foto: Vida Press
Džeksona meitai izoperēts augonis gandrīz golfa bumbiņas lielumā
Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona 20 gadus vecā meita Parisa Džeksone.
Slavenības
2018. gada 14. augusts, 07:38

Džeksona meitai izoperēts augonis gandrīz golfa bumbiņas lielumā

Kasjauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meitai Parisai Džeksonei aizvadītajā piektdienā izoperēts augonis un jau nākamajā dienā, spītējot sāpēm, topošā modele, aktrise un nu arī mūziķe, kāpa uz skatuves, lai uzstātos ar savu jauno grupu „The Soundflowers”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Īsāk sakot, man vakar bija operācija,” savas grupas „Instagram” bloga „stāstos” (šeit veiktais ieraksts pazūd pēc 24 stundām) ar video palīdzību sestdien pavēstīja 20 gadus vecā Parisa Džeksone.

Viņa bloga sekotājiem atklāja, ka „augonis bija gandrīz golfa bumbiņas lielumā”, kā arī norādīja, ja uzrodas augonis, pastāv „asinssaindēšanās un nāves risks”.

„Taču es nenomiru,” Parisa informē savus sekotājus. „Mani nekavējoties operēja.”

Augonis jeb abscess ir strutu sakopojums, kas lokalizēti veidojas dažādos audos un orgānos praktiski jebkurā vietā uz ķermeņa.

Džeksone faniem pastāstījusi, ka ārsti ieteikuši procedūru veikt zem narkozes, taču viņa atteikusies no tās un visu tās laiku „bijusi nomodā”.

„Tās pavisam noteikti bija lielākās sāpes, ko esmu piedzīvojusi visas savas dzīves laikā,” norāda Parisa, piebilstot, ka viņas ķermenis „no galvas līdz kājā ir noklāts tetovējumiem”, un viņa pavisam noteikti zina, kas ir sāpes, jo ir ar ko salīdzināt.

Pēc tam, kad Parisa bija padalījusies jaunākajā, kas saistīts ar viņas veselību, viņa pastāstīja, cik saviļņota jutusies, uzstājoties ar grupu labdarības koncertā „F–Cancer”, kur nauda tika vākta vēža ārstēšanai.

go to @thesoundflowers for more 🌻♥️

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Parisa stāsta, ka uzstāšanā ar grupu nav bijusi izgāšanās, kā arī atklāj, ka skatītāju vidū bijusi viņas vecmāmiņa – popmūzikas karaļa Maikla Džeksona mamma – Ketrīna Džeksone. „Esmu tik atvieglota, ka viņa neizjuta nepatiku [pret koncertu], bet viņai patiesībā patika. Man tas nozīmē neizsakāmi daudz,” sestdien publiskotajā video, priekā dalījās Parisa.

„Es arī lūdzu piedošanu, ja izklausījos dīvaini. Esmu lietojusi daudz medikamentu, kas palīdz man mazināt sāpes pēc procedūras. Man patiesībā šodien pat nevajadzēja izkāpt no gultas.”

Pēc koncerta Parisa publiskojusi fotogrāfijas kopā ar omīti arī pati savā „Instagram” blogā, un stāsta, cik daudz viņai nozīmējusi 88 gadus vecās vecmāmiņas klātbūtne.

„Nespēju noticēt, ka vecmāmiņa atnāca uz mūsu otro koncertu mūžā. Un viņai patiesībā tas patika!” – raksta Parisa. „Es tevi tik ļoti mīlu, vecmāmiņ. Esmu tik laimīga, ka varējām spēlēt tev un spēlēt tik cēlam mērķim.”

Parisa Džeksone ar vecmāmiņu Ketrīnu

20 gadus vecā Parisa Džeksone ar vecmāmiņu - popmūzikas karaļa Maikla Džeksona mammu - Ketrīnu Džeksoni (88).

gallery icon
5

Vienā no publiskotajām fotogrāfijām Parisa tur omītes roku un sniedz viņai buču uz vaiga. Pēc popmūzikas karaļa Maikla Džeksona nāves 2009. gadā, Ketrīnu Džeksoni iecēla par dēla bērnu – Parisas (tagad 20), Prinsa (21) un Blanketa (16) aizbildni.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Vecmāmiņas un mazmeitas iziešana sabiedrībā notikusi mazāk nekā divus mēnešu pēc Ketrīnas vīra Džo Džeksona nāves no aizkuņģa dziedzera vēža. Parisas vectēvam bija 89 gadu.

foto: Vida Press
Parisa Džeksone ar vecmāmiņu Ketrīnu.