foto: AP/Scanpix
Kima Kardašjana atzīstas - bijusi narkotiku reibumā gan savās kāzās, gan uzņemot slaveno seksa video
Kima Kardašjana-Vesta.
Slavenības
2018. gada 26. novembris, 14:14

Kima Kardašjana atzīstas - bijusi narkotiku reibumā gan savās kāzās, gan uzņemot slaveno seksa video

Jauns.lv

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (38) atzinusies - savulaik, dodoties pie altāra, bijusi narkotiku reibumā. Un gluži tāpat arī laikā, kad uzņemts viņas slavenais seksa video.

Slavena Kima kļuva pirms vairāk nekā desmit gadiem, kad atklātībā nonāca viņas un mūziķa Ray J seksa video. To pārītis nofilmēja 2003. gadā, bet dažus gadus vēlāk pieaugušo filmu kompānija "Vivid Entertainment" izdeva ar nosaukumu "Kim K Superstar".

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon

Pusgadu pēc video iznākšanas Kima kļuva par vienu no ASV populārākajām realitātes šovu zvaigznēm - kopā ar māti Krisu Dženeri, patēvu Brūsu (kas nu jau kļuvis par Keitlīnu), māsām Kortniju un Hloī, brāli Robu un pusmāsām Kendalu un Kailiju Dženeri piedaloties visā Amerikā tik skatītajā "Keeping Up with the Kardashians".

Nu Kima atzinusies - kad uzņemts skandalozais seksa video, viņa bijusi salietojusies "Ecstasy". Un narkotiku apreibināta bijusi arī tad, kad pirmoreiz devusies pie altāra - 2000. gadā, kad teica jāvārdu mūzikas producentam Deimonam Tomasam.

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon

To visu Kima atklājusi šova "Keeping Up with the Kardashians" jaunākajā raidījumā, runājot ar pusmāsu Kendalu Dženeri un māsas Kortnijas bijušo mīļoto Skotu Disiku par saviem "trakajiem gadiem".

"Es apprecējos zem "Ecstasy". Kad precējos pirmoreiz," pastāstīja Kima. "Vienreiz palietoju "Ecstasy" un apprecējos. Tad to ielietoju vēlreiz, un uzņēmu seksa video. Izskatās, ka viss sliktais notiek tad, kad to lieto."

"Tu tiešām biji zem "Ecstasy", kad uzņēmēt to seksa video?" Disiks pārprasīja. "Protams. Visi to zina," atbildēja Kima. "Var tak redzēt, kā man visu laiku raustās žoklis."

Kimas laulība ar Tomasu ilga četrus gadus. No 2011. līdz 2013. gadam sabiedrības dāma bija laulībā ar basketbolistu Krisu Hamfrīzu, bet kopš 2014. gada ir precējusies ar reperi Kanji Vestu (tagad Ye), ģimenē audzina piecgadīgo meitu Nortu, dēlu Seintu, kam drīz apritēs trīs gadi, un meitu Čikāgu, ko šogad janvārī pasaulē laida surogātmāte.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon