foto: Vida Press
Britu karaļnamā nākamgad gaidāmas vēl vienas karaliskās kāzas
Lēdija Gabriela Vindzore ar līgavaini Tomasu Kingstonu.
Slavenības
2018. gada 22. septembris, 10:25

Britu karaļnamā nākamgad gaidāmas vēl vienas karaliskās kāzas

Jauns.lv

Tā kā visiem patīk karaliskās kāzas, britu karaliskā ģimene izsludinājusi jaunas, lai pasaulei atkal būtu, kam sekot līdzi, priecāties, aprunāt... Nākamajā pavasarī precas lēdija Gabriela Vindzore (37) un viņas līgavainis Tomass Kingstons.

Lēdija Gabriela Vindzore un Tomass Kingstons

gallery icon

Trešdien lēdijas Gabrielas Vindzores vecāki izplatījuši samērā atturīgu, lai neteiktu vēsu, oficiālu paziņojumu: „Kentas princis Maikls un princese Maikla ir priecīgi paziņot par viņu meitas lēdijas Gabrielas Vindzores un Tomasa Kingstona kunga saderināšanos. Saderināšanās notika augustā, Kingstona kungs bildināja Sarkas salā.”

foto: Vida Press
Lēdija Gabriela Vindzore ir 51. rindā uz Lielbritānijas troni.

Ja zināšanas par britu karalisko ģimeni nesniedzas tālāk par princesēm Beatrisi un Eiženiju, derētu iegaumēt lēdijas Gabrielas vārdu, jo viņa ir visnotaļ svarīga figūra karaliskajā saimē.

foto: AFP/Scanpix
Kentas princis Maikls un Kentas princese Maikla.

Pirmkārt, lēdija Gabriela Vindzore ir karalienes Elizabetes II brālēna Kentas prinča Maikla meita. Viņa kundze Kentas princese Maikla (dzimusi kā baronese Marija Kristīne fon Raibnica) ir slavena ar to, ka reiz tumšādainajiem pusdienotājiem ieteica „doties atpakaļ uz savām kolonijām”. Bēdīgu slavu aristokrāte vēlreiz izpelnījās samērā nesen, kad apmeklējot pasākumu, kur ieradās arī Megana Mārkla, izvēlējās tumšādaino rasi aizskarošu piespraudi.

foto: Vida Press
Kentas princese Maikla ar strīdīgi vērtēto piespraudi.

Lēdija Gabriela ir rakstniece un sabiedrisko attiecību aģentūras „Branding Latin America” vecākā direktore. Viņas līgavainis esot palīdzējis atbrīvot gūstekņus Irākā, bet tagad strādā finanšu jomā investīciju kompānijā ar nosaukumu „Devonport Capital”.

foto: Vida Press
Lēdija Gabriela Vindzore (no kreisās), viņas brālis Lords Frederiks Vindzors ar sievu Sofiju Vinklmenu. Kentas princese Maikla, Kentas princis Maikls un karalienes Elziabetes jaunākais dēls princis Edvards uz Bekingemas pils balkona.

Lai gan par Tomasu pagaidām plašākā sabiedrībā nav zināms daudz, interesants fakts saistās ar viņa romantisko attiecību vēsturi. Viņu savulaik vienojušas jūtas ar hercogienes Ketrīnas māsu Pipu Midltoni. Interesanti, vai Pipa apmeklēs šīs kāzas?

Prinča Harija bijusī draudzene Čelsija Deivija viesojās Harija un Meganas Mārklas kāzās šā gada maijā. Lēdija Gabriela un Tomass pērn apmeklēja Pipas kāzas, tā, ka „atbildes vizīte” būtu tikai saprotama.

foto: Vida Press
Lēdija Gabriela ar mammu Kentas princesi Maiklu.

Lai gan kāzu datums vēl nav noteikts, visticamāk, tās notikšot 2019. gada pavasarī.

foto: Vida Press
Karaliene Elizabete II sasveicinās ar brālēnu Kentas princi Maiklu.


Pavisam drīz – oktobrī – pasaule sekos līdzi princeses Eiženijas un Džeka Bruksbenka kāzām.

foto: Vida Press
Karaliene Elizabete II kopā ar brālēna sievu Kentas princesi Maiklu no karaliskās ložas vēro zirgu skriešanās sacīkstes Askotā 2015. gadā.