Kad nav, kur likt naudu - slavenību tūkstošus vērtie ekstravagantie pirkumi
Gvineta Paltrova.
Slavenības
2018. gada 3. septembris, 10:47

Kad nav, kur likt naudu - slavenību tūkstošus vērtie ekstravagantie pirkumi

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Bagātiem un slaveniem tīk ekstravaganta dzīve. Svētais ūdens, dinozaura galvaskauss un zelta vērtas tapetes ir tikai daži no dīvainākajiem slavenību naudas tēriņiem.

3500 ASV dolāru par bērna gultiņu
Neviena slavenību guļamistaba nevar būt iedomājama bez luksusa guļasvietas.

Un, tā kā tāda ir nepieciešama arī viņu atvasēm, mūziķe Bejonse meitai Blū Aivijai ir iegādājusies "NurseryWorks" gultu "Lucite" par 3500 ASV dolāru.

foto: Splash News/Nursery Works / Vida Press
Slavenības iecienījušas šo bērnu gultiņu.

Tiesa, viņa nav vienīgā, kura savam bērnam vēlas pašu labāko, – šā zīmola dārgās gultiņas ir arī aktiera Roberta Daunija juniora un TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas mazuļiem.

2500 ASV dolāru par pastu
2015. gadā mūziķis Džons Ledžends sievu modeli Krisiju Teigenu pārsteidza ar Ziemassvētku dāvanu – gigantisku siera rituli.

foto: insight media/ Vida Press
Džons savu mīļoto Krisiju iepriecina ar iespaidīgu rituli.

Mīļotā to atrādīja "Instagram" kontā un nodēvēja par savas „dzīves sapni”. Lai gan dāvanas cena norādīta netika, ārzemju prese ir izrēķinājusi, ka šis ieguldījums pastas pagatavošanā (uz pāris gadiem) izmaksājis ap 2500 dolāriem.

Notvert nenotveramo, 50 000 ASV dolāru
Ekstravagantā mūziķe Lady Gaga uzskata, ka grūti nopelnītos 50 000 dolārus ir nepieciešams ieguldīt elektromagnētisko lauku lasītāja iegādē.

Lady Gaga.

Un tas ir jāizmanto, lai koncertu aizkulisēs reģistrētu paranormālas aktivitātes. Tāpat regulāri ir jāalgo spoku mednieki un citi paranormālo aktivitāšu pētnieki viesnīcu istabu drošības pārbaudei.

12 000 ASV dolāru par tapetēm
Žurnālam "Elle Decor" atklājot, ka ir iegādājusies ar rokām apgleznotas zīmola "DeGournay" tapetes, aktrise Gvineta Paltrova nodemonstrēja savu izsmalcināto gaumi.

Gvineta Paltrova.

Šādas tapetes rotā viņas Londonas rezidences viesistabas sienu un ir izmaksājušas 650 dolāru par loksni jeb 12 000 par istabu.

10 000 ASV dolāru un svētais ūdens
Lai gan popmūzikas karalienes Madonnas ienākumi ir mērāmi 520 miljonos dolāru, 10 000 dolāri mēnesī par svēto ūdeni aizvien šķiet izšķērdīga ekstravagance.

foto: The Media Circuit/AKM-GSI/All Ov/ Vida Press
Madonna.

Viņai tā esot obligāta nepieciešamība, jo piecu cilvēku kuplā ģimene ikdienā dzerot tikai svētītu Kabalas ūdeni par pieciem dolāriem pudelē.

325 000 ASV dolāru suņu namiņš
Sabiedrības dāma Parisa Hiltone nežēlo naudu saviem mīluļiem un četrkājainajiem draugiem ir iegādājusies 27 kvadrātmetrus lielu suņu villu.

foto: insight media/ Vida Press
Parisa Hiltone.

Kā īstenā pilī pienākas, ar gaisa kondicionēšanas sistēmu, dizaineru radītām ādas mēbelēm, balkonu un pat kristāla lustru.

foto: Twitter/Splash News/ Vida Press
Suņiem arī vajag luksusa mājiņu.

Gardam ēdienam 25 000 ASV dolāru
Dizaina žurnālā "Elle Decor" aktrise Bleika Laivlija ir palepojusies ar savu kulināro talantu noslēpumu – zilu zīmola "La Cornue" plīti.

Bleikai Laivlijai tīk stāvēt pie plīts.

Dārgā virtuves iekārta esot bijis viņas bērnības sapnis: „Par "La Cornue" es uzzināju, kad gāju skolā Francijas dienvidos. Un padomāju, ka kādu dienu man tāda būs.”

Avio biļete cepurei – 1700 ASV dolāru
Grupas "U2" solists Bono, kuru rotā labdarības darbi, arī atļaujas finansiālas vaļības.

foto: Splash News/ Vida Press
Bono.

Aizmirstot par kravas pārvadātāju pakalpojumiem, reiz viņš esot savai cepurei nopircis pirmās klases avio biļeti no Londonas uz Itāliju. Saprotot, cik mūziķim dārgs ir šis aksesuārs, lidojuma laikā cepure no pirmās klases sēdvietas drošībai tikusi pārvietota pat uz pilota kabīni.

200 000 ASV dolāru ziedos
2000. gadā mūziķis Eltons Džons atklājis, ka mazāk nekā divu gadu laikā viņš ziedu iegādei esot iztērējis vairāk nekā 200 000 dolāru.

foto: Boston Herald
Eltons Džons.

Kad izjautāts par šo untumu, Eltons Džons attraucis: „Man vienkārši patīk ziedi!”