foto: Sammi/AdMedia/SIPA/SCANPIX
"Spice Girls" dalībniece Mela B nolēmusi ārstēties no alkohola un seksa atkarības
Slavenības
2018. gada 27. augusts, 14:59

"Spice Girls" dalībniece Mela B nolēmusi ārstēties no alkohola un seksa atkarības

Jauns.lv

Reiz tik slavenās popgrupas "Spice Girls" dalībniece Mela B, īstajā vārdā Melānija Brauna (43), nolēmusi ārstēties no alkohola un seksa atkarības.

Melānija šādu lēmumu pieņēmusi pēc smagiem sešiem mēnešiem, kuru laikā strādājusi pie savas autobiogrāfijas. Ārstēties viņa nolēmusi kādā britu klīnikā un palīdzību meklēs jau septembrī, vēsta izdevums "The Sun on Sunday".

„Spice Girls” dziedātājas Melānijas Braunas un Stīvena Belafontes ģimene

„Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna un filmu producents Stīvens Belafonte apprecējās 2007. gadā. Pārim ir kopīga meita Medisone. Melānijai ir ...

gallery icon

Melānija pērn izšķīrās no vīra Stīvena Belafontes, kuru apvainoja gan emocionālā, gan fiziskā vardarbībā. Sūdzējās arī, ka vīrs licis viņai gulēt ar citām sievietēm, bet pats grūtu padarījis ģimenes auklīti, kas ilgāku laiku ar viņiem iesaistījās mīlas rotaļās.

foto: Instagram/SCANPIX/LETA
Melānijas un Stīvena laulībā, protams, bija arī laimīgi brīži.

Taču šķiršanos, kā izrādās, dziedātāja nav viegli pārvarējusi. Lai "notrulinātos", meklējusi aizmiršanos alkoholā. Un, kā stāsta informēti avoti, arī gadījuma sakaros - esot bijušas pat dienas, kad Melānija pārgulējusi ar trim dažādiem vīriešiem.

"Beidzamie seši mēneši man ir bijuši neiedomājami grūti," atzīst Melānija. "Es kopā ar rakstnieku strādāju pie savas grāmatas "Brutally Honest", un tā bija neticami traumatiska pieredze - atkal izdzīvot šīs emocionāli aizskarošās attiecības un atkal sadurties ar tik daudzām manas dzīves problēmām."

Problēma, protams, neesot ne alkoholā, ne seksa atkarībā, tā slēpjoties daudz dziļāk, zina teikt Melānija pati. "Es ļoti labi zinu, ka esmu bijusi krīzes punktā. Neviens to nezina labāk par mani, bet es ar to tieku galā," saka dziedātāja, atklājot, ka cieš no pēctraumatiskā stresa traucējumiem.

Redzot dziedātājas problēmas, klusēt vairs nav spējis Melas B tuvs draugs Rastijs Apdegrafs, kas medijiem atklājis gan viņas atkarību no seksa, gan alkohola. Mela dzerot tekilu, uzdzerot alu, bet visu vēl noskalojot ar vīnu. "Gadu laikā viņa kļuvusi arvien trakāka un trakāka, man pietiek, es vairs nespēju to slēpt," teicis viņš.

„Spice Girls” solistes Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā 2012. gadā

gallery icon

"Ļaudis saka -  tā taču nav tava daļa, bet viņa jau nevienā neklausās. Es ceru, ka manis atklātais liks viņai ieklausīties. Viņai vajag palīdzību, bet viņa dzīvo savā mazajā pasaulītē," tā Rastijs. "Viņa dzer katru dienu, ko nepavada strādājot. Un viņas seksuālā apetīti ir nekontrolējama. Nevienu vīrieti uz viņas māju nevar vest. Un es satraucos arī par viņas tēriņiem. Jā, viņa daudz saņem, bet to vienkārši izšķiež. Viņa laikam domā, ka ir kaut kāda Kardašjana."