Teilore Svifta kolēģei ziedo ceturtdaļmiljona dolāru. Kāpēc?
Dziedātāja Kesha vēlas lauzt līgumu ar Sony, jo tās producents Dr. Luke viņu sazāļojis un seksuāli izmantojis. Mūziķi atbalsta sabiedrība un daudzas slavenības. Dziedātāja Teilore Svifta pat ziedojusi 250 000 dolāru, lai kolēģe varētu pēc iespējas ātrāk lauzt līgumu un vairs darba jautājumos nekontaktētos ar varmāku.
Slavenības
2016. gada 24. februāris, 04:43

Teilore Svifta kolēģei ziedo ceturtdaļmiljona dolāru. Kāpēc?

Jauns.lv

Popzvaigznei Teilorei Sviftai (26) ir laba sirds. Ne reizi vien viņa atzīta par slavenību, kas visvairāk ziedo labdarībai. Nesen Teilore sniegusi materiālu atbalstu arī kādai savai kolēģei – nepatikšanās nonākušajai dziedātājai Kesha (28).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Neskaitāmām godalgām apbalvotā amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta aizvadītajā svētdienā ziedojusi ceturtdaļmiljona dolāru (250 000 $) savai kolēģei dziedātājai Kešai, kas cenšas lauzt kontraktu ar mūzikas producentu Dr. Luke, kurš tiek vainots mūziķes izvarošanā.

Lai gan Teilore šo naudas summu uzdāvinājusi aiz labas sirds, lai palīdzētu kolēģei lauzt līgumu un vairs nebūtu jākontaktējas ar pāridarītāju, daži Sviftas dāsno dāvanu novērtējuši negatīvi. Dziedātāja un aktrise Demija Lovato (23) nopēlusi šādu rīcību, uzskatot, ka šo jautājumu nevajadzēja kārtot „pa kluso”, bet gan saukt lietas īstajos vārdos un publiski runāt par notikušo. Lovato uzkata, ka mis Svifta ar šo rīcību tikai gribējusi „uzspodrināt savu vārdu”. Demija Lovato ir nikna, ka dziedātājas šādi tikai spodrina savu tēlu, bet nav tās, kuras būtu gatavas uzsākt publisku diskusiju par neērto jautājumu.

Negatīvā reakcija sociālajos tīklos parādījusies pēc tam, kad Kešas mamma Pepe Seberta, izmantojot „Twitter” kontu, publiski pateikusi paldies Teilorei par dāsno dāvinājumu. „Teilore Svifta tikko kā cēlsirdīgi ziedoja 250 000 dolāru Kešai, parādot atbalstu šajā grūtajā laikā. Apbrīnojami!” – rakstīja Kešas mamma.

Demijas Lovato negatīvos izteikumus nopēluši Sviftas fani, uzskatot, ka tā ir tieši viņa, kas šajā situācijā tagad vēlas piesaistīt sev uzmanību. „Kā gan es šajā situācijā lieku runāt par sevi?” – neizpratnē ir Lovato. „Es vismaz runāju par situāciju. Ne visiem ir 250 000 dolāru, ko iedot citiem. Labprāt ziedotu, taču es neuzaugu bagātā ģimenē un pavisam noteikti, neesmu nopelnījusi tik daudz kā viņa. Es vismaz runāju par jautājumu, par ko citiem neērti runāt, un necenšos būt politkorekta 24 stundas diennaktī. Nav nekādas sāncensības. Man tas patiesībā rūp vairāk nekā vairumam cilvēku un labāk vēlos mudināt uz dialogu, lai SIEVIETES NESLĒPJAS UN ATKLĀTI RUNĀ PAR IZVAROŠANS GADĪJUMIEM, nekā viena otru atbalsta ar naudu.”

Mūzikas producents Dr. Luke neatzīst savu vainu un cenšas iegalvot, ka Keša un viņas advokāts izvērsuši „nomelnošanas kampaņu”, lai izputinātu viņa karjeru.

Producents Dr. Luke savulaik strādājis ar tādām zvaigznēm kā Britnija Spīrsa, Keitija Perija un Nikija Mināža.

Teilores Sviftas pārstāvis apstiprinājis, ka dziedātāja ziedojusi nelaimē nonākušajai kolēģei, lai palīdzētu segt tiesas izdevumus.

Piektdien notikušajā sēdē Keša nespēja valdīt asaras, kad tiesa nepiekrita viņas piedāvātajai summai, lai varētu lauzt kontraktu. Tiesa norādīja, ka dziedātājai jārespektē līgums, ko viņa parakstījusi ar mūzikas izdevniecību „Sony”, pat neraugoties uz to, ka tās producents Dr Luke viņu sazāļojis un seksuāli izmantojis.

Savu atbalstu Kešai sociālajos tīklos paudušas tādas slavenības kā Lady Gaga, Lorde, Ariana Grande un Kellija Klārksone, kas arī savulaik sadarbojusies ar nepiedienīgā uzvedībā vainoto mūzikas producentu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press