foto: Instagram
Bijušajai "Spice Girls" dalībniecei pārmet, ka viņa balina ādu
Fani neizpratnē, kāpēc viņu iemīļotā tumšādainā dziedātāja kļuvusi balta.
Slavenības
2018. gada 5. februāris, 06:32

Bijušajai "Spice Girls" dalībniecei pārmet, ka viņa balina ādu

Kasjauns.lv

Bijusī meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātāja un talantu šova „The X Factor” žūrijas pārstāve Mela B sociālajos tīklos parādījusi fotogrāfijas, kurās redzama bikini. 42 gadus vecās mūziķes augums patiesi ir lielisks, taču fanu uzmanību piesaistījis kas cits: kāpēc viņai pēkšņi ir tik balta āda?

Mela B jeb pilnajā vārdā Melānija Brauna pasaulē nākusi Līdsas pilsētā Anglijā. Viņas mamma ir angliete, bet tēvs nācis no Karību salām. Melānija, kuru visi jau kopš „Spice Girls” laikiem atceras kā tumšādainu dziedātāju, ar savām jaunākajām fotogrāfijām raisījusi izbrīnu virknē fanu. „Instagram” blogā publiskotajos attēlos mūziķe iepozē pie saviem „Spice Girls” laika skatuves tērpiem, ģērbusies vien divdaļīgā peldkostīmā.

Komentāra pie foto kolāžas dziedātāja uzrakstījusi: „Jā, šī ir mana „Spice Girls” svētnīca, jā, es esmu ģērbusies bikini, jā, man ir 42 gadi.”

Kamēr viena daļa fanu apjūsmo Melānijas lielisko figūru, citi pārmet, kāpēc viņa nolēmusi balināt ādas krāsu.

„Vai tikai man tā liekas, ka viņa izskatās balta?”, „Kāpēc tu esi tik balta?”, „Ak, man Dievs, viņa pat ir kļuvusi balta!” – šie ir tikai daži no komentāriem, kuros fani pauž izbrīnu par negaidīto ādas krāsas maiņu.

„Man pietrūkst „Spice Girls” laiku „scary spice”. Tagad tu esi kļuvusi [kā Emma Bantone] „baby spice”.”

foto: Vida Press
Melānija B (pirmā no kreisās) grupas „Spice Girls” laikā 1998. gadā.

„Tas izskatās tik „džeksonīgi”, redzot tumšādainu cilvēku pārtopam par baltu!”

„Kas noticis ar skaisto meiteni ar brūno ādas krāsu, kas dziedāja grupa „Spice Girls” un bija tāda pati kā es, un tik lieliski dejoja?”

„Pat tetovējumu izbalinājusi.”

Turpretī citi fani aizstāv Melāniju: „Viņa nav balinājusi ādu, viņas vecāki ir divu rasu. Viņa tikai nokrāsojusi matus gaišākus un, iespējams, viņai vajadzētu mazliet pasauļoties.”

foto: Vida Press
Melānija B brīvdienās 2009. gadā.