Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Aktieris Toms Hārdijs ir goda vīrs. Zaudējis derībās Leonardo di Kaprio un patiešām uztetovējis kolēģa prasīto!
foto: Vida Press
Aktieris Toms Hārdijs derībās zaudējis savam kolēģim aktierim Leonardo di Kaprio. Zaudētājam pienācās uzvarētāja izraudzīts tetovējums.
Slavenības

Aktieris Toms Hārdijs ir goda vīrs. Zaudējis derībās Leonardo di Kaprio un patiešām uztetovējis kolēģa prasīto!

Kasjauns.lv

Pirms pāris gadiem aktieris Toms Hārdijs zaudēja derībās savam kolēģim aktierim Leonardo di Kaprio. Zaudētājam pienācies „draņķīgs” tetovējums – tādi bijuši derību noteikumi. Hārdijs vārdu patiešām turējis.

Aktieris Toms Hārdijs ir goda vīrs. Zaudējis derīb...

Aktierim Tomam Hārdijam dzīve ir brīnišķīga. Viņš ir pasaulē populārs aktieris, kurš nofilmējies ne vienā vien lieliskā kinofilmā. Viņam ir miljoniem fanu visā pasaulē. Viņš izpelnījies atzinību par savu aktiera darbu. Viņam ir pa spēkam atveidot ļoti dažādus varoņus. Bet pat šādi cilvēki reizēm pieļauj kļūdas. Muļķīgas kļūdas. Turklāt tādas, kas par sevi atgādinās visu atlikušo mūžu.

Derības notika 2016. gada sākumā, bet Toms Hārdijs par tām plašākai sabiedrībai pastāstīja vien tā paša gada decembrī. Tolaik viņš vēl vilcinājās ar solījuma pildīšanu. Arī sabiedrība, šķiet, par to aizmirsa. Neviens neapvaicājās – ir vai nav aktieris izpildījis solīto. Tikai nesen Endrū Kalisterio „Instagram” blogā ievietotajā fotogrāfijā redzams, ka Hārdijs tomēr bijis goda vīrs. Lai gan zaudējis muļķīgās derībās, viņš tomēr solīto izpildījis. Aktiera labās rokas bicepsu nu „rotā” uzraksts „Leo zina visu”.

Leonardo Dikaprio un Toms Hārdijs

Leonardo Dikaprio un Toms Hārdijs abi kopā filmējušies 2015. gadā iznākušajā drāmā „The Revenant” („Cilvēks, kurš izdzīvoja”).

Kāds gan bija iemesls derībām ar šādu iznākumu? Abi aktieri Leonardo di Kaprio un Toms Hārdijs nofilmējās drāmā „The Revenant” („Cilvēks, kurš izdzīvoja”). Pēc filmas iznākšanas uz ekrāniem 2015. gadā neviens nešaubījās par to, ka Leonardo di Kaprio saņems „Oskara” nomināciju kā labākais aktieris. Vēl jo vairāk, daudzi bija pārliecināti, ka aktieris ne tikai būs izvirzīts prestižajam apbalvojumam, bet ceremonijas vakaru pametīs ar zeltīto statuetīti azotē. Par Toma Hārdija izredzēm uz „Oskara” nomināciju ļaudis nebija tik pārliecināti. Arī pats Hārdijs ne.

2016. gada nogalē intervijā žurnālam „Esquire” Toms Hārdijs atzinās, ka viņa šaubas novedušas pie ne pārāk apdomīgām derībām ar Leonardo. Di Kaprio bijis pārliecināts, ka arī viņa kolēģis būs nominēts „Oskara” balvai par tēlojumu filmā „The Revenant”. Tomam Hārdijam bijis absolūti pretējs viedoklis par to.

foto: Vida Press
„Un tad ar lieliem burtiem uztetovē sev uz miesas vārdus: Leo zina visu!” – Leonardo di Kapiro.
„Un tad ar lieliem burtiem uztetovē sev uz miesas vārdus: Leo zina visu!” – Leonardo di Kapiro.

Abi saderējuši, ka zaudētājam jāuztetovē uzraksts vai bilde pēc uzvarētāja ieskatiem. Hārdijs zaudēja un viņam pienācās doties uz tetovēšanas salonu, lai uz miesas taptu di Kaprio izraudzīts tetovējums.

„Viņš savā pagalam draņķīgajā rokrakstā uzrakstīja vārdus: „Leo zina visu!” – Toms Hārdijs atklāja, kādu tetovējumu kolēģis viņam izvēlējies. „Es atbildēju – ‘Labi, es to izdarīšu, bet tev jāuzraksta to pareizi.’”

foto: Vida Press
„Zaudēji! Būs vien jāpilda derībās solītais.” – Leonardo di Kaprio.
„Zaudēji! Būs vien jāpilda derībās solītais.” – Leonardo di Kaprio.

Labi saprotams, ka Hārdijs nebija entuziasma pilns doties uz tetovēšanas salonu veikt šo savu „pienākumu”. „Pagaidām vēl neesmu to izdarījis, jo tas patiešām ir draņķīgs,” Hārdijs atzinās 2016. gada nogalē. Taču nu, kā redzams, viņš to ir izpildījis.

Mācība rokā: ja jūs kādreiz apšaubīsiet di Kaprio intuīciju, visu turpmāko dzīvi staigāsiet ar nejauku tetovējumu.

Toms Hārdijs seriālā „Taboo” un uzņemšanas laukumā

Aktieris Toms Hārdijs kopā ar tēvu septiņus gadus rakstīja scenāriju seriālam „Taboo”. Tagad, kad filma nonākusi uz ekrāniem, atklājies, ka ...

Aktieris Leonardo di Kaprio apmeklēja restorānu „Home” Edinburgā un ieturēja tur maltīti kopā ar fani Elīzu Lovelu. Visi restorānā strādājošie cilvēki reiz bijuši bezpajumtnieki.

Leonardo Dikprio nolēma aiziet uz restorānu Edinburgā...

Aktieris Leonardo Dikaprio apmeklēja restorānu „Home” Edinburgā un ieturēja tur maltīti kopā ar fani Elīzu Lovelu. Visi restorānā strādājošie cilvēki ...

Leo Dikaprio ceļš uz Oskaru interneta asprāšu acīm

Leo Dikaprio ceļš uz Oskaru interneta asprāšu acīm