foto: Mark Sutton/Sutton Images/REX/ Vida Press
Maiklam Duglasam bail, ka bērni varētu mantot viņa atkarības gēnu
Maikls Duglass ar meitu Kerisu un dēlu Dilanu šā gada jūnijā.
Slavenības
2018. gada 26. novembris, 07:40

Maiklam Duglasam bail, ka bērni varētu mantot viņa atkarības gēnu

Jauns.lv

Holivudas aktieris Maikls Duglass izteicis bažas, ka viņa tīņu vecumu sasniegušie jaunākie bērni, kas dzimuši laulībā ar velsiešu aktrisi Ketrīnu Zetu-Džounsu, varētu pārmantot viņa „atkarības gēnus”, ar kuriem viņš cīnījies visas dzīves garumā.

74 gadus vecajam aktierim Maiklam Duglasam ar sievu Ketrīnu Zetu-Džounsu (49) ir divi kopīgi bērni – dēls Dilans (18) un meita Kerisa (15). Nesenā intervijā ar laikraksta „The Mirror” reportieri aktieris pastāstījis par savām raizēm, ka bērniem varētu nākties cīnīties ar tām pašām problēmām, ar ko viņš pats saskāries.

foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com/ Vida Press
Maikls Duglass ar sievu Ketrīnu Zetu-Džounsu.

Maikls Duglass ārstējies no alkohola, narkotiku un arī seksa atkarības, viņa vecākais dēls Kamerons (39) pat heroīna atkarības dēļ sēdējis cietumā, savukārt aktiera pusbrālis Ēriks Duglass 2004. gadā devās mūžībā nejaušas narkotiku pārdozēšanas dēļ. Viņam tolaik bija vien 46 gadu.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Maikls Duglass ar sievu Ketrīnu Zetu-Džounsu un abu kopīgajiem bērniem 2015. gadā.

Baidoties, ka jaunākie bērni varētu ciest no tām pašām atkarībām, Maikls Duglass izteicies: „Ir jābūt uzmanīgam, tāpēc daudz pētu ģenētiku. Atkarības novērojamas manas ģimenes abās pusēs – tāpēc ar jaunākajiem bērniem daudz uzmanīgāk sekoju visam līdzi [kas notiek viņu dzīvēs].”

foto: insight media / ddp / Vida Press
Maikls Duglass ar sievu Ketrīnu Zetu-Džounsu, tēvu Kērku Duglasu un vecāko dēlu Kameronu Duglasu.

Aktieris atzinies, ka ar bērniem pārrunājot „atkarību tēmas”, kā arī laikraksta reportierim padalījies iespaidos pats par savu bēdīgo pieredzi.

foto: insight media / ddp / Vida Press
Duglasi trīs paaudzēs: Kērks, Maikls un Kamerons.

„Es biju rehabilitācijas klīnikā 1991. gadā. Vairāk gan alkohola atkarības dēļ, taču arī narkotikas bija iemesls, lai ārstētos. Esmu zaudējis savu brāli, un mans vecākais zēns federālajā cietumā pavadījis septiņarpus gadus nevardarbīga ar narkotikām saistīta nozieguma dēļ. Tagad viņam viss ir kārtībā un iet labi.”

foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Kamerons Duglass ar draudzeni Vivjenu Taibesu un abu pirmdzimto.

Pēc iznākšanas no ieslodzījuma Kameronam, kurš ir aktiera un viņa pirmās sievas Diandras Lūkeres dēls, izdevies sakārtot dzīvi un „nostāties atkal uz kājām”. Pērnā gada decembrī viņš ar draudzeni Vivjenu Taibesu sagaidīja pasaulē pirmdzimto.

Maikls Duglass saņem zvaigzni Holivudas Slavas alejā

Divus "Oskarus" ieguvušais amerikāņu aktieris Maikls Duglass 2018. gada 6. novembrī saņēma zvaigzni Holivudas Slavas alejā, šādi tiekot pagodināts par ...

gallery icon
30

Maiks Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar bērniem pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon
12

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa „Movies For Grownups Awards” ceremonijā

gallery icon
24

Maikls Duglass ar dēlu Kameronu

gallery icon
25

Ketrīnas Zetas–Džounsas un Maikla Duglasa ģimenes dzīve

gallery icon
40