foto: EPA/LETA
Kembridžas hercogienes jaunākā māsa Pipa Midltone ar vīru gaida savu pirmdzimto
Pipa Midltone ar savu vīru miljonāru Džeimsu Matjūsu gaida pirmdzimto.
Slavenības
2018. gada 22. aprīlis, 16:04

Kembridžas hercogienes jaunākā māsa Pipa Midltone ar vīru gaida savu pirmdzimto

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Ketrīnas jaunākā māsa Pipa Midltone gaida pirmdzimto, sestdien 22. aprīlī vēsta britu laikraksts "The Sun".

34 gadus vecā Midltone pasaules slavu ieguva, kad viņa 2011. gadā parādījās līgavas māsas lomā Keitas un prinča Viljama kāzās.

Laikraksts vēsta, ka bērns gaidāms oktobrī, citējot vārdā nenosauktu draugu. Midltone ar savu vīru Džeimsu Matjūsu apprecējās pagājušajā gadā.

foto: EPA/LETA
Pipa Midltone ar savu vīru miljonāru Džeimsu Matjūsu gaida pirmdzimto.

Tāpat šī mēneša laikā gaidāms arī Kembridžas hercogienes trešais bērns.

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone 2017. gada 20. maijā Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

Kāzu ceremoniju klātienē apmeklēja britu karaliskās ģimenes pārstāvji, slavenības un ģimenes draugi. Tās tiek uzskatītas par vienām no nozīmīgākajām šā gada kāzām britu augstajā sabiedrībā.

33 gadus vecā Midltone Svētā Marka baznīcā Inglfīldā, kas ir apmēram 75 kilometru attālumā uz rietumiem no Londonas, ieradās kopā ar savu tēvu. Līgava tērpusies angļu dizainera Džailza Dīkona radītajā kāzu kleitā un cepuru meistara Stīvena Džonasa veidotajā plīvurā.

Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa medusmēnesis

Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone ar vīru Džeimsu Metjūsu medusmēnesi sākuši ar karalisku atpūtu Franču Polinēzijā, bet pēc tam devušies ...

gallery icon

Kāzās līgavas pavadītāju pulkā bija arī līgavas māsas bērni trīs gadus vecais Džordžs un divus gadus vecā Šarlote, kas ieradās kopā ar savu māti Kembridžas hercogieni.

Princis Viljams un princis Harijs ieradās kopā.

Apkaimē sestdien lija īslaicīgs lietus, bet tas netraucēja baznīcas tuvumā pulcēties lielam skaitam atbalstītāju un fotogrāfu, tomēr viņi ir norobežoti no baznīcas diezgan lielā attālumā.

Pēc ceremonijas baznīcā gaidāma pieņemšana Midltonu īpašumā netālu esošajā Baklberijā.

Gaisa telpa virs abām pasākuma norises vietām ir slēgta, lai novērstu iespējas presei ar lidmašīnām vai bezpilota lidmašīnām iegūt fotogrāfijas un video no svinībām.

Gaidāms, ka pieņemšanā princis Harijs ieradīsies ar savu draudzeni, amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu. Daudzi spekulē, ka ielūgums uz Midltones kāzām ir apliecinājums šo nepilnu gadu ilgušo attiecību nopietnībai.

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon

Uz ceremoniju baznīcā ieradās arī, piemēram, tenisists Rodežers Federers ar sievu, Jorkas princese Eiženija un daudzi citi.

Lai gan publiski ir maz zināms par kāzu svinību izmaksām un citiem aspektiem, tiek ziņots, ka ēdienu izvēlē un dekorācijās tiks godināts 41 gadu vecā līgavaiņa skotu mantojums. Gaidāms, ka kāzu svinību viesu skaits nepārsniegs 350.

Pipa Midltone ar līgavaini Džeimsu Metjūsu

2016. gada jūlijā Pipa Mildtone un Džeimss Metjūss paziņoja par saderināšanos. Abi tiekas nedaudz mazāk par gadu.

gallery icon

Midltone un hedžfondu pārvaldnieks Metjūs īsu brīdi bija pāris pirms desmit gadiem, bet pirms nepilniem diviem gadiem viņi savas attiecības atjaunoja. Pērn jūlijā tika paziņots par abu saderināšanos.

Pipa Midltone māsas kāzās

gallery icon