foto: LETA
Kaspars Kambala pēc šķiršanās no līgavas Zanes: "Mums katram ir citas prioritātes"
Slavenības
2018. gada 10. oktobris, 07:12

Kaspars Kambala pēc šķiršanās no līgavas Zanes: "Mums katram ir citas prioritātes"

Žurnāls "Kas Jauns"

Basketbolists Kaspars Kambala, kura saderināšanās ar Zani Pertniku-Gromovu līdz kāzām tā arī nenoveda, atzīst, ka abi palikuši labi draugi, bet tagad katram esot savas prioritātes.

Pēc nepilnus piecus gadus ilgas kopābūšanas Kaspars ir pašķīries no daiļās dizaineres Zanes Pertnikas-Gromovas, ar ko vēl nesen posās precībām. Abi tika dēvēti par vienu no romantiskākajiem Latvijas slavenību pāriem. Zane Kasparu ne tikai krāšņoja ar savu daili, bet arī atbalstīja un rūpējās par topošā vīra labsajūtu, savukārt Kaspars mīļoto regulāri pārsteidza un lutināja. „Tagad mēs esam labi draugi,” žurnālam "Kas Jauns" pavēstījis Kaspars, strikti noteikdams, ka vairāk neko par attiecībām ar Zani komentēt nevēlas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kaspars un Zane kopā bija nepilnus piecus gadus.

„Es šobrīd esmu pievērsies savām lietām, Zane – savām. Pašlaik mums katram ir citas prioritātes,” viņš atklāj, sacīdams, ka nu svarīgāk par attiecībām viņam ir izvērtēt savas intereses, iespējas un piedāvājumus, lai tiktu skaidrībā par turpmāko dzīvi.

„Man daļa iedzīves aizvien ir Kiprā, bet arī Latvijā šobrīd esmu sakārtojis dzīvesvietas jautājumu. Gribu drīz pieņemt lēmumu gan par to, ko turpmāk darīšu, gan – kur īsti dzīvošu. Ja būs interesanti piedāvājumi, ir liela iespējamība, ka nosliekšos par labu palikšanai Rīgā,” atzīst Kaspars Kambala.

foto: Publicitātes
Kambala kopā ar Lauri Dzelzīti filmas "Homo Novus" uzņemšanā.

Latvijā Kaspars beidzamajā laikā pievērsies aktiermākslai - bija redzams gan populārajā seriālā "Saldais pārītis", filmējies arī atzinību guvušajā komēdijā "Homo Novus".

Spēlfilmas "Homo Novus" pirmizrādes viesi

Trešdien, 26. septembrī, kinoteātrī “Splendid Palace” notika pašmāju romantiskās komēdijas „Homo Novus” pirmizrāde.

gallery icon

„Uz filmēšanos man ir āķis lūpā! Tiešām šis darbs, filmēšanās process ir ļoti iepaticies. Par "Homo Novus" runājot, man patika gan sadarbība ar profesionālajiem aktieriem, gan darbs ar režisori, kura ļoti prasmīgi man noraksturoja un ierādīja, kādam man jābūt savā tēlā,” atzīst Kambala.

Spēlfilmas "Homo Novus" pirmizrādes afterparty

Jaunās latviešu spēlfilmas "Homo Novus" pirmizrādes afterparty.

gallery icon
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Uz "Homo Novus" pirmizrādi Kaspars ieradās kopā ar savu māti.

Uz "Homo Novus" pirmizrādi bijusī basketbola un boksa zvaigzne bija ieradies kopā ar savu mammu un saka: "Pašlaik jūtu vēlēšanos savu uzmanību un laiku veltīt vecākiem. Pirms pāris nedēļām Latvijas basketbola izlases maču biju aizgājis paskatīties kopā ar tēti, savukārt uz filmas pirmizrādi izlēmu uzaicināt mammu. Bet ar Zani... Pašlaik ir tāds sarežģīts posms...”