Drū Berimora paziņo par šķiršanos un grasās pievērsties vīnu biznesam
Holivudas aktrise Drū Berimora un viņas vīrs mākslas konsultants Vils Kopelmans paziņojuši par lēmumu šķirt četrus gadus ilgo laulību. Drū cenšas tikt galā ar šķiršanās sāpēm daudz strādājot. Viņa reklamē savu vīnu biznesu „Barrymore Wines”.
Slavenības
2016. gada 5. aprīlis, 16:43

Drū Berimora paziņo par šķiršanos un grasās pievērsties vīnu biznesam

Jauns.lv

Izirusi vēl vienas Holivudas zvaigznes ģimene. Aktrise Drū Berimora (41) paziņojusi par lēmumu šķirt četrus gadus ilgo laulību ar mākslas konsultantu Vilu Kopelmanu. Lai tiktu galā ar šķiršanās sāpēm, aktrise pievērsusies darbam – viņa reklamē savu vīnu biznesu „Barrymore Wines”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Pēdējie mēneši man bijuši patiešām grūti. Es it kā zināju, ka dzīve iegrozīsies citā virzienā,” Drū Berimora izteikusies intervijā ar „PopSugar” pārstāvi. Tikai dažas stundas pēc oficiālā paziņojuma par laulības šķiršanu, aktrise piedalījusies sava vīnu biznesa „Barrymore Wines” reklāmas pasākumā.

Aktrise Drū Berimora ar trešo vīru Vilu Kopelmanu apprecējās 2012. gadā. Pārim ir divas meitas – Oliva (3,5) un Frenkija (22. aprīlī būs 2). Abi vecāki sola, ka arī pēc šķiršanās meitas ir un būs prioritāte numur viens viņu dzīvēs.

„Es piezvanīju kādam, kam patiesi uzticos, cienu un ticu, jo viņš vienmēr bijis pati labestība,” Berimora atceras kā pēc lēmuma par šķiršanos zvanījusi pēc padoma tuvam draugam, lai saprastu kā dzīvot tālāk, kad iekšā ir milzu tukšums un pasaule šķiet sagruvusi. „Es viņam vaicāju – ‘Kādu padomu man dosi?’ un viņš atteica ‘Liec kājas vienu priekšā otrai.’ Es beidzu sarunu un nodomāju – ‘Lūk, tāpēc es zvanu šim cilvēkam.’ Viņa padomi nav tikai īsi un kodolīgi, tie ir gandrīz fiziski produktīvi un produktīvi dzīves ceļa izvēlē.”

„Tas bija lielisks padoms,” turpina Drū. „Es vēlos tam sekot. Gribu spert vienu soli aiz otra – likt kājas vienu priekšā otrai.”

Lai gan intervijā Drū izvairījās runāt par šķiršanos, aktrise labprāt dalījās pārdomās par saviem bērniem. Viņa norādījusi, ka meitām vairāk kā agrāk šobrīd līdzās ir vajadzīga emocionāli stipra mamma. „Viņa negrib raizes,” par vecāko meitu Olivu teic aktrise. „Viņai ir jāzina, ka viss būs labi. Tikai tad viņa ļausies izrādīt savu kreņķi. Citādi viņa skaišas, ja kaut kas sāp. Viņa nenolien klusi maliņā. Ikviena maza meitenīte var justies droši, ja zina, ka mamma ir stipra.”

„Diemžēl mūsu ģimene šķiras likuma priekšā,” teikts oficiālajā paziņojumā „Taču tas nenozīmē, ka nebūsim vairs ģimene kā tāda. Šķiršanās var likti justies kā neveiksminiekam, taču beigu beigās tu spēj saskatīt pozitīvo tajā, ka dzīve turpinās. Mūsu bērni ir mūsu pasaule, arī turpmāk visu atlikušo mūžu viņi būs mūsu prioritāte numur viens.”

Drū Berimorai šī būs jau trešā šķiršanās. Pirmoreiz bijusī bērnu lomu atveidotāja apprecējās, būdama vien 19 gadus veca. 1994. gadā viņa jāvārdu teica bārmenim Džeremijam Tomasam. Šī kopdzīve aizvien ierindojas Holivudas zvaigžņu īsāko laulību sarakstā. Jau pēc nepilniem diviem laulībā nodzīvotiem mēnešiem pāris paziņoja par šķiršanos.

Otri reizi – 2001. gadā – Berimora apprecējās ar aktieri Tomu Grīnu. Arī otrā laulība izira gandrīz tikpat ātri kā pirmā. Jau pēc pieciem mēnešiem laulātie draugi gāja šķirtus ceļus.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram