foto: Vida Press
„Spice Girls” dziedātāju Melu B ģimene vaino, ka viņa nav apmeklējusi mirstošo tēvu
Dziedātājas Melānijas Braunas bijušais vīrs Stīvens Belafonte gatavs darīt visu, lai panāktu aizbildnības tiesības pār abiem jaunākajiem bērniem. Viņš nule kā cēlis gaismā nepatīkamu ģimenes skandālu.
Slavenības
2018. gada 4. aprīlis, 06:42

„Spice Girls” dziedātāju Melu B ģimene vaino, ka viņa nav apmeklējusi mirstošo tēvu

Kasjauns.lv

Meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātājas Melas B jeb Melānijas Braunas mamma un māsa nosaukušas viņu par egoisti un meli, jo viņa atteikusies apmeklēt savu ar vēzi slimo tēvu, kamēr viņš nav nonācis uz nāves gultas.

foto: Vida Press
Stīvens Belafonte un Melānija Brauna 2010. gada vasarā.

Šādus pārmetumus e-pasta vēstulēs izteikušas dziedātājas un talantu šovu „The X Factor” un „America’s Got Talent” žūrijas pārstāves Melas B mamma un māsa. Šo sūtījumu izdrukas kā lietiskos pierādījumus Losandželosas augstākajai tiesai iesniedzis dziedātājas šķirtais vīrs Stīvens Belafonte. Viņš vēlas panākt aizbildnību pār abu kopīgo meitu Medisoni un pār Melānijas un komiķa Edija Mērfija ārlaulības bērnu, kuram Belafonte jūtoties kā tēvs.

Vienā no tiesai iesniegtajām e-pasta izdrukām Melānijas mamma Andrea apgalvo, ka meita ignorējusi atkārtotus lūgumus apmeklēt slimo tēvu Mārtinu, kurš no dzīves šķīrās 2017. gada martā pēc piecus gadus ilgas cīņas ar vēzi.

foto: Vida Press
Melānija ar mammu Andrea un frizieri Geriju Medetianu aizvadītā gada nogalē.

„Manā rīcībā ir e-pasta vēstules ar datumiem, kas pierāda, kad esmu tās tev sūtījusi, mudinot apmeklēt tēvu un informējot, ka vēzis ir atgriezies,” Melānijai rakstījusi mamma. „Tavam tētim un māsai Danielai ir kopijas. Bezjēdzīgie meli jau atkal ir pierādīti, tev patiešām vajadzīgs meklēt profesionālu palīdzību, jo dusmu pilni meli un ļaunprātīga attaisnošanās bojā tevi kā cilvēku. Tagad tas mūs vairs neskar, esam nocietinājušies pret tiem no tevis.”

„Tev piemīt visi narcisma simptomi, bet tam iespējams rast palīdzību, ja vien tu to vēlēsies,” turpināts mammas Andrea rakstītajā vēstulē.

foto: Vida Press
Daniela Brauna ar saviem bērniem un mammu Andrea 2012. gadā.

Otro vēstuli, kas iesniegta tiesai, rakstījusi dziedātājas māsa Daniela, un tās virsraksts dots dramatisks: „Diena, kad mana vienīgā māsa izdzēsta no manas dzīves uz visiem laikiem”. Šajā vēstulē Daniela pārmet savai slavenajai māsai Melānijai, ka viņa tēvu apmeklējusi vien tad, kad viņš jau bijis pavisam tuvu nāvei.

„Es biju ārkārtīgi šokēta par šādu cietsirdīgu un saltu paziņojumu par mūsu tēti. Tu norādīji, lai „nezvanām un nekontaktējamies ar tevi līdz viņš nav uz nāves gultas, un tad tu ieradīsies, lai izrādītu pēdējo cieņu. (Man pat šos vārdus uzrakstīt ir grūti.)”

foto: Vida Press
Melānija ar māsu Danielu 2004. gadā.

„Varu tev pajautāt, kāpēc vēlies ierasties, kad viņš būs uz nāves gultas, bet nevēlies uzturēt kontaktus vai labot ģimenes nesaskaņas, kamēr viņš vēl ir pie veselības?”

„Vai tā vēlies atvieglot savu vainas sajūtu? Vai baidies, ka tava reputācija sabiedrībā varētu būt aptraipīta? Vai arī uzskati, ka tā jau ir nokārtota lieta?”

„Tu liec man mulst par to, ka uzaugu tajās pašās mājās, kur arī kāds tik egoistisks un nejauks cilvēks!”

foto: Vida Press
Melānijas Braunas tēva Mārtina Brauna bēres 2017. gada martā.

Tiek pieņemts, ka Stīvens Belafonte cēlis gaismā šīs e-pasta vēstules, lai parādītu tiesai Melānijas patiesās attiecības ar mammu un māsu, jo abas šīs sievietes spēlējot aktīvu lomu tajā, lai neļautu viņam tikties ar saviem bērniem.

Trīs lapu plašajā iesniegumā Belafonte uzstāj, ka Andrea tīšuprāt publiskojusi mazās Endželas rakstītu vēstuli, lai parādītu viņu sliktā gaismā.

Melānija Brauna pamet jurista biroju

Melānija Brauna dodas prom no jurista biroja pēc tam, kad plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem pastāstījusi par laulības laikā piedzīvoto vardarbību no ...

gallery icon

Filmu producents apgalvo, ka varot tiesai pierādīt, ka Endžela bijusi nogurusi un gribējusi iet gulēt, bet viņas mamma visu nakti pavadījusi bārā.

Melānijas Braunas un Stīvena Belafontes laulība oficiāli šķirta pērnā gada decembrī, taču šobrīd risinās skandalozā tiesas prāva par aizbildnības tiesībām par abiem jaunākajiem bērniem. Nākamā tiesas sēde nozīmēta maijā.

„Spice Girls” dziedātājas Melānijas Braunas un Stīvena Belafontes ģimene

„Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna un filmu producents Stīvens Belafonte apprecējās 2007. gadā. Pārim ir kopīga meita Medisone. Melānijai ir ...

gallery icon