foto: AFP/Scanpix
Trampa meita Tifānija aizmirst kurpēm noņemt cenas zīmi
Prezidenta Donalda Trampa meitas Ivanka un Tifānija.
Slavenības
2018. gada 23. novembris, 15:11

Trampa meita Tifānija aizmirst kurpēm noņemt cenas zīmi

Jauns.lv

ASV prezidenta Donalda Trampa ģimene brīvdienas nolēmusi pavadīt visa kopā, dodoties uz kūrortu siltajā Floridā. Ceļā posusies arī prezidenta jaunākā meita Tifānija, kura šim notikumam par godu iegādājusies jaunas zeltītas kurpes, bet steigā aizmirsusi noņemt cenas zīmi no zoles.

Donalda Trampa un viņa otrās sievas Marlas Meiplas kopīgā meita Tifānija brīvdienu braucienam izvēlējusies glītu maigi rozā tērpu, kam pieskaņojusi zeltītas kurpes uz smagnēja papēža. Asimetriskajam mētelītim ar dubulto pogu rindu Tifānija bija pieskaņojusi līdzīgas krāsas rokassomu.

Māsas Ivanka un Tifānija Trampas dodas uz Floridu

gallery icon
13

Pirmie misēkli ar cenas zīmi uz labās kurpes zoles pamanījuši vērīgākie „Twitter” lietotāji. Gan jau, ka šāda kļūme kaut reizi dzīvē gadījusies ikvienam no mums, taču, ja esi prezidenta meita – to tūlīt ievēros puse pasaules.

Fotogrāfijas uzņemtas īsi pēc tam, kad prezidents piedalījies gadskārtējā Tītara apžēlošanas ceremonijā pirms Pateicības dienas. Lielākā daļa prezidenta ģimenes pēc tās mērojusi ceļu uz Floridu jeb tā saukto Ziemas Balto namu. Kopā ar Ivanku un Tifāniju turp devusies arī Trampa kundze Melānija ar dēlu Baronu. Arī Ivankas trīs bērni Arabella, Džozefs un Teodors kāpa prezidenta lidmašīnā, lai mērotu ceļu uz Floridu.

Donalda Trampa meitu Ivankas un Tifānijas kleitas

ASV prezidentam, miljardierim Donaldam Trampam ir kupla ģimene. Trīs reizes precējies, 8 mazbērni, 3 dēli un 2 skaistas un stilīgas ...

gallery icon
9

Lai gan Tifānijas vārds preses slejās parādās ievērojami retāk nekā slavenās māsas Ivankas, arī jaunākā māsa noteikti priecājās par kopīgo atpūtu un dažām no studijām Džordžtaunas universitātē brīvām dienām.

Modelei Bellai Hadidai misēklis ar tērpu

Modele Bella Hadida 2017. gada Kannu kinofestivāla atklāšanas vakaram izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „Alexandre Vauthier” kleitu.

gallery icon
26

Meganas Mārklas pikantais misēklis

gallery icon
5

Dženiferai Lorensai misēklis ar kleitu

Nelāgs misēklis ar tērpu aktrisei Dženiferai Lorensai atgadījies dodoties mājup pēc filmas „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” pirmizrādes ...

gallery icon
16

Slavenību nedienas ar pūderi

gallery icon
22

Māsu Kardašjanu nedienas ar koriģējošo apakšveļu

gallery icon
9