Kas gan šajās bildēs ir īpašs? Aizejošā gada labākās fotoreportāžas
Slavenības
2017. gada 27. decembris, 10:33

Kas gan šajās bildēs ir īpašs? Aizejošā gada labākās fotoreportāžas

Kasjauns.lv

Izklaides jomā 2017. gads bija notikumiem un piedzīvojumiem bagāts un arī bildēts tika uz nebēdu. Kā ierasts, desmitiem tūkstošus ļaužu pulcēja Baltijā vērienīgākais festivāls “Positivus” Salacgrīvā, glamūrs žilbināja Laimas Vaikules festivālā Jūrmalā, bet mūsu vienīgā prezidente-sieviete Vaira Vīķe-Freiberga slēgtā kompānijā līksmoja 80. jubilejas svinībās. Kuras 2017. gadā bija skatītākās galerijas?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktieri ietusē savos svētkos

Aktieri līksmo “Spēlmaņu nakts 2017” ballītē

Aktieri līksmo “Spēlmaņu nakts 2017” ballītē Dailes teātrī, 2017. gada 23. novembrī.

gallery icon
106


2017. gada 23. novembrī aktieri līksmoja “Spēlmaņu nakts 2017” ballītē Dailes teātrī.

Vaira Vīķe-Freiberga nosvin 80

Vairas Vīķes-Freibergas 80. jubilejas balles viesi

Vairas Vīķes-Freibergas 80. jubilejas balles viesi.

gallery icon
85


2. decembrī uz apaļās jubilejas svinībām Rīgas Latviešu biedrības namā Vaira Vīķe-Freiberga, krāšņi saposusies, ieradās krietni pirms pirmajiem sveicējiem. Privāto svinību viesu vidū bija Vairas ģimene, Latvijas uzņēmēji, kultūras jomas ļaudis, politiķi... No bijušajiem Valsts prezidentiem ballē klāt bija tikai Valdis Zatlers ar sievu Lilitu. Svinētāju pulkā bija gan uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs ar kundzi Lidiju, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, dzejniece Māra Zālīte ar vīru Jāni Ķuzuli, Rīgas domniekā Mārtiņš Bondars ar sievu mākslinieci Ievu Bondari, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs un citi prominenti viesi.

Beidzas seriāla “UgunsGrēks” ēra

Sarkanais paklājs un visas "UgunsGrēks" zvaigznes seriāla noslēguma svinībās

2017. gada 19. maijā finišēja seriāls "UgunsGrēks". To seriāla radošā komanda un aktieri atzīmēja ar kopīgu pēdējo sēriju noskatīšanos - ...

gallery icon
168


2017. gada 19. maijā finišēja seriāls "UgunsGrēks". To seriāla radošā komanda un aktieri atzīmēja ar kopīgu pēdējo sēriju noskatīšanos - sarkano paklāju un svinībām kinoteātrī "Splendid Palace".


Kas tik negāja uz “Turaides rozes” pirmizrādi

Prominences dodas uz "Turaidas Rozes" pirmizrādi Latvijas Nacionālajā operā

Cilvēki dodas uz "Turaidas Rozes" pirmizrādi Latvijas Nacionālajā operā

gallery icon
127


Septembra nogalē Latvijas Nacionālajā operā un baletā pirmizrādi piedzīvoja iestudējums "Turaidas Roze", kuru apmeklēja visai prāvs Latvijas prominenču pulks. Darbs pie iestudējuma tika uzsākts pērnā gada vasarā. Iestudējums balstīts uz leģendu par "Turaidas Rozi", par kuru Liepiņš jau 2000.gadā radīja iestudējumu "No rozēm un asinīm". Komponists gan nolēma, ka vēlas izveidot jaunu interpretāciju šai leģendai, tādēļ 17 gadus vēlāk tapusi "Turaidas Roze".

Rīgas balles laikā apprecas pasākuma rīkotāja Tumševica

Krāšņās Natālijas Tumševicas un Kristapa Ērgļa kāzas

2017. gada 9. septembrī Andrejsalas restorānā "Aqua Luna" apprecējās inovatīvās medicīnas jomā strādājošais uzņēmējs, kardiologa Andreja Ērgļa dēls Kristaps Ērglis ...

gallery icon
97


2017. gada 9. septembrī Andrejsalas restorānā "Aqua Luna" apprecējās inovatīvās medicīnas jomā strādājošais uzņēmējs, kardiologa Andreja Ērgļa dēls Kristaps Ērglis un sabiedrības dāma, dziedātāja un "Rīgas balle" patronese Natālija Tumševica.

Uzņēmēji pulcējas gada noslēguma ballē.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras “Gada balle 2017”

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras “Gada balle 2017”.

gallery icon
86


Rīgas Latviešu biedrības namā uz tradicionālo gada balli pulcējās vairāk nekā pustūkstotis Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru – uzņēmēji, viņu otrās pusītes, parlamentārieši, valdības pārstāvji un sabiedrībā zināmi ļaudis. Balles viesu vidū bija virkne miljonāru, politiķi... Protams, ballē klāt bija un ballējās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadība: prezidents, “Turības” Attīstības padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis un valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Rīgas Modes nedēļa paiet uz urrā

27. Rīgas modes nedēļas apmeklētāju stils

27. Rīgas modes nedēļas apmeklētāju stils.

gallery icon
72


No 24. līdz 28. oktobrim Latvijas galvaspilsētā norisinājās 27. Rīgas modes nedēļa, kurā 2018. gada pavasara-vasaras kolekcijas radīja Latvijas un tuvējo ārzemju dizaineri. Ar sabiedrībā zināmi ļaudis, pošoties pasākumiem un modes skatēm, mugurā vilka visdažādākos tērpus.

Dziesminieks Dimiters balles viesus cienā ar baltmaizes kukuļiem

Kaspars Dimiters nosvin 60. dzimšanas dienu

Dziesminieks Kaspars Dimiters 1. maijā nosvinēja 60 gadu jubileju Cēsu pils parkā.

gallery icon
127


Ar grāmatas un albuma “Ielūgums uz dzīvi” atvēršanu, padziedāšanu, padejošanu un tuvinieku kopā pulcēšanu pirmdien, 1. maijā, dziesminieks Kaspars Dimiters Cēsu pilsdrupās svinēja savu 60. jubileju.

Laima priecē ar “Laima Rendez Vous”

Festivāls "Laima Rendez Vous" Jūrmalā noslēdzas, pulcējot pilnu zāli cilvēku

Festivāls "Laima Rendez Vous" Jūrmalā noslēdzas, pulcējot pilnu zāli cilvēku.

gallery icon
213


Jūlijā uz Laimas Vaikules un viņas draugu koncertiem “Laima Rendez Vous” plūda ļaužu pūļi. Bet starp skatītājiem visvairāk izcēlās dziedātāja Alla Pugačova, kura bija viena no atraktīvākajām koncerta fanēm.

“Positivus” festivāls pulcē tūkstošus

Sabiedrībā zināmi ļaudis Salacgrīvā apmeklē festivālu „Positivus 2017”

2017. gadā no 14. līdz 16. jūlijam sabiedrībā zināmi ļaudis Salacgrīvā apmeklē festivālu „Positivus 2017”.

gallery icon
42


Jūlija vidū Baltijā vērienīgākais mūzikas festivāls „Positivus2017” pulcēja vairākus desmitus tūkstošus pulku, kas brīvdienas nolēma pavadīt nevis galvaspilsētā vai savās mājās, bet bija devušies uz Salacgrīvu, lai sevi parādītu, uz citiem paskatītos un arī noklausītos pa kādam koncertam.