foto: Ekrānuzņēmums
"Aizver savu bezzobaino muti!" Slavenā aktiera Džigarhanjana bijusī sieva sarīko kautiņu televīzijā
Leģendārā armēņu aktiera Armena Džigarhanjana nu jau bijusī sieva Vitalīna Cimbaļuka-Romanovska TV sarunu šovā uzvedusies kā īsta fūrija.
Slavenības
2018. gada 16. maijs, 09:15

"Aizver savu bezzobaino muti!" Slavenā aktiera Džigarhanjana bijusī sieva sarīko kautiņu televīzijā

Kasjauns.lv

Ar pamatīgu skandālu beigusies kārtējās Krievijas TV pārrraides “Pustj govorjat” filmēšana - varenu scēnu sarīkojusi leģendārā armēņu aktiera Armena Džigarhanjana (82) nu jau bijusī sieva Vitalīna Cimbaļuka-Romanovska (39).

Portālam “dni.ru" raidījuma darbinieki pastāstījuši, ka tādas šausmas savā mūžā vēl nav pieredzējuši, lai gan “Pustj govorjat” uzņemšanas laukumā ir redzējuši daudz. “Nesen Džigarhanjana teātrī filmējām kādu sižetu un bijām satriekti, redzot, kāds izskatās aktieris - Armens ar grūtībām spēja paiet. Teju rāpoja. Divas stundas pagāja, līdz viņu spēja vispār no auto ārā dabūt - lobīja ārā kā riekstu no čaumalas.”

Aktieris Armens Džigarhanjans un Vitalīna Rīgā izstādes atklāšanā 2012.gadā

Aktieris Armens Džigarhanjans un Vitalīna Rīgā izstādes atklāšanā 2012.gadā.

gallery icon
17

“Gvelza arī ko tādu, ka mute palika vaļā,” piebildis kāds darbinieks. “Viņam vaicāja - kāpēc, ziniet, Cimbaļuka-Romanovska vēl cietumā nesēž, bet šis sāk raudāt: sak, lai viņa nāk atpakaļ, man bez viņas slikti! Tur notiek kaut kas šaušalīgs!”

Kad šis šokējošais ieraksts parādīts “Pustj govorjat” studijā, Džigarhanjana nu jau bijusī sieva sākusi aurot - redz, cik tālu bez viņas noveduši nopelniem bagāto mākslinieku, kurš ar viņu kopā esot bijis svaigs kā gurķītis. Aktrise Tamāra Sjomina, kas bijusi raidījuma ierakstīšanā, iebildusi: “Viņš jau dzimtsarakstu nodaļā ieradās pa taisno no slimnīcas palātas, varbūt tieši jūs viņu līdz tādai kondīcijai novedāt."

Un tad Cimbaļuka-Romanovska piesteigusies pie 79 gadu vecās kundzes un tai iesitusi. “Zāle šausmās ieelsojās!” stāsta informētas personas. “Dāmai, kas Seminu sāka aizstāvēt, Cimbaļuka-Romanovska metās virsū pāri visiem studjas baltajiem dīvāniem. Uzbruka, sāka viņu kaustīt un kliedza: “Aizver savu bezzobaino muti!” Īsta elle!”

Vitalīna Cimbaļuka-Romanovska dažādos TV raidījumos

Vitalīna Cimbaļuka-Romanovska dažādos TV raidījumos.

gallery icon
20

Tas, kas noticis studijā, bijis šoks pat daudz pieredzējušajiem darbiniekiem. “Līgums ar viņu par dalību raidījumā noslēgts līdz septembrim, bet tagad nezinām, ko darīt. Ļaudis pat par naudu atsakās ar viņu vienā pārraidē filmēties, vienā telpā atrasties. Šķiet, viņa no savas nesodāmības prātu zaudējusi,” noslēdz “Pustj govorjat” darbinieks.

Slavenais PSRS Tautas skatuves mākslinieks Džigarhanjans ar gados krietni jaunāko Vitalīnu apprecējās 2016. gadā, un visai drīz viņa kļuva par vīra vadītā Maskavas Drāmas teātra direktori. Pērn rudenī aktieris paziņoja, ka šķiras no sievas – viņi dzīvo atsevišķi.

Un pāra ģimenes dzīves nedienas kaimiņzemē tika sāktas apspriestas uz nebēdu - izrādījās, ka Vitalīna ne tikai pārņēmusi aktiera teātri un ved to arvien dziļākā krīzē, patvaļīgi atlaižot aktierus un mainot amatus, bet arī izmetusi vīru no paša mājām.