foto: Instagram
Mīļotais puisis Kašeram sagādā dvēselisku orgasmu
Slavenības
2018. gada 27. jūnijs, 13:45

Mīļotais puisis Kašeram sagādā dvēselisku orgasmu

Jauns.lv

Bērnu pasākumu un TV raidījumu vadītājam Kasparam Blūmam-Blūmanim jeb Kašeram viņa mīļotais puisis sagādājis neaizmirstamu sapņa piepildījumu - uzdāvājis iespēju klātienē vērot mūzikas superpāra Bejonsas Noulzas un Jay-Z koncertu.

Par šo koncertu Kašers bijis tik stāvā sajūsmā, ka "Instagram" savus pārdzīvojumus un emocijas aprakstījis neierasti izjusti un gari.

Viņš norādījis, ka Bejonsa esot "viens no viņa dzīves iedvesmas avotiem", šo dāmu Kašers apbrīno gan mākslinieciski un skatuviski, gan vokāli un fiziski.

Krāšņā Bejonsa ikdienā un uz skatuves

„Visskaistākā ir smaidoša sieviete,” saka amerikāņu skaistuma, modes un mūzikas ikona Bejonse

gallery icon
34

"Es dzīvē esmu piedzīvojis tik tiešām daudz, taču tās sajūtas, atskanot pirmajiem dziesmas vārdiem - es nevaru ieterpt vārdos. Pirmkārt, man bija šoks par viņas balsi- dzīvajā tā ir 10 reizes spēcīgāka un augstāka nekā liekas video ierakstos YouTube, otrkārt - no viņas acīm nāk dievišķa enerģija!" tā Kašers.

Kašers apmeklējis Bejonsas un Jay-Z koncertu Zviedrijā, "Friends Arena".

A post shared by Beyoncé (@rumiyonce) on

"Es tur stāvēju pūlī... muti pavēris... šoka stāvoklī... pilnīga un absolūta miera piepildīts," atminas Kašers. "Man bija sajūta, ka es satiekos ar Dievu! Jo ir ok, ja reizi pa reizei visam ķermenim iziet cauri mazās, patīkamās skudriņas, bet 2h 30 min atrasties konstantā patīkamo skudriņu, tirpiņu izvirdumā - mans kermenis vnk WHAAAAAAT?? :))) praats vnk. Oooooommmgggg.... :)))"

"Nopietni, man bija dvēseliskais orgasms pilnīgā miera stāvoklī...  aaaaaap...... Skatoties šokā atvērtu muti, mirdzošām acīm, atrodoties tūkstošu trakojošu fanu ielenkumā! Tas ir viens no manas dzīves skaistākajiem mirkļiem!" eiforijā ir Kašers, kas neaizmirsa pateikties savam mīļotajam par šo dāvanu.

Kā zināms, Kašers Baltijas praida pievakarē "iznāca no skapja" - publiski atklāja, ka ir homoseksuāls. "Instagram" viņš publicēja foto ar savu draugu Arturu, bet bildes pavadošajā tekstā bija teikts: "Vienalga, vai es tāds esmu piedzimis, vai kļuvis par tādu, vai izvēlējies tādu ceļu, būtiskākais ir fakts, ka es ESMU tāds".