foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Tā precējās Ceriņi jeb gada sirsnīgākās kāzas Latvijas šovbiznesā
Lelde un Aivis viens otram jāvārdu teica maija beigās Dobelē.
Slavenības
2018. gada 27. jūnijs, 07:14

VIDEO: Tā precējās Ceriņi jeb gada sirsnīgākās kāzas Latvijas šovbiznesā

Jauns.lv

Mēnesi pēc kāzām savu laimīgās dienas video publicējuši TV raidījumu vadītāji Aivis un Lelde Ceriņi - viņi saviem faniem atļāvuši ielūkoties gan svinīgajā ceremonijā, gan ballītē, kas risinājās Mazmežotnes muižā.

Latvijas skaistā TV pāra Aivja Ceriņa un Leldes Lietavietes kāzas bijis viens no apspriestākajiem tematiem Latvijas šovbiznesā. Gada skaistākās un sirsnīgākās kāzas Ceriņi nosvinēja Pētera Upīša ceriņu dārzā Dobelē. 

Nu šajās emocionālajās un mīlas pārpilnajās svinībās ļauts ieskatīties ikvienam - vairāk nekā septiņu minūšu ilgajā video netrūkst mīlestības apliecinājumu, maiguma izpausmju, skūpstu, romantiskas mūzikas un kaisles pilnu acu skatu.

Dzirdami arī Leldes un Aivja solījumi viens otram, zvērot mūžīgu mīlestību, pēc kuriem asaras trauca gan jaunais pāris, gan kāzu viesi.

Skaistākais pāris Latvijas šovbiznesā Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš

Skaistākais pāris Latvijas šovbiznesā Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš.

gallery icon
13

Kāzas izdevušās, kā plānots, – siltas, sirsnīgas un harmoniskas. „Gatavošanos gan sarežģīja, gan reizē atviegloja tas, ka paši vadām gana daudz kāzu. Ļoti daudz darījām paši, taču arī lūdzām talkā nākt pasākumu organizatori Kristīni Strazdu, ar kuru kopā radījām mūsu īpašo stāstu,” jau iepriekš stāstīja Aivis.

Ceriņš un Lietaviete Kambodžā

TV žurnālistu pāris - Rīga TV 24 raidījuma “Preses klubs” vadītājs Aivis Ceriņš un telekanāla ziņu moderatore Lelde Lietaviete – ...

gallery icon
10

Kāzu stāstā tika savērptas gan latviešu tradīcijas, gan nedaudz šamaniski rituāli. Tos vadīja šamane, augu sieva Inin Nini (Inese Indāne) un perkusionists Nils Īle.

Spriežot pēc mākslinieku piedalīšanās, kāzas izvērtušās vismaz kā novada dziesmu svētki.

„Pēc ceremonijas kārtīgu sadziedāšanos sarīkoja diriģents Arvīds Platpers, vakarā ballīti iegrieza grupa „Dziļi violets” ar Nauri Brikmani priekšgalā, pirmo valša dziesmu izpildīja Ieva Kerēvica, nakts iesvēti vadīja Inin Nini, kur viņai pievienojās perkusionists Nils Īle ar sievu Maiju Sējāni-Īli, un otrā dienā par muzikāliem pārsteigumiem rūpējās Jānis Jarāns un Atis Zviedris,” atklāj Ceriņi.