foto: Juris Rozenbergs
FOTO: Pugačova, Šlesers un šovbiznesa zvaigznes viesojas Vaikules dzīvesbiedra dzimšanas dienas ballītē
Slavenības
2018. gada 4. septembris, 05:55

FOTO: Pugačova, Šlesers un šovbiznesa zvaigznes viesojas Vaikules dzīvesbiedra dzimšanas dienas ballītē

Žurnāls "Kas Jauns"

Jūrmalas restorānā "36. līnija" pagājušās nedēļas ceturtdienas vakarā, atzīmējot Laimas Vaikules dzīvesbiedra Andreja Latkovska 67. dzimšanas dienu, pieminēts arī mūžībā aizgājušais Krievijas dziedātājs Josifs Kobzons.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andreja Latkovska dzimšanas dienas pasākums, kā jau katru gadu, tika aizvadīts Jūrmalas restorānā "36. līnija", un tas slēgtā ballītē restorāna teltī pludmalē pulcēja virkni Latvijas un Krievijas turīgu ļaužu, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Laimas Vaikules dzīvesbiedra Andreja Latkovska 67. dzimšanas dienas svinības

Jūrmalas restorānā "36. līnija" pagājušaā nedēļā atzīmēta estrādes dīvas Laimas Vaikules dzīvesbiedra Andreja Latkovska 67. dzimšanas diena.

gallery icon
54

No Latvijas tur bija tādi cilvēki kā Ainārs Šlesers ar vecāko dēlu Edvardu Šleseru, "Grindeks" īpašnieki Anna un Kirovs Lipmani, Jūrmalas mērs Gatis Truksnis ar sievu, dziedātājs Jānis Stībelis ar sievu, Jūlijs Krūmiņš un citi.

No pieminamajiem Krievijas pārstāvjiem jāatzīmē Alla Pugačova un dziedātājs Igors Nikolajevs ar sievu dziedātāju Jūliju Proskurjakovu un meitu.

foto: Juris Rozenbergs
Pasākuma ievadā uz mirkli tehnisku iemeslu dēļ apklusa mūzika. Pats jubilārs Andrejs Latkovskis devās pēc kabeļiem, kas bija nepieciešami, lai novērstu misēkli.

Alla restorānā ieradās, sava šofera pavadīta, un tieši šoferis nesa dāvanu jubilāram – lielu maisu, kurā, pēc visa spriežot, varētu būt tērps no smalkā vīriešu apģērbu veikala "Plaza". Interesanti, ka arī daļa citu viesu ieradās ar dāvanām maisiņos, kas varētu būt iegādāti šajā veikalā.

foto: Juris Rozenbergs
Alla restorānā ieradās, sava šofera pavadīta, un tieši šoferis nesa dāvanu jubilāram.

Apsveicinājusies ar jubilāru, Alla lielāko daļu vakara pavadīja Latkovska dzīvesbiedres Laimas Vaikules sabiedrībā. Ik pa laikam viņas bija redzamas tērzējam telts ārpusē, kad Laima smēķēja. Pēc tam viņas abas atkal nozuda skatam, dodoties telts iekšpusē. Pats pasākums, kā stāsta viesi, bijis itin kluss un mierīgs un pagājis kā sēras saistībā ar Josifa Kobzona nāvi.

Pirms tam pat bijusi doma, vai vispār to rīkot, taču nolemts tomēr sapulcēties un atzīmēt dzimšanas dienu, taču bez liekas pompozitātes. Kā novērojis "Kas Jauns", lielākā daļa viesu bija tērpušies melnas krāsas drēbēs un viņu sejās lielas līksmības nebija.

Krievijas estrādes primadonnai Allai Pugačovai šī arī bija šovasar pēdējā iziešana sabiedrībā Jūrmalā. Pagājušās nedēļas nogalē viņa ar vilcienu devās mājup.

Alla Pugačova aizbrauc no Latvijas

Pagājušās nedēļas nogalē, Latvijā uzturējusies teju mēnesi, mājās devās Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova.

gallery icon
21

Ja iepriekšējos pāris gadu Alla ar savu vīru humoristu Maksimu Galkinu un dvīņiem Ļizu un Hariju Jūrmalā pavadīja visu vasaru, tad šogad viņa Jūrmalā ieradās tikai augustā. Ik pa laikam no darba brīvajā laikā viņai Jūrmalas apartamentos pievienojās arī Maksims. Pagājušajā piektdienā ar pavisam nelielu pavadītāju kompāniju Pugačova ar bērniem devās uz vilcienu Rīga–Maskava, lai atgrieztos mājās. 

Citas nedēļas svarīgākās ziņas lasiet žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās