foto: Ekrānuzņēmums
Vera Brežņeva uzstāšanās laikā sapinas kleitā un pakrīt, bet fonogramma turpina skanēt
Krievijas šovbiznesa zvaigzne Vera Brežņeva piedzīvoja nelāgu misēkli.
Slavenības
2018. gada 13. aprīlis, 11:50

Vera Brežņeva uzstāšanās laikā sapinas kleitā un pakrīt, bet fonogramma turpina skanēt

Jauns.lv

Par jaunās vasaras sezonas "Krievijas radio zvaigznes" koncerta lielāko publicitāti parūpējusies dziedātāja Vera Brežņeva. Pasākumā piedalījās liels daudzums mākslinieku, kuri 12. aprīlī kāpa uz skatuves, lai lielas auditorijas priekšā komunicētu arī ar "Crocus City Hall" zāles apmeklētājiem. Krievijā iemīļotas dziesmas izpildīja tādi māklsinieki kā Valērijs Meladze, Vladimirs Presņakovs, Nikolajs Baskavs un daudzi citi.

Uz skatuves īsā rozā kleitā kāpa arī Vera Brežņeva, kura dziedāja dziesmu "Ti moi čelovek". Skatītāji bija pārsteigti, ka dziedātāja izpildīja tikai vienu dziesmu.

Vera Brežņeva dzīvē un uz skatuves

gallery icon

"O, tev dāvina ziedus," Verai teica vakara vadītājs Nikolajs Baskovs.

"Tu tā reaģē, jo meitenēm dāvina ziedus," atbildēja Brežņeva.

"Tas tāpēc, ka es vēl neesmu kāpis uz skatuves," pajokoja Baskovs.

Tas bija vienīgais joks, kuru Baskovs veltīja Brežņevai.

"Vera ir tik skaista un smieklīga. Tūlīt viņa iznāks uz skatuves, bet jau citā kleitā. Vera ir tāda dziedātāja, kura nespēj nodziedāt divas dziesmas vienā kleitā," sacīja Nikolajs.

Pēc tam uz skatuves parādījās Vera Brežņeva, kura bija tērpusies īsā melnā bezlenču kroptopā un greznos garos svārkos ar volāniem. Dziedātāja nokāpa zālē, lai satiktos ar auditoriju. Dejojot viņa pievarēja tumšās kāpnes, un sāka dziedāt, vēršoties pie katra skatītāja, kuri sēdēja pirmajās rindās. Tad viņa paklupa, no kritiena nebija iespējams izvairīties.

Daiļā Vera Brežņeva Dzintaru koncertzālē

2017. gada 14. jūlijā Jūrmalas koncertzālē “Dzintari” notika slavenās ukraiņu dziedātājas Veras Brežņevas solo koncerts.

gallery icon

Blakus stāvošais apsargs palīdzēja dziedātājai piecelties. Neskatoties uz krietinu, Vera Brežņeva turpināja dziedāt. Burtiski uz 10 sekundēm māksliniece atslāba un viņas lūpās atkal parādījās smaids. Viņa uzmanīgu uzkāpa atpakaļ uz skatuves, bet pēc dziesmas jau pati pajokoja.

"Mākslinieka ceļš ne vienmēr ir viegls," viņa teica, norādot uz nepatīkamajām trepēm.

Nikolajs Baskovs Viktora Drobiša jubilejas koncertā

Nikolajs Baskovs Viktora Drobiša jubilejas koncertā.

gallery icon