foto: Vida Press
Jūens Makgregors, saņemot balvu, pateicas sievai UN jaunajai draudzenei
Pateicības runā aktieris Jūens Makgregors apteicas sievai, kura bijusi līdzās 22 gadus un draudzenei, bez kuras viņš savu ekrāna personāžu nevarētu nospēlēt.
Slavenības
2018. gada 9. janvāris, 11:01

Jūens Makgregors, saņemot balvu, pateicas sievai UN jaunajai draudzenei

Kasjauns.lv

Saņemot „Zelta globusa” godalgu, skotu aktieris Jūens Makgregors (46) pateicās gan savai sievai Īvai Mavrakisai (51), gan jaunajai draudzenei Mērijai Elizabetei Vinstedai (33).

46 gadus veco Jūenu Makgregoru svētdienas vakarā atzina par labāko aktieri miniseriālā vai TV filmā. TV šovā „Fargo” Makgregors atveido uzreiz divas lomas – dvīņus Emitu un Reju Stasijus.

Jūens Makgregors ar sievu Īvu Mavrakisu

Skotu aktieris Jūens Makgregors ar sievu franču aktrisi Īvu Mavrakisu.

gallery icon

Aktiera pateicības runu sabiedrība uzņēmusi dalītām jūtām, jo tajā Makgregors pateicas abām savām sievietēm – sievai, no kuras pērn atsvešinājies un draudzenei, ar kuru iepazinies seriāla „Fargo” uzņemšanas laukumā.

foto: Vida Press
Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda seriāla „Fargo” reklāmas pasākumā.

Kā pirmajai aktieris pateicību izteicis sievai: „Gribu izmantot šo brīdi, lai pateiktos Īvai, kura bijusi man līdzās 22 gadus,” izteicies aktieris. „Un mūsu četriem bērniem: Klārai, Esterei, Džemjanai un Anukai.”

„Zelta globusi 2018” un dāmas melnā

„Zelta globuss 2018” un dāmas melnā.

gallery icon

Pēc tam Makgregors uz skatuves teiktajos vārdos piesauca savu seriāla  „Fargo” kolēģi Mēriju Elizabeti Vinstedu, kura TV šovā atveido ekrāna personāža Reja Stasija draudzeni un ir arī Jūena Makgregora draudzene īstajā dzīvē.

foto: Vida Press
Seriāla „Fargo” aktrise Mērija Elizabete Vinsteda.

„Man vienmēr paticis būt aktierim. Man vienmēr līdzās bijuši fantastiski aktieri. Bez Deivida Tevlisa, Maikla Stahlbarda un Kerijas Kūnas nebūtu tāda Emeta,” izteicies aktieris. „Un nebūtu nekāda Reja bez Mērijas Elizabetes Vinstedas,” pateicības vārdus noslēdzis Makgregors.

Vairāki sociālo tīklu lietotāji, kas sekojuši līdzi „Zelta globusu” ceremonijas vakara norisei, tūlīt pat ievērojuši, ka Jūens Makgregors pateicības vārdos piesauc kā sievu, tā draudzeni. Vieni slavējuši, ka tas bijis jauks žests, pieminēt arī sievu, ar kuru dzīvo šķirti. Citi akcentējuši, ka tur nu gan bijusi vajadzīga „īpaša drosme”, lai pateiktos sievai un mīļākajai, ar kuru to krāpis.

foto: Vida Press
Makgregors ar sievu 1996. gadā.

Īsi pēc tam, kad pērn rudenī atklātībā nonāca fotogrāfijas, kurās Makgregors redzams skūpstāmies ar filmas „Fargo” kolēģi Mēriju Elizabeti Vinstedu, aktieris publiski paziņoja par šķiršanos no sievas. Fotogrāfijas gan neesot devušas iemeslu šķirt laulību, tā esot izirusi jau agrāk, – tolaik uzsvēra aktiera paziņas.

Skotu aktieris Jūens Makgregors un viņa sieva francūziete Īva Mavrakisa pēc laulībā nodzīvotiem 22 gadiem nolēma iet šķirtus ceļus jau pērnā gada maijā. Šajā pašā mēnesī izirusi arī aktrises Vinstedas laulība ar bērnu dienu mīlestību Railiju Sternsu.

foto: Vida Press
Makgregors un Mavrakisa aizvadītā gada aprīlī. Šī ir pēdējā reize, kad pāris nofotografēts kopā apmeklējam saviesīgu pasākumu.

Ļaudis baumoja, ka Makgregora laulība izjukusi pēc tam, kad viņš manīts kaislīgi skūpstam Mēriju Elizabeti kādā no kafejnīcām Londonas rietumos.

Taču tas neesot tiesa. Kāds no aktiera paziņām apliecinājis slavenību žurnālam „People”, ka Jūens ar sievu Īvu pieņēmuši lēmumu par šķiršanos jau piecus mēnešus pirms šīm fotogrāfijām.

Ar nākamo sievu Īvu Mavrakisu Makgregors iepazinās 1995. gadā, strādājot pie TV seriāla „Kavanagh QC”. Pārim ir četras kopīgas meitas – Klāra (21), Džemjana (16), Estere (15) un Anuka (6).