foto: Vida Press
Prinča Harija un Meganas ģimenē pieaugums - labradora kucēns
Princis Harijs un Saseksas hercogiene Megana viesojas pie Īrijas prezidenta Maikla Higinsa, kundzes Sabīnas Koinas un viņu suņiem.
Slavenības
2018. gada 27. augusts, 21:44

Prinča Harija un Meganas ģimenē pieaugums - labradora kucēns

Jauns.lv

Princis Harijs un Saseksas hercogiene Megana ir precējušies tikai dažus mēnešus, bet jau sagaidījuši ģimenes pieaugumu. Pāris pieņēmis atbildīgu lēmumu un savā jaunajā ģimenē uzņēmis kucēnu.

foto: Vida Press

Slavenību žurnāls „People” informē: lai gan princis Harijs un Megana Mārkla ir ļoti aizņemti, pildot sabiedriskos pienākumus, viņi nolēmuši kļūt par suņa saimniekiem.

Žurnāla rīcībā nonākusi informācija, ka jaunā ģimene adoptējusi labradora šķirnes suni. Četrkājainais draugs ģimenē uzņemts šovasar un pavadījis ar viņiem laiku Anglijas lauku īpašumā Kotsvoldā, kā arī Kensingtonas pils kompleksam piederošajā Notingemas kotedžā, kas ir Harija un Meganas oficiālā rezidence Londonā.

foto: Vida Press

Meganas un Harija fanus neizbrīna tas, ka pāris paņēmis suni, jo Megana allaž bijusi pazīstama kā liela suņu mīļotāja. Kad viņa dzīvoja Toronto, Meganai bija suns Bogarts. Diemžēl suņa vecuma dēļ viņa nevarēja to ņemt līdzi uz Londonu, kad pārcēlās uz dzīvi Lielbritānijā aizvadītā gada novembrī. Tagad par Bogartu Ziemeļamerikā rūpējās kāds no ģimenes draugiem. Megana ir arī saimniece bīgla sugas sunītim Gajam, kurš ne tikai atceļoja uz Apvienoto Karalisti kopā ar Meganu, bet pat piedalījās savas saimnieces kāzās.

Kensingtonas pils pārstāvis pagaidām nav komentējis ziņu par labradora adopciju.

Jaunais kucēns nebūt nav pirmais pūkainais draugs, kas mitinājies pilī. Arī karaliene Elizabete II ir liela suņu mīļotāja. Savulaik Bekingemas pilī dzīvoja vairāki korgiji. Diemžēl pēc karalienes pēdējā korgija došanās labākos medību laukos Viņas Majestāte jaunu suni nolēmusi vairs neņemt.

foto: Vida Press
Karaliene Elizabete II ar vīru princi Filipu un mīļotajiem korgijiem 1994. gadā.

Sevi par suņu saimniekiem sauc arī princis Viljams un hercogiene Ketrīna. Kokerspanielu Lupo pāris adoptēja īsi pēc 2011. gada aprīlī nosvinētajām kāzām.

Hercogienes Ketrīnas ģimene ar Lupo

gallery icon
16

Lupo lepni pozēja arī pirmajā ģimenes fotogrāfijā, kurā jaunie vecāki atrādīja pirmdzimto princi Džordžu.

foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna ar vīru princi Viljamu, pirmdzimto princi Džordžu un spanielu Lupo.