Mākslinieks Vilipsōns par kāzām: "Atzīmējām teātrī. Pēc tam mājās un sekss"
Vilipsōns ar sieviņu Indru Rubeni kāzu dienā.
Slavenības
2016. gada 12. marts, 09:29

Mākslinieks Vilipsōns par kāzām: "Atzīmējām teātrī. Pēc tam mājās un sekss"

Jauns.lv

Tēlnieks un grafiķis Aivars Vilipsōns mēnesi pēc kāzām žurnālam “Kas Jauns” atklāja, kā īsti nosvinējis kāzas ar Indru Rubeni, kur dosies kāzu ceļojumā un kā tagad jūtas precēta vīra kārtā.

Pazīstamais grafiķis un tēlnieks Aivars Vilipsōns šā gada 28. janvārī iestūrēja laulības ostā ar Dailes teātra mārketinga un komunikācijas direktori Indru Rubeni. Nelielas kāzu svinības un smalka laulību ballīte notika Dailes teātrī, kur jaunlaulātos sveica aktieri Lilita Ozoliņa, Ģirts Ķesteris, Lauris Dzelzītis, Intars Rešetins un citi kolēģi.

Žurnālam “Kas Jauns” Vilipsōns stāstījaa, ka laulību dokumentus formējuši turpat iepretim Dailes teātrim – Rīgas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļā. „Sarakstījāmies tajā pašā dienā. Iepretim Dailes teātrim kaut kāds kantoris bija. Man iedeva papīru, un es parakstījos. Vairāk nekas nenotika, un tad gājām uz teātri,” mākslinieks izstāsta, kā nokļuvis precēta vīra kārtā, piebilstot, ka teātrī arī diži lielas ballēšanās nebija. „Baibas Puzinas izstādes atklāšanas pasākuma un izrādes “Žannas d’Arkas” ģenerālmēģinājuma ietvaros tās kāzas atzīmējām. Pēc tam mājās, un tad tikai sekss,” tiešs ir mākslinieks.

Taujāts, kā jūtas kā precēts vīrs, Vilipsōns atbild lakoniski ar sev piemītošo humora devu: „Esmu bijis armijā, un man vairs ne no kā nav bail. Mani tās kāzas nebaidīja. Tās jau man ir otrās laulības.” Atgādinām, ka savulaik viņš bija precējies ar leģendārās aktrises Vijas Artmanes meitu mākslinieci Kristiānu Dimiteri, un abu laulībā dzimusī meita Berta patlaban ir 28 gadus veca.

Tēlnieks bilst, ka pēc kāzām ar tagadējo laulāto draudzeni Indru jūtas lieliski, un apgalvo, ka nekas kardināli dzīvē nav mainījies: „Vai tad es precējos, lai man kaut kas mainītos? Es precējos, lai nekas nemainītos! Nu katrā ziņā bēdīgs neesmu. Sliecos uz priecīgo pusi. Tie, kas nevar saņemties apprecēties un baidās, tad lai arī paliek pie sava un baidās.”

 

Kasjauns.lv/Foto: no publicitātes materiāliem