foto: Vida Press
Melns un elegants protests "Zelta globusu" ceremonijā
Šogad uz „Zelta globusu” balvu ceremonijas vakaru Holivudā dāmas tērpušās melnā.
Sarkanais paklājs
2018. gada 8. janvāris, 16:11

Melns un elegants protests "Zelta globusu" ceremonijā

Kasjauns.lv

„Dreskods nenoteica, ka nedrīkstam izskatīties labi.” Melnajos vakartērpos ģērbtās Andželina Džolija, Džesika Bīla, Ketrīna Zeta-Džounsa un citas žilbināja uz „Zelta globusu” balvu ceremonijas sarkanā paklāja.

Holivuda „Zelta globusu” vakarā paudusi atbalstu visiem seksuālas aizskaršanas un vardarbības upuriem, izvēloties balvu ceremoniju apmeklēt melnos vakartērpos. Taču arī melnās kleitās Holivudas dīvas izskatījās skaistas un elegantas. „Dreskods nenoteica, ka nedrīkstam izskatīties labi,” sarunā ar izdevumu „Daily Mail” izteikusies velsiešu aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa.

„Zelta globusi 2018” un dāmas melnā

„Zelta globuss 2018” un dāmas melnā.

gallery icon
41

Slavenības šogad balvu ceremonijas vakaram izvēlējušās melno krāsu, lai paustu savu nostāju pret seksuālu uzmācību kinoindustrijā. Pērn, pateicoties akcijai #MeeToo, neskaitāmas Holivudas zvaigznes atzinušās gadiem noklusētajā. Producentu Hārviju Vainstīnu par seksuālu uzmākšanos apsūdzējušas aptuveni 100 sievietes un pret viņu sākta izmeklēšana Londonā, Losandželosā un Ņujorkā. Par uzmākšanos un seksuālu vardarbību vainoti arī citi labi zināmi kino industrijas vīrieši.

Pasaules slavenības 75. ikgadējā "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā

Losandželosas piepilsētā Beverlihilsā svētdien (pirmdien pēc Latvijas laika) notika 75.ikgadējā "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonija, un galveno apbalvojumu kā gada labākā ...

gallery icon
131

Pēc „sarežģītā gada” Holivudā izvēle par labu melnam apģērbam ir solidaritātes izpausme, – skaidrojusi aktrise Rīza Virterspūna. Viņa ir viens no centrālajiem cilvēkiem koalīcijā pret seksuālo uzmācību „Time's Up Now”, kas mudinājusi ceremonijā sarīkot modes „aptumšošanu”.

foto: Vida Press
Aktrise Rīza Viterspūna "Zac Posen" tērpā.

Lai gan šogad slavenās dāmas melno krāsu izvēlējušās kā solidaritātes simbolu, šis tonis apģērbā vienmēr tā nēsātājam piešķīris eleganci un grāciju.

Aktrise Andželina Džolija „Zelta globusu” ceremonijas vakaram izraudzījusies modes nama „Atelier Versace” tērpu ar spalvām rotātiem piedurkņu galiem un caurspīdīgu plecu daļu. Sešu bērnu māte tērpu bija papildinājusi ar briljantu rotaslietām un lūpas krāsojusi ar maigi rozā lūpu spīdumu.

foto: Vida Press
Aktrise Andželina Džolija „Atelier Versace” tērpā.

Aktrise Džesika Bīla uz balvu vakaru ieradās vakarkleitā no modes nama „Dior” 2017. gada pavasara augstās modes kolekcijas. Zem caurspīdīgā melnā tilla redzams rozā audums.

Kerija Vašingtone izvēlējusies modes nama „Prabal Gurung” tērpu, kas izšūts zaigojošiem fliteriem, bet dziļais tā šķēlums atklāj aktrises kāju.

Ketrīna Zeta-Džounsa izvēlējusies „Zuhair Murad” tērpu no 2017. gada rudens augstās modes kolekcijas. Viņa tērpu papildinājusi ar smaragda auskariem, bet matus ieveidojusi sev raksturīgajās krāšņajās lokās.

foto: Vida Press
Aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa „Zuhair Murad” tērpā.

Aktrise Keita Hadsone devusi priekšroku „Valentino” tērpam ar dziļu dekoltē, kam pieskaņojusi briljantu kaklarotu.

Dziļi dekoltētus vakartērpus izvēlējušās arī aktrise Hale Berija, māmiņas cerībās esošā modele Miranda Kera un aktrise Margota Robija, kā arī vēl viena topošā māmiņa – aktrise Eva Longorija.

Longorijas tērpu darinājis modes nams „Zac Posen”, bet Margotas Robijas kleitu – „Gucci”.

Savukārt popdīva Meraija Kerija ceremoniju pagodināja, ierodoties uz to nāriņas stila kleitā, ko darinājis modes nams „Dolce & Gabbana”.