1dienas
19stundas
26minūtes
45sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tatuma bijušo sievu kritizē, ka viņa pēc šķiršanās publisko bildītes apakšveļā
foto: Vida Press
Šis attēls nav no aktrises Džennas Devanas privātā fotoarhīva, bet gan ir zīmola „Danskin Apparel” jaunākā reklāmas fotogrāfija.
Slavenības

Tatuma bijušo sievu kritizē, ka viņa pēc šķiršanās publisko bildītes apakšveļā

Kasjauns.lv

Ir pagājušas tikai dažas nedēļas kopš aktieri Čenings Tatums un Džennna Devana-Tatuma paziņoja par šķiršanos, bet jau paspējušas notikt lielas pārmaiņas – vismaz Džennas dzīvē noteikti.

Tatuma bijušo sievu kritizē, ka viņa pēc šķiršanās...

Pirmā pārmaiņa: uzvārds. Šova „The World of Dance” vadītāja atteikusies no vīra uzvārda un „Instagram” bloga biogrāfijā iepazīstina ar sevi, dēvējot meitas vārdā – Dženna Devana.

Dažiem bijušā Holivudas pāra faniem nepieņemama šķiet Džennas blogā publiskotā jaunākā fotogrāfija, kurā viņa redzama gultā, ģērbusies apakšveļā, turklāt izskatās laimīga. Lai gan tā nav fotogrāfija no privātā foto arhīva, bet gan ir zīmola „Danskin Apparel” jaunākās reklāmas fotosesijas attēls, dažiem faniem neiet pie sirds, ka aktrise tādu publiskojusi, turklāt tik drīz pēc šķiršanās.

„Oh, tu nu gan ātri tiki vaļā no uzvārda,” raksta kāds fans. „Žēl.”

„Aizvākt Čeningu. Darīts,” indīga komentāros ir kāda cita. „Aizvākt uzvārdu Tatums. Darīts. Aizvākt drēbes no Instagram bildes. Darīts.”

foto: Vida Press
Čenings Tatums un Dženna Devana.
Čenings Tatums un Dženna Devana.

„Es nekad nesapratīšu, kāpēc tu publisko TIKAI sevis fotogrāfijas, kurās esi puskaila,” raksta vēl kāds. „Vienmēr esmu apbrīnojis tavu dejošanas talantu, taču mani mulsina tavs vēstījums.”

„Žēl, jo tu biji precējusies ar visseksīgāko cilvēku Amerikā,” atzīmē kāda cita, acīmredzams, ka Tatuma fane. „Nedomāju, ka par kafijas tasītēm vēl nāk smiekli.”

Turpretī daudziem šī fotogrāfija patīk un viņi savu atzinību pauduši atzīmējot fotogrāfiju ar „patīk”. Šo cilvēku skaitā ir arī Džennas slavenais bijušais. Vairums uzskata, ka aktrise un dejotāja var turpināt dzīvi pēc šķiršanās, kā viņa pati to vēlas. Daudzi arī kritiķiem norādījuši, ka šī fotogrāfija radīta reklāmas kampaņai, kā arī to, ka Čenings Tatums pats bieži vien iepozē reklāmām puskails.

foto: Vida Press
Dženna ar meitu Everliju.
Dženna ar meitu Everliju.

„Tu. Mani. Iedvesmo. Paldies, ka palaid garām negācijas un turpini publiskot jaunumus,” slavē fane. „Kā mamma mammai – ja tu šo lasi, tad zini, mums ir dota tikai viena dzīve, esi laimīga, mīlulīt!”

Džennas Devanas un Čeninga Tatuma laulībā dzimusi meita Everlija, kurai šobrīd ir četri gadi.

Šā gada 2. aprīlī, pēc deviņiem laulībā nodzīvotiem gadiem, pāris paziņoja, ka šķiras.

Dženna ir aktīva dzīvnieku tiesību aizstāve un vegāne. Pērn viņa ierindota seksīgāko veģetāriešu TOP3. Arī meitu viņa audzina kā veģetārieti, taču atzīst, ka ļaus bērnam pašam izlemt, ko labāk ēst, kad Everlija paaugusies.

A little R&R in my favorite @danskinapparel intimates 💓Link in bio #Danskin

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on