foto: Vida Press
Modele Ambera Rouza samazina krūtis. Tās esot „stulbi smagas”
Pārlieku kuplās no dabas dotās krūtis modelei Amberai Rouzai kļuvušas par apgrūtinājumu. Tās radījušas muguras sāpes, tāpēc viņa nolēmusi veikt krūšu samazināšanas operāciju.
Slavenības
2018. gada 23. janvāris, 06:22

Modele Ambera Rouza samazina krūtis. Tās esot „stulbi smagas”

Kasjauns.lv

Skandalozā modele un repera Kanjes Vesta bijusī draudzene Ambera Rouza (34) veikusi krūšu samazināšanas operāciju, bet dienu pirms tās par saviem nodomiem pavēstījusi arī sociālo tīklu sekotājiem.

Amberas Rouzas kuplais dekoltē

Modeles Amberas Rouzas kuplais dekoltē.

gallery icon
13

„Mana krūšu samazināšanas operācija ir rīt,” savā „Instagram” blogā informēja formīgā modele Ambera Rouza. „Esmu nobijusies un saviļņota reizē. Par mani rūpēsies dakteris Metloks un dakteris Fišers.”

Thank you @garthfishermd 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Tas bija pērn, kad Ambera Rouza pirmo reizi publiski ieminējās, ka vēlas samazināt savas 36H izmēra kuplās krūtis.

„Manas krūtis ir stulbi smagas,” žēlojās modele. „Man sāp mugura un es nevaru uzvilkt foršos mazos topiņus zem tiem neuzliekot vecmāmiņu krūšturi.”

„Man gan ir bail par rētām. Ko jūs par to domāja?” – faniem vaicāja Ambera. „Vai te ir kāda dāma, kas jūtas daudz laimīgāka, kaut arī viņai ir krūšu samazināšanas operācijas rētas? Un, nē, man nav implantu, tāpēc iegriezt nevarēs tikai pie krūšu galiem. Pastāstiet savu pieredzi.”

Pie slavenībām, kas veikušas dabiski lielu krūšu sazināšanas operāciju pieskaitāmas aktrises Ariela Vintere, Drū Berimora un Dženifera Konelija, kā arī dziedātāja un aktrise Queen Latifah.

Amerikāņu plastikas ķirurgs Pīters Taubs apliecinājis, ka ir daudz sieviešu, kas cieš no pārāk kuplām krūtīm. „Neskaitāmas sievietes cieš no makromastijas, kas ir medicīnisks termins pārāk lielām krūtīm,” viņš paskaidro. „Lielu, smagu un kā mēs dēvējam „nokarenu” (D izmēra bļodiņa un lielākas) krūšu svars var atstāt sekas uz muguru, pleciem un kaklu.” Tas var radīt regulāras sāpes un diskomfortu ikdienas dzīvē.

Tāpat ir ne mazums sieviešu, kas izšķiras par labu krūšu samazināšanas operācijai estētisku apsvērumu dēļ. Kad to lielais apjoms neļauj viņām justies labi pašām savā ķermenī. „Mēs to bieži novērojam sievietēm, kuras pasaulē laidušas bērnus,” norāda ārsts, „jo pēc krūts barošanas tās kļūst mazliet nolaidenākas.”

Ambera Rouza un Blac Chyna Trinidadas karnevālā

Kuplo formu īpašnieces modele Ambera Rouza un bijusī striptīza dejotāja Blac Chyna bija īpašās goda viešanas 2016. gada februārī notikušajā ...

gallery icon
16

Modele Ambera Rouza reklamē savu pirmo grāmatu

Kuplām sievišķajām formām apveltītā modele Ambera Rouza ieradusies reklamēt savu pirmo grāmatu „How To Be A Bad Bitch” („Kā būt ...

gallery icon
22

Ambera Rouza karnevālā Trinidadā un Tobago

Repera Kanjes Vesta bijusī draudzene, modele Ambera Rouza, devusies izklaidēties uz Trinidadu un Tobago, kur piedalās grandiozajā karnevālā.

gallery icon
14

Modele Ambera Rouza izrāda apaļumus

Modelei Amberai Rouzai patīk izrādīt savus kuplos dotumus, izvēloties tērpus, kas akcentē krūtis vai sēžamvietu.

gallery icon
27