobiogrāfisku grāmatu „Brutally Honest”.

Melānija Brauna šobrīd aktīvi piedalās radio un TV intervijās, jo reklamē savu nesen kā klajā nākušo biogrāfisko grāmatu „Brutally Honest”, kurā vaļsirdīgi stāsta par dzīvi prožektoru gaismās.

„Spice Girls” dziedātājas Melānijas Braunas un Stīvena Belafontes ģimene

„Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna un filmu producents Stīvens Belafonte apprecējās 2007. gadā. Pārim ir kopīga meita Medisone. Melānijai ir ...

gallery icon

"Spice Girls" dziedātāja Džerija Halivela jau auklē jaundzimušo

Meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātāja Džerija Halivela 44 gadu vecumā otro reizi kļuvusi par māmiņu un nesen redzēta Londonas ieklās, ...

gallery icon

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon