foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna un citi, kas neapmeklēs nākamās karaliskās kāzas
Princeses Eiženijas un Džeka Brūksbenka kāzas notiks šā gada 12. oktobrī.
Slavenības
2018. gada 22. augusts, 13:31

Hercogiene Ketrīna un citi, kas neapmeklēs nākamās karaliskās kāzas

Jauns.lv

Britu karaļnamā drīzumā atkal tiks svinētas kāzas. Šā gada 12. oktobrī jāvārdu teiks princese Eiženija un viņas līgavainis Džeks Brūksbenks. Tā kā Brūksbenks ir saistīts ar aktiera Džordža Klūnija tekilas ražotni, bet Eiženijai ir daudz slavenu draugu, kāzu viesu saraksts jau tagad solās būt episks. Taču, kas būs tie, kuri, visticamāk, karaliskās kāzas neapmeklēs?

Saskaņā ar plašsaziņas līdzekļos izskanējušo informāciju, vairāki karaliskās ģimenes pārstāvji, visticamāk, princeses Eiženijas kāzas ar savu klātbūtni nepagodinās. Lūk, kas pagaidām zināms par prominencēm, kuras šīs svinības varētu izlaist.

Princis Filips

foto: Vida Press
Princese Eiženija ar vectēvu princi Filipu.

Jau sen tiek baumots, ka britu karalienes Elizabetes II vīrs Edinburgas hercogs princis Filips savas mazmeitas princeses Eiženijas kāzas, visticamāk, neapmeklēšot. Kāds ir iemesls šādam iespējamam lēmumam? Karalienes vīrs jau vairāku gadu desmitus nespēj piedot Eiženijas mātei Jorkas hercogienei Sārai Fērgusonei neuzticību savam vīram princim Endrū.

Slavenību žurnāls „People” raksta, ka princis Filips paradis „darīt tikai to, ko vēlas”, tāpēc esot ļoti iespējams, ka mazmeitas kāzas viņš neapmeklēs, lai nebūtu jāsatiekas ar tik nīsto Sāru Fērgusoni.

foto: Vida Press
Princis Filips ar mazmeitām princesēm Beatrisi (no kreisās) un Eiženiju.

Interesanti, ka Eiženijas vecāki arī pēc šķiršanās saglabājuši draudzīgas attiecības un līgava savus vecākus dēvē par „vissaticīgākajiem šķirtajiem vecākiem”.

Pipa Midltone

foto: Vida Press
Pipa Midltone ar vīru Džeimsu Metjūsu.

Maz cerību, ka hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone varēs apmeklēt princeses Eiženijas kāzas, kas notiks šā gada 12. oktobrī. Šīs datums ir ļoti tuvu laikam, kad jānāk pasaulē Pipas un viņas vīra Džeimsa Metjūsa pirmdzimtajam. Tā kā kuru katru brīdi būs jādzimst mazulim vai arī bērns būs nule kā nācis pasaulē, maz ticams, ka Pipa šogad ar savu klātbūtni pagodinās divas karaliskās kāzas.

Maijā uz prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām Pipa ar vīru ieradās.

Hercogiene Ketrīna

foto: Vida Press
Princese Eiženija un hercogiene Ketrīna.

Ja hercogienes Ketrīnas māsai Pipai Midltonei būs sākušās dzemdības, visticamāk, Ketrīna būs līdzās māsai, nevis dosies uz kāzām. Tā kā māsas Midltones ir ļoti tuvas, klīst runas, ka hercogiene dzemdību dienā būšot līdzās mazajai māsai.

Žurnāls „Closer” raksta, ka hercogienei bijusi grūta izvēle: pavadīt vīru uz viņa māsīcas kāzām, vai tomēr būt slimnīcā līdzās māsai, gaidot viņas pirmdzimto.

foto: Vida Press
Ketrīna un Eiženija uz Bekingemas pils balkona.