foto: Vida Press
"Pamatinstinkta" karalienei Šāronai Stounai 60. Apsveicam!
Aktrise Šārona Stouna šā gada februārī.
Slavenības
2018. gada 10. marts, 07:16

"Pamatinstinkta" karalienei Šāronai Stounai 60. Apsveicam!

Kasjauns.lv

Amerikāņu aktrise, filmu producente un bijusī modele Šārona Stouna šodien svin apaļus 60! Viņa dzimusi 1958. gada 10. martā Pensilvānijas štatā, ASV.

Romantiski pikantās Šāronas Stounas dzīves ainiņas!

Romantiski pikantās Šāronas Stounas dzīves ainiņas!

gallery icon

Aktrise Šārona Stouna pirmo plašāko uzmanību izpelnījās ar lomu mini seriālā „War and Remembrance (1989). Tam sekoja loma režisora Pola Verhovena filmā „Total Recall” (1990). Taču sekssimbola statusu un slavu visā pasaulē aktrisei atnesa loma citā Pola Verhovena filmā. Tā, protams, bija Ketrīnas Tramelas loma erotiskajā trillerī „Basic Instinct” („Pamatinstinkts”), kas uz ekrāniem iznāca 1992. gadā. Par šo lomu Stouna saņēma savu pirmo „Zelta globusa” nomināciju labākās aktrises kategorijā.

foto: Vida Press
Tā mammu dzimšanas dienā sveic aktrises dēli Roans, Lairds un Kvinns.

„Zelta globusu” Stouna saņēma un bija nominēta „Oskara” balvai par tēlojumu Mārtina Skorsēzes filmā „Casino” (1995).

„Zelta globusam” viņa nominēta par darbu vēl divās filmās „The Mighty” (1998) un „The Muse” (1999).

foto: Vida Press
Ar vecāko dēlu „Zelta globusa” ceremonijas vakarā šā gada janvārī.

Šārona Stouna divas reizes bijusi precējusies. 1984. gadā viņa apprecējās ar TV producentu Maiklu Grīnburgu, ar kuru bija iepazinusies filmas „The Vegas Strip War” uzņemšanas laukumā. Trīs gadus vēlāk pāris izšķīrās, bet šķiršanos juridiski nokārtoja 1990. gadā.

foto: Vida Press
2012. gadā Stounai bija 27 gadus jaunāks draugs Mārtins Mika.

1993. gadā filmas „Silver” uzņemšanas laukumā Stouna iepazinās ar producentu Viljamu Dž. Makdonaldu. Viņš pameta sievu Šāronas dēļ un drīz vien pāris saderinājās. Taču viņi tā arī neapprecējās. Gadu vēlāk – 1994. gadā – Stouna un Makdonalds izšķīrās. Saderināšanās gredzenu aktrise bijušajam līgavainim atgrieza ar kurjerpasta palīdzību.

foto: Vida Press
Aktrise ar otro vīru Filu Bronšteinu 1999. gadā.

Tajā pašā gadā, strādājot pie filmas „The Quick and the Dead”, aktrise iepazinās ar režisora asistentu Bobu Vāgneru. Viņi saderinājās, tomēr arī pēc kāda laika izšķīrās.

foto: Vida Press
Ar Maiklu Duglasu filmā „Pamatinstinkts”.

1998. gada 14. februārī Šārona Stouna apprecējās ar redaktoru Filu Bronšteinu. 2000. gadā viņi adoptēja dēlu Roanu Džozefu. 2003. gadā Bronšteins iesniedza laulības šķiršanas prasību, pamatojot to ar nesamierināmām atšķirībām. Gadu vēlāk laulību šķīra oficiāli un tiesa nozīmēja, ka Roanam jāpaliek dzīvot pie tēva, mātei dodot vien apmeklējumu tiesības.

foto: Vida Press
Šārona Stouna jaunībā.

2005. gadā Stouna adoptēja otru dēlu Lairdu Vonnu, bet 2006. gadā trešo dēlu Kvinnu Kelliju.

Šārona Stouna tērpā ar ļoti dziļu dekoltē

Aktrise Šārona Stouna, kura nākamgad atzīmēs savu 60. dzimšanas dienu, bokserim Muhamedam Ali veltīto piemiņas pasākumu Fēniksā apmeklēja uzmanību piesaistošā ...

gallery icon

Šārona Stouna pludmalē spēlē volejbolu

Tērpusies mini šortiņos un peldkostīma krūšturī, aktrise Šārona Stouna (58) Malibu pludmalē spēlēja volejbolu. Šeit norisinājās filmas darbs pie aktrises ...

gallery icon

Šārona Stouna - koķete arī 56 gadu vecumā

Koķetā topiņā ar atkailinātiem pleciem 56 gadus vecā aktrise Šārona Stouna devās ieturēt maltīti Holivudā.

gallery icon