foto: Vida Press
Tā izskatās Holivudas aktiera Denisa Kveida un latvietes Santas Auziņas mājā
Šo māju Deniss Kveids pārdod par 6.495 miljoniem dolāru.
Slavenības
2018. gada 30. jūlijs, 15:41

Tā izskatās Holivudas aktiera Denisa Kveida un latvietes Santas Auziņas mājā

Kasjauns.lv

Holivudas aktieris Deniss Kveids, kuru jau vairākus gadus vieno romantiskas jūtas ar latviešu modeli Santu Auziņu, nolēmis pārdot savu Kalifornijā esošo īpašumu. Potenciālajam pircējam būs jāšķiras no 6.495 miljoniem dolāru, jo šāda ir summa, kādu aktieris vēlas par darījumu.

foto: Vida Press
Deniss Kveids un Santa Auziņa šā gada februārī.

Deniss Kveids, kurš gatavojas bijušā ASV prezidenta Ronalda Reigana lomai, šo māju Losandželosā iegādājies 2013. gadā, par to samaksājot 5.1 miljonu ASV dolāru. Tagad viņš šo sešu guļamistabu un deviņu vannasistabu māju pārdod par nepilnu miljonu lielāku summu.

Deniss Kveids pārdod māju

Šo māju Deniss Kveids pārdod par 6.495 miljoniem dolāru.

gallery icon
13

Īpašums atrodas augsti pieprasītajā Palasides Riviera rajonā. Spāņu stilā celtā māja būvēta 1929. gadā. Ēkas kopējā platība sasniedz 568 kvadrātmetrus un atrodas uz nepilnus 1500 kvadrātmetrus liela zemes gabala.

Divas guļamistabas ierīkotas ēkas pirmajā stāvā, savukārt pārējās četras otrajā stāvā. Arī plašā saimnieku guļamistaba atrodas augšstāvā. Tai līdzās ierīkotas divas vannasistabas – viņai un viņam, kā arī divas garderobes – kā viņai, tā viņam.

Pie mājas ir liels peldbaseins ar spa zonu, kā arī augļu koku dārzs.

Kveidam pieder arī māja Brentvudā, Kalifornijā, ko viņš iegādājās aizvadītajā gadā.

Deniss Kveids un Santa Auziņa Ņujorkas ielās

Deniss Kveids un Santa Auziņa Ņujorkas ielās.

gallery icon
7

2016. gada jūnijā plašsaziņas līdzekļus sasniedza ziņa, ka aktieris Deniss Kveids šķiras no trešās sievas Kimberlijas. Jau neilgi pēc tam viņš atrada jaunu mīlestību, Monreālā dzimušo latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu, kura vizuāli ļoti līdzinās aktiera sievai Kimberlijai. Lai gan Santa pēc tautības ir kanādiete, viņa neslēpj, ka senči ir latvieši. Modele sociālajos tīklos arīdzan raksta, ka protot latviešu valodu. Arī pie savām fotogrāfijām viņa nereti pievieno mirkļbirku #latvia.

Deniss Kveids un modele Santa Auziņa

Holivudas aktieri Denisu Kveidu (62) vieno romantiskas jūtas ar 30 gadus veco modeli Santu Auziņu no Monreālas.

gallery icon
5

Jaunās sievietes „Facebook” lapā minēts, ka viņa dzīvo Londonā, ir aģentūras „Montage Models” modele, bet dzimusi ir Kanādas pilsētā Monreālā.

Saskaņā ar interneta portāla „Radar Online” rīcībā esošo informāciju, Auziņa pametusi savu ekvadoriešu izcelsmes vīru Alehandro Himenezu un abas mazās meitas, lai būtu kopā ar Holivudas aktieri, kurš ir 33 gadus vecāks par viņu.

Deniss Kveids un viņa sievas

gallery icon
30

Deniss un Kimberlija Kveidi ir vecāki dvīņiem Tomasam un Zojai, kam šobrīd ir desmit gadi. Bērni tikai brīnumainā kārtā izdzīvoja, kad īsi pēc to nākšanas pasaulē Beverlihilsas prestižajā „Cedars Sinai” slimnīcā zīdaiņiem kļūdas dēļ iedota 1000 reizes lielāka zāļu „Heparin” deva.

Kimberlija bija aktiera trešā sieva. Deniss Kveids pirmo reizi apprecējās 1978. gadā un ar aktrisi P.J. Solesu laulībā nodzīvoja līdz 1983. gadam. Ar romantisko komēdiju aktrisi Megu Raienu viņš bija precējies laika posmā no 1991. gada līdz 2001. gadam.
Laulībā ar Raienu pasaulē nāca pāra kopīgais dēls Džeks, kuram ir 26 gadi. Arī viņš ir aktieris. Džeks lielajā kino debitēja 2012. gadā filmā „The Hunger Games” („Bada spēles”), iejūtoties Marvela tēlā.