TV
2018. gada 23. septembris, 10:20

“X Faktorā” dziedāšanas māku atrāda Intara Busuļa brālis

Jauns.lv

Šovakar TV3 ekrānos būs skatāms šova “X Faktors” trešās atlases raidījums. Vakara gaitā žūriju pārsteigs Intara Busuļa brālis, māksliniece, kas slavu izpelnījusies arī ārzemēs, operdziedātājs ar inženiera izglītību un pat kāds īpaši pikants pārsteigums Aijai! Kas tas būs? Skaties un noskaidro!

Atlases raidījumu ietvaros tiek atlasīti labākie no labākajiem pretendentiem uz nākamo kārtu – krēslu izaicinājumiem, kuru laikā katram žūrijas pārstāvim tiek dots uzdevums izvēlēties savai komandai atbilstošākos četrus pretendentus, kurus virzīt pretī uzvarai. Pretendenti tiek izvēlēti sekojošajās kategorijās: 16-25 gadi, 25 un vairāk gadu, kā arī vokālās grupas.

Ieskats šova "X Faktors" atlases trešajā raidījumā

Ieskats šova "X Faktors" atlases trešajā raidījumā.

gallery icon
12

Starp spilgtākajiem dalībniekiem šovakar būs efektīvā tēla īpašniece Jeļena no Rēzeknes, kas atlasei gatavojusies īpaši uzcītīgi - apmeklējusi deju nodarbības, pavadījusi ilgu laiku “liktenīgās” kleitas meklējumus un pat nomainījusi savu matu krāsu! Jeļena pagājušajā gadā savu profesionalitāti jau ir pierādījusi, piedaloties šovā “Balss” Polijā, un arī šoreiz viņa ir gatava pārsteigt skatītājus.

Skatītāju gaidītākais priekšnesums ir Intara Busuļa brāļa jeb Laura Bush uzstāšanās. Lauris stāsta, ka lai arī ikdienā viņš ir mehatroniķis, šovā viņš ir ieradies ar nopietniem nolūkiem. Vai Laurim izdosies nokļūt uz vienas skatuves ar brāli?

Žūriju pamatīgi sasmīdinās kāds dalībnieks, kurš nāk klajā ar skaļu paziņojumu, ka nav jāiegūst muzikālā izglītība, mācoties desmitiem gadu, jo var taču vienkārši būt par kurjeru, braukt mašīnā un dziedāt. Bet, vai ar šo taktiku būs pietiekami, lai puisim izdotos nopelnīt “jā” un tikt tālāk?  

Kāda dalībniece nolemj doties tēva pēdās, iekarojot Latvijas šovbiznesa smailes – Paulas tētis reiz piedalījies “Talantu Fabrikā” ar skatuves vārdu Daddy, turpat piedalījās arī šobrīd populārā mūziķe Liene Šomase, dziedātāja un dīdžeja Elīna Fūrmane.

Paula uzsver, ka viņa ir atšķirīga no citiem un vēlas lauzt stereotipus par blondīnēm, jo viņa ir mācījusies Amerikā, vienmēr tiecas uz augstāko un plāno uzsākt studijas medicīnas inženierijā vai astrofizikā.

foto: Publicitātes
Ko šodien par dalībniekiem teiks žūrija?

Starp citiem dalībniekiem būs arī dāma ar garākajiem matiem šova vēsturē, dāmu duets, kuras “sadziedājās” draugiem.lv, latviete, kas atgriezusies Latvijā no Anglijas Dziesmu svētku dēļ, kāda puiša fanu rindās būs arī Markuss no Viņas melo labāk jeb Dailes teātra aktieris Mārtiņš Upenieks, inženierzinātņu doktors, kas dzied operu, un citi.

Kā šiem dalībniekiem veiksies? Skaties šovu “X Faktors” 23. septembra vakarā un noskaidro!