foto: Vida Press
Parisa Hiltone pārliecināta, ka nākamgad viņai noteikti būs bērns
Sabiedrības dāma un uzņēmēja Parisa Hiltone ir pārliecināta, ka aktieris un modelis Kriss Zilka ir viņas Īstais.
Slavenības
2017. gada 30. novembris, 10:55

Parisa Hiltone pārliecināta, ka nākamgad viņai noteikti būs bērns

Kasjauns.lv

Attiecības ar amerikāņu modeli un aktieri Krisu Zilku (32) sabiedrības dāma Parisa Hiltone (36) apstiprināja šā gada februārī. Nesen, viesojoties šovā „Kyle and Jackie O Show”, bagātniece atzinās, ka abi ar draugu nopietni domājot par bērniem.

„Mēs par bērniem runājam visu laiku,” apstiprina sabiedrības dāma Parisa Hiltone. Jautāta, vai abi ar Krisu plāno bērnus jau tuvākajā nākotnē, Parisa atbild apstiprinoši: „Noteikti. Nevaru vien sagaidīt.”

foto: Vida Press
Parisa dievina savas māsas Nikijas meitiņu Liliju Greisu Viktoriju Rotšīldu.

„Šogad vēl ne. Nākamgad,” apliecina Parisa, liekot noprast, ka ļoti svarīga ir piemērota laika izvēle. Viņas biznesa impērija aizvien plaukst un zeļ. Šobrīd tajā izdoti 19 produkti.

TV šovā „Today” Parisa atzinusies, ka abi ar mīļoto vīrieti ir teju nešķirami. „Mēs patiesībā šķirti neesam nekad pavadījuši vairāk par trīs stundām. Esam kopā ik mirkli. Viņš ir tik atbalstošs un brīnišķīgs. Man ir sajūta, ka Dievs atsūtījis man eņģeli,” jūsmo Hiltone.

Parisa Hiltone un Kriss Zilka

Parisa Hiltone un Kriss Zilka.

gallery icon

Pāris par savām attiecībām publiski paziņoja šā gada februārī, bet jau aprīlī kādā no intervijām Hiltone atzina, ka zinot, ka Zilka ir viņas Īstais. „Nekad ne par ko citu dzīvē neesmu bijusi tik pārliecināta,” viņa norādīja. „Viņš ir tik apbrīnojams it visā.”

„Patiesībā mēs esam draugi jau ļoti ilgu laiku, kādus sešus gadus. Tikai aizvadīto mēnešu laikā esam uzsākuši nopietnas attiecības. Tās ir tik ļoti izmainījušas manu dzīvi un ienesušas tajā tik daudz prieka un laimes.”

Šobrīd sabiedrības dāma un uzņēmēja kopā ar mīļoto devusies reklāmas braucienā uz Austrāliju, kur popularizē savu nesen izdoto jauno aromātu „Rosé Rush”, kas ir jau 23. viņas kolekcijā.

#BabyLove 😍👶🏼 #AuntParis

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

So in love with this little angel. 😍👶🏼 #AuntParis

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

#NickysBabyShower 💕👸🏼👸🏼👶🏼👸🏼💕

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on