foto: Publicitātes
TV šovā "Izklausies redzēts" spraigā cīņā triumfē Nauris Brikmanis
"Izklausies redzēts" šova ceturtajā sezonā uzvarēja Nauris Brikmanis.
TV
2018. gada 29. aprīlis, 23:15

TV šovā "Izklausies redzēts" spraigā cīņā triumfē Nauris Brikmanis

Kasjauns.lv

Pēc desmit TV3 šova "Izklausies redzēts" raidījumiem noskaidrojās, ka labākais atdarināšanas meistars un pārvērtību karalis šova ceturtajā sezonā bija Nauris Brikmanis. Otro vietu izcīnīja Atis Ieviņš, bet trešo - Veronika Plotņikova. Cerams, ka nākamajā gadā pārvērtību šovs atkal mūs priecēs, un būs arī "Izklausies redzēts" Latvijas varianta 5. sezona.

TV3 šova "Izklausies redzēts" 2018. gada fināls

TV3 šova "Izklausies redzēts" 2018. gada fināls

gallery icon

Finālā skatītājus pārsteidza un izklaidēja četri dalībnieki, kuri cīnījās par galveno balvu – 5000 eiro paša izvēlētam labdarības mērķim.

Atis Ieviņš šajā vakarā uz skatuves kāpa kā amerikāņu dziedātājs Bruno Mars un izpildīja dziesmu “Treasure”, Veronika Plotņikova kā Tonija Brekstone dziedāja viņas leģendāro hitu “Un-Break My Heart” tēlā.

Nauris Brikmanis pārtapa kontrtenorā Sergejā Jēgerā un skatītājus priecēja ar dziesmu par laimīgo sagadīšanos “Rēdereja”, bet Aija Vītoliņa valdzināja kā Nikola Kidmena un atgādināja seno patiesību par meitenēm un dimantiem dziesmā “Diamond’s are a Girl’s Best Friends”.

Uzvarētāju noteica skatītāju balsojums, bet viņiem palīdzēja erudītās un asprātīgās žūrijas komentāri – pastāvīgajiem vērtētājiem Janai Duļevskai, Imantam Stradam un Jānim Šipkēvicam šajā vakarā pievienojās mūziķis, grupas “Prāta vētra” ģitārists Jānis Jubalts.

Skatītāji tikās arī ar pārējiem četriem “Izklausies redzēts” šīs sezonas dalībniekiem – viņi bija apvienojušies duetos un sarūpējuši divus diametrāli pretējus priekšnesumus.

Juris Jope un Evilena Protektore izdziedāja skaisto Andrea Bočelli un Helēnas Fišeres “When I Fall in Love”, bet Raimonda Vazdika un Edgars Pujāts iegrieza enerģisku ballīti kā “Bermudu divstūris” ar visu karstāko ballīšu himnu “Ballējam, neguļam”.

Kā īpašs pārsteigums bija sarūpēta kāda ļoti nozīmīga atkalapvienošanās – uz skatuves kāpa visu laiku populārākā meiteņu grupa “Spice Girls”, kuru dalībnieču tēlos bija iejutušās Samanta Tīna, Annija Putniņa, Ieva Sutugova, Rūta Dūduma un Antra Stafecka.

„Izklausies redzēts 2018” finālraidījuma pārvērtības

„Izklausies redzēts 2018” finālraidījuma pārvērtības

gallery icon