foto: Vida Press
Džonija Depa un Vanesas Paradī dēlam nopietnas veselības problēmas
Džonija Depa un Vanesas Paradī dēlam ir jau 16 gadu.
Slavenības
2018. gada 28. jūnijs, 16:55

Džonija Depa un Vanesas Paradī dēlam nopietnas veselības problēmas

Jauns.lv

Holivudas aktiera Džonija Depa (55) un franču aktrises, dziedātājas un modeles Vanesas Paradī (45) 16 gadus veco dēlu piemeklējušās nopietnas veselības problēmas. To dēļ mamma pat nav apmeklējusi savas jaunākās filmas pirmizrādes vakaru.

Otrdienas vakarā franču dziedātāja, modele un aktrise Vanesa Paradī neieradās uz savas jaunākās filmas pirmizrādes vakaru Parīzē, jo vēlējās būt līdzās saslimušajam dēlam, – informē franču interneta portāls „Public”.

45 gadus vecajai Paradī bija plānots ierasties uz filmas „A Knife In The Heart” pirmizrādi, taču pēdējā brīdī viņa savu ierašanos atsauca.

Džonija Depa un Vanesas Paradī dēls Džeks

Džonija Depa un Vanesas Paradī dēls Džeks.

gallery icon
14

Filmas režisors Janns Gonzaless sanākušajiem viesiem paskaidroja, ka aktrise nav ieradusies, jo saņēmusi „ļoti sliktas ziņas”.

„Diemžēl Vanesa Paradī šovakar nevar mums pievienoties. Viņa nebūs, jo dēlam radušās nopietnas veselības problēmas,” paskaidroja režisors.

Džeks (īstajā vārdā Džons Kristofers) vēl pirmdien nofotografēts kopā ar mammu Šarla de Gola lidostā Parīzē, un tobrīd nekas ārēji neliecināja par smagām veselības problēmām. Pagaidām netiek izpausts, kas ir šīs „nopietnās” veselības problēmas, kuras skārušas 16 gadus veco jaunieti, kuru dēļ Vanesa mainīja plānus.

Džonijs Deps un Vanesa Paradī

gallery icon
32

Džeka vecāki Džonijs Deps un Vanesa Paradī kopā nodzīvoja 14 gadus, bet tā arī neapprecējās. Viņiem ir arī kopīga meita Lilija-Rouza Melodija (19), kura uzsākusi modeles gaitas.

Reiz jau slavenie vecāki piedzīvoja bailes par bērna veselību un dzīvību. 2007. gadā slimnīcā steidzami nogādāja Liliju-Rouzu ar zarnu nūjiņas infekciju, kuras rezultātā meitenei bija īslaicīgi atteikušās darboties nieres. Lilija-Rouza slimnīcā pavadīja vairākas nedēļas. Mamma tolaik visu laiku bija pie meitas gultas un tēvs uz laiku pārtrauca filmēties.

Lilija-Rouza Depa „Chanel” modes skatē Augstās modes nedēļā Parīzē

Džonija Depa 17 gadus vecajai meitai modelei Lilijai-Rouzai melodijai Depai bija uzticēts noslēgt modes nama „Chanel” skati. Viņa demonstrēja līgavas ...

gallery icon
9

Lai gan Džeka vecāki un māsa darbojas šovbiznesā, 16 gadus vecajam tīnim nepatīk atrasties rampu gaismās. Reiz kādā no intervijām tētis Džonijs Deps dēlu raksturoja kā „ļoti vienkāršu, pieticīgu un nosvērtu” puisi.

Vanesa Paradī ar jauno mīlestību

Franču dziedātāja, modele un aktrise Vanesa Paradī esot slepus saderinājusies ar režisoru un scenāristu Semjuelu Benčetritu. Pāris ir kopā kopš ...

gallery icon
21

Džonijs Deps sniedz autogrāfus faniem Berlīnē

Holivudas zvaigzne Džonijs Deps sniedz autogrāfus faniem Berlīnē.

gallery icon
6