Ne atpazīt! Seriāla "Prison Break" zvaigzne mēģinājis aizmirsties ēdot. FOTO
Grūtāko dzīves periodu Ventvorts veiksmīgi pārvarējis. Viņš atkal spējis atgūt labu fizisko formu un jau šā gada aprīlī Vankūverā uzsāks darbu pie seriāla „Izlaušanās” deviņu sēriju speciālizlaiduma.
Slavenības
2016. gada 3. aprīlis, 15:41

Ne atpazīt! Seriāla "Prison Break" zvaigzne mēģinājis aizmirsties ēdot. FOTO

Jauns.lv

Interneta portāla „The LAD Bible” veidotāji sociālajos tīklos publiskojuši neglaimojošu attēlu populārajam seriāla „Izlaušanās” („Prison Break”) aktierim Ventvortam Milleram (43). Tajā viņš ievērojami pieņēmies svarā un nepavisam vairs nelīdzinās atlētiskajam aktierim, kādu iepazinām filmā.

„The LAD Bible” ir viena no populārākajām un biežāk apmeklētajām mājaslapām Lielbritānijas iedzīvotāju vidū. Pirmdien tās veidotāji savā „Facebook” lapā ievietojuši foto kolāžu. Vienā no attēliem aktieris Ventvorts Millers redzams pozējam seriāla „Izlaušanās” reklāmas plakātam, otrā viņu grūti atpazīt svara pieauguma dēļ. Ventvorts nekavējoties reaģējis uz šo vēstījumu, atklājot plašākai sabiedrībai, ka tolaik bijis tuvu pašnāvībai un cietis no pārēšanās sekām. „The LAD Bible” veidotāji kolāžu no savas lapas drīz pēc tam dzēsa...

Ventvorts norādījis, ka šis viņa neglaimojošais attēls uzņemts pasen – 2010. gadā, kad aktieris izdzīvoja „savas pieaugušo dzīves drūmāko periodu”. „Es visur meklēju pēc palīdzības/mierinājuma/aizmiršanās,” atzinies Lielbritānijā dzimušais un Bruklinā, ASV, augušais aktieris. „Un es pievērsos ēdienam.”

„[Tobrīd] tas varēja būt jebkas. Narkotikas. Alkohols. Sekss. Taču tieši ēdiens kļuva par to, pēc kā tiecos. Varat uzskatīt – ka ēdiens palīdzēja turpināt dzīvot. Nedēļas gaidītākais brīdis bija iemīļotā maltīte un jaunākā „Top Chef” pārraide. Dažkārt ar to pietika. Vajadzēja pietikt. Es pieņēmos svarā.”

„Tagad, kad redzu fotogrāfiju ar sevi sarkanajā t-kreklā un tolaik tik reto smaidu sejā, atceros par savu cīņu,” atceras Ventvorts. „Atceros izturību un neatlaidību paskatīties acīs visiem dēmoniem... Kā pienene, kas spraucas cauri asfaltam, es izdzīvoju.”

Millers norāda, ka ar depresiju sirdzis jau kopš piecu gadu (!) vecuma, un mudina cilvēkus ar līdzīgām problēmām vērsties pēc palīdzības pie speciālista.

Prestižās Prinstonas universitātes absolvents, kurš 2013. gadā publiski paziņoja, ka ir homoseksuāli orientēts, jau agrāk intervijās ir atklāti runājis par savu garīgo saslimšanu.

„Pirmoreiz es centos atņemt sev dzīvību 15 gadu vecumā,” aktieris atzina 2013. gadā cilvēktiesību kampaņas rīkotās vakariņās Sietlā. „Es pagaidīju līdz mana ģimene nedēļas nogalē dodas prom un es palieku mājās viens pats. Tad es izdzēru pudelīti ar tabletēm.”

„Kad man kāds jautāja, vai tas bija sauciens pēc palīdzības, es atbildēju, ka nē. Jo es nevienam par to netiku stāstījis. Tu sauc pēc palīdzības tikai tādā gadījumā, ja tici, ka ir palīdzība, pēc kuras vērts saukt.”

Grūtāko dzīves periodu Ventvorts veiksmīgi pārvarējis. Viņš atkal spējis atgūt labu fizisko formu un jau šā gada aprīlī Vankūverā uzsāks darbu pie seriāla „Izlaušanās” deviņu sēriju speciālizlaiduma.

Lai gan Millera tēlotais varonis gāja bojā seriāla 2009. gadā iznākušās sezonas noslēgumā, scenārija autors Pols Šerings izdomājis jaunu sižeta pavērsienu. Inženieris Maikls Skofīlds izrādīsies dzīvs un nonācis cietumā Jemenā.


Kasjauns.lv / Foto: Facebook, Vida Press