Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Žultaini komentāri un naidpilnas vēstules - Ilonai Balodei iesaka invalīdu Ūdrīti ievietot aprūpes namā
foto: no privātā arhīva
Slavenības

Žultaini komentāri un naidpilnas vēstules - Ilonai Balodei iesaka invalīdu Ūdrīti ievietot aprūpes namā

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķa Rolanda Baloža-Ūdra sieva, grāmatu autore un aktrise Ilona Balode-Ūdre, kura jau otro gadu diendienā kopj savu vīru, pēdējā laikā sāk saņemt rosinājumus un ieteikumus pamest avārijā cietušo grupas "The Hobos" mūziķi un uzticēt par viņu rūpēties citiem, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Žultaini komentāri un naidpilnas vēstules - Ilonai...

Ilona pirms kāda laika savā "Facebook" profilā meklēja cilvēku, kas viņas vīram varētu palīdzēt ikdienas gaitās. Darba sludinājumā bija rakstīts, ka viņa meklē Rolandam asistentu darbdienās, vajadzīgs cilvēks uz pilnu slodzi, bija aprakstījusi darba pienākumus, meklējot cilvēku, kas "gatavs iedziļināties, pieslēgties situācijai un iemācīties saprast".

Algā tika solīti 450 eiro mēnesī „uz rokas”, par brīvdienām un virsstundām puses vienotos par atsevišķu samaksu.

Labdarības spēlē hokejā vāc līdzekļus Ūdrīša rehabilitācijai

2016. gada 21. decembrī Vidzemes ledus hallē Latvijas čempionāta hokejā ietvaros tika aizvadīta īpaša labdarības spēle, kurā sacentās "Kurbads" un ...

Sociālajā tīklā uzreiz sāka birt komentāri, kur liela daļa bija atbalstošu un uzmundrinošu. Bet tad atradās ne mazums tādu, kas sāka Ilonai izteikt pārmetumus, ko gan viņa atļāvusies: „Par tādu algu? Tas tā pa nopietnam vai meklējat muļķi?”, „450 ir laba alga priekš Moldāvijas, nevis Latvijas...” Viss novedis pie tā, ka Ilonas draugi viņai ieteica atslēgt komentēšanas iespējas.

Žurnālam "Kas Jauns" Ilona pastāstījusi, ka, neraugoties uz atsevišķu naidīgi noskaņoto personu izpausmēm, šķiet, būs atradusi to cilvēku, kas ar Ūdri var būt kopā diendienā. „Citādi man ir milzu pārslodze, es vairs tīri fiziski nevaru visu izdarīt – 24 stundas diennaktī rūpēties par Bārtu un Ūdri,” teic Ilona.

Ūdrīša dzīvesbiedre neslēpj, ka pēdējā laikā – pēc tam, kad viņa atklāti pastāstījusi, kāda ir viņas reālā dzīve pēc Ūdrīša ciešanas avārijā un kļūšanas par invalīdu, – viņa bieži vien saņem vērtējumus viņas dzīvei un pat ieteikumus, ka „vīru invalīdu būtu jāatdod aprūpes namā, nevis vienai ar mazu bērnu jācīnās par invalīda uzturēšanu”.

„Nez kāpēc man jāsaņem vēstules, kurās man teju vai pārmet – lai nežēlojos, ka pati izlēmu slimu Ūdri uzturēt... Es jau mēģinu laist tos negatīvos komentētājus un vēstuļu rakstītājus garām. Ja sākšu vēl uztvert un atbildēt katram, kurš vēlas man uzvelt savas negācijas, man vispār neatliktu laika dzīvot, audzināt mūsu dēlu un rūpēties par Ūdri,” atzīst Ilona un piebilst: „Paturiet savu neapmierinātību un žulti pie sevis! Nevajag mūs izmantot kā tādus grēkāžus, lai izgāztu neapmierinātību par, iespējams, savu ne tik ideālo dzīvi!”

foto: no privātā arhīva
20. augustā Baloži-Ūdri ģimenes lokā nosvinēja trešo kāzu jubileju.
20. augustā Baloži-Ūdri ģimenes lokā nosvinēja trešo kāzu jubileju.

Kā 20. augustā Ilona un Rolands atzīmēja kāzu trešo gadadienu un pie kāda īpaša velosipēda Ūdrītis ir ticis, lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!