Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Simpsonu" fanu bažām nav pamata - seriāla gals tuvākajā nākotnē nav gaidāms
foto: AP/Scanpix
Par Homēra, Mārdžas, Bārta, Lizas un Megijas Simpsonu piedzīvojumiem kopš 1989. gada 17. decembra ēterā palaistas jau 639 sērijas.
TV

"Simpsonu" fanu bažām nav pamata - seriāla gals tuvākajā nākotnē nav gaidāms

Jauns.lv

Telekanāls "Fox" nācis klajā ar priecīgām vēstīm visiem animācijas seriāla "Simpsoni" faniem - jautrajiem varoņu piedzīvojumiem vismaz paredzamā nākotnē gals nav gaidāms.

"Simpsonu" fanu bažām nav pamata - seriāla gals tu...

30. septembrī gaidāma "Simpsonu" jaunās - jau trīsdesmitās sezonas - pirmā sērija. Par Homēra, Mārdžas, Bārta, Lizas un Megijas Simpsonu piedzīvojumiem kopš 1989. gada 17. decembra ēterā palaistas jau 639 sērijas.

Nu skaidrs, ka 30.sezonā gaidāmas vēl 22 sērijas, kurām visām jau publiskoti nosaukumi. Un telekanāls "Fox" pavēstījis - tik drīz "Simpsoni" nebeigsies.

Runas par to, ka "Simpsonu" joki jau savu laiku izdzīvojuši un pienācis laiks seriālu beigt, klīst jau kopš deviņdesmito gadu beigām. Un nu bažas par šova likteni radījusi arī gaidāmā studiju "Disney" un "21st Century Fox" apvienošanās, jo "Fox" nāksies no "Disney" saņemt licences seriāla jauno sezonu demonstrēšanai.

"Fox" vadība nākotnē raugās pozitīvi, norādot, ka "Simpsoni" ir leģendām apvīts stāsts, bez kura tā kvēlākajiem faniem svētdienas vakarus grūti iedomāties.

Oficiāli pagaidām noslēgts līgums vien par seriāla 30. sezonas demonstrēšanu,  taču "Fox" līdzpriekšsēdētāja Dena Voldena atklāj - jau sākušās pirmās iestrādes epizodēm, kuras varētu rādīt vēl vismaz pāris gadus.

"Neviens nav apsvēris domu, ka varētu vairāk nepasūtīt "Simpsonu" sērijas," teikusi viņa. "To, kāds lēmums pēc kāda ilgāka laika posma tiks pieņemts, es neņemos spriest, taču pārredzamā nākotnē mēs varēsim lepoties, ka mums ir šis lieliskais, "Emmy" balvas ieguvušais, provokatīvais, kvalitatīvais seriāls."

"Cik vien ilgi esam bijuši šajā biznesā, telekanāli, saņemot licences, ir rādījuši šovus, kuru īpašumtiesības nepieder viņiem," piebildis cits "Fox" līdzpriekšsēdētājs Gerijs Ņūmens. "Tas ir izaicinājums, un paredzu, arī "Simpsoniem" tas būs izaicinājums.  Bet esmu pārliecināts, ka "Disney" un "Fox" atradīs veido, kā abiem gūt labumu no šī seriāla."