foto: Publicitātes
“Es mīlu Tevi, Latvija!” - īsti karaliskās noskaņās
TV
2018. gada 19. oktobris, 17:22

“Es mīlu Tevi, Latvija!” - īsti karaliskās noskaņās

Jauns.lv

TV spēlē “Es mīlu Tevi, Latvija!” šovakar skatītājus sagaida īsteni karalisks raidījums, jo pirms 12 gadiem 19. oktobrī Latvijā viesojās Lielbritānijas karaliene Elizabete II.

Vakara laikā, kā allaž, smiesimies un prātosim, uzzināsim, ko nozīmē “žeiris”, noskaidrosim, kur Latvijā atrodas saules pulksteņi, cik Ziemassvētku eglītes Latvija ir eksportējusi uz ārvalstīm un, kā ierasts, dziedāsim un nosvinēsim kāda dalībnieka dzimšanas dienu.

Ieskats TV spēles “Es mīlu Tevi, Latvija!” septītajā raidījumā

Ieskats TV spēles “Es mīlu Tevi, Latvija!” 2018. gada sezonas septītajā raidījumā.

gallery icon
41

Komandu kapteiņi liek lietā svinīgo garastāvokli – Jana pasludina sevi par Bieriņu, Jēkabpils un Salas hercogieni, bet Valters piemin, ka oficiālajos dokumentos tikai pārpratuma pēc nav rakstīts – Valters fon Krauze.

Janas komandu izdaiļos trīs prinči:

foto: Publicitātes

•    Eiropas rallijkrosa līderis, autosportists Reinis Nitišs atzīst to, ka latvietis ir kā viņš pats – stalts un ar taisniem pleciem.

•    Dziedātājs Mārtiņš Ruskis Janai atzīstas, ka no bērnības viņam ir bailes no augstuma un ne reizi dzīvē nav uzkāpis kokā. Par latviešiem viņš saka – skaisti un daudzpusīgi.

•    Horeogrāfs Jānis Purviņš sevi dēvē par deju “pieradinātāju” un ir pārliecināts, ka agrāk vai vēlāk katrs latvietis dzied un dejo.


Valtera karaliskā komanda:

foto: Publicitātes

•    Bundzinieks Mārcis Judzis sācis mūziķa karjeru nelaimes gadījuma dēļ. Vecāki bērnībā nesaskatīja Mārča mūziķa talantu, bet 4. klasē, kad nodega viņa skola, bija jāsāk iet mūzikas skolā. Tā arī sācis savu mūziķa karjeru – pirmos gadus bungojot uz krēsla.

•    Dailes teātra aktieris Lauris Subatnieks pēc skolas beigšanas iestājās bibliotekāros, tālāk arī Tehniskajā universitātē mācīties par IT speciālistu. Ātri saprata, ka tas viņu neuzrunā, tāpēc iestājās aktieros. Lauris saka, ka latvieši ir tādi kā Mārcis – kaut kā nejaušības pēc kļūst par mūziķiem.

•    Aktrise Regīna Devīte atzīst, ka viņai neveicas ar sabiedrisko transportu. Viņai bieži sanāk sajaukt autobusu ar trolejbusu, gadās nokavēt transportu un dzīties tam pakaļ ar taksi. Līdzīgi arī nonākusi Valmieras drāmas teātri, gribot aizbraukt uz tikšanos Liepājas teātrī.

Skaties un jūti līdzi komandu cīņām katru piektdienas vakaru kanālā TV3 plkst. 20.20.