foto: Vida Press
Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons redzēti kopā. Vai tiešām atjaunojuši attiecības?
Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons 2012. gadā filmas pirmizrādes vakarā.
Slavenības
2018. gada 6. jūnijs, 12:44

Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons redzēti kopā. Vai tiešām atjaunojuši attiecības?

Kasjauns.lv

Sāgas „Krēsla” aktieru Kristenas Stjuartes (27) un Roberta Patinsona (32) trīs gadus ilgušajam mīlas stāstam pienāca beigas, kad atklājās, ka Stjuarte ļāvusies dēkai ar filmas „Sniegbaltīte un mednieks” režisoru Rūpertu Sandersu. Pāris gan salaba, taču īslaicīgi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēdējo mēnešu laikā atkal uzvirmojušas runas, ka Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons, iespējams, atjaunojuši attiecības.

Aizvadītajā nedēļas nogalē šīs runas kļuva vēl jo ticamākas, jo pāris manīts, kopā apmeklējam pasākumu viesnīcas „Chateau Marmont” telpās Losandželosā.

Abi aktieri apmeklējuši Džonija Depa un Vanesas Paradī meitas modeles Lilijas-Rouzas Depas rīkotu ballīti. Stjuarte un Patinsons centušies sev nepiesaistīt uzmanību, taču viņi atpazīti, kad uz brīdi bija izgājuši ārā no pasākuma telpām.

foto: Vida Press
2013. gada vasarā „Coachella” mūzikas festivālā. Šī ir viena no pēdējām fotogrāfijām pirms pāra šķiršanās tajā pašā gadā.

Neskaidrās paparaci uzņemtās fotogrāfijās Kristena redzama ģērbusies visa melnā un šķietami smēķējam. Roberts bija ģērbies T kreklā ar grafisku apdruku, džinsa biksēs un jakā ar garajām piedurknēm. Galvā viņš bija uzlicis beisbola cepurīti.

Baumas par attiecību atjaunošanu parādījās jau šā gada aprīlī, kad anonīmi avoti apgalvoja, ka „dažu aizvadīto nedēļu laikā aktieri vairākas reizes pavadījuši laiku kopā”.

foto: Vida Press
Roberts Patinsons ar līgavu britu dziedātāju FKA Twigs 2017. gada februārī. Tā paša gada nogalē viņi atsauca saderināšanos.

„Viņi cenšas nepievērst sev uzmanību, taču abus joprojām vieno ķīmija,” žurnāla „OK!” britu izdevumam apliecinājis kāds paziņa. „Cilvēki no viņu aprindām jau sāk uzdot jautājumus, vai viņi neapsver attiecību atjaunošanu.”

Žurnālā minēts, ka ap to laiku, kad Stjuarte redzēta kopā ar Patinsonu, viņas un „Victoria’s Secret” modeles Stellas Maksvelas romantiskajās attiecībās radušās nesaskaņas.

foto: Vida Press
Kristena Stjuarte ar mīļoto meiteni „Victoria’s Secret” modeli Stellu Maksvelu šā gada maijā Losandželosas lidostā.

Tiesa, Stjuarte un Maksvela aizvien pozicionē sevi kā pāri. Abas sievietes kopā vēl aizvadītā mēneša beigās apmeklēja zīmola „Moschino” modes skati.

„Kristena cer, ka Roberts to domā nopietni, kad saka, ka ir viņai piedevis notikušo,” norādījis kāds paziņa, domājot aktrises sānsoli ar filmas „Sniegbaltīte un mednieks” precēto režisoru Rūpertu Sandersu.

foto: Vida Press
Kristena Stjuarte un filmas „Sniegbaltīte un mednieks” režisors Rūperts Sanderss filmas pirmizrādes vakarā 2012. gadā.

Aizvadītā gada nogalē Patinsons un viņa līgava britu dziedātāja FKA Twigs atsauca saderināšanos. Nav plašākas informācijas, vai pāris arī sarāvis attiecības uz visiem laikiem.

Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons iepazinās sāgas „Krēsla” filmēšanas laukumā, 2008. gadā un drīz vien kļuva par pāri arī īstajā dzīvē. 2013. gadā viņi izšķīrās.

foto: Vida Press
Stjuarte un Patinsons iepazinās filmas „Krēsla” uzņemšanas laukumā 2008. gadā.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās