foto: Vida Press
Dziedātāja Pinka saņem neaizmirstamu dāvanu no sava tīņu gadu elka un lielās mīlas
Dziedātāja Pinka.
Slavenības
2017. gada 19. novembris, 13:01

Dziedātāja Pinka saņem neaizmirstamu dāvanu no sava tīņu gadu elka un lielās mīlas

Kasjauns.lv

Dziedātāja Pinka (īstajā vārdā Ališa Mūra) atklāj, ka reiz rokeris Džons Bon Džovi uzdāvinājis viņai savas ādas bikses, kad uzzinājis, ka Pinka visu mūžu par viņu fanojusi.

foto: Vida Press
Džons Bon Džovi šā gada novembrī.

Viesojoties šovā pie Džeimsa Kordena, amerikāņu dziedātāja Pinka (38) pastāstījusi, ka, būdama maza meitene, viņa bijusi pārliecināta, ka pieaugs un apprecēs grupas „Bon Jovi” dziedātāju Džonu Bon Džovi (55).

Daudzus gadus vēlāk, kad Pinka dzīvē satikusi Džonu Bon Džovi, viņa mūziķim atklājusi, cik „izmisusi” jutusies toreiz, kad uzzinājusi, ka rokeris apprecējis savu skolas dienu mīlestību Doroteju Hērliju. Pēc šīs Pinkas atzīšanās Džons Bon Džovi nolēmis savai kvēlajai fanei pasniegt neaizmirstamu dāvanu.

foto: Vida Press
Astoņdesmitajos gados Džons Bon Džovi bieži bija ģērbies ādas biksēs – kā uz skatuves, tā ikdienā. Vienu tādu pārīti viņš atdāvinājis fanei Pinkai.

Dziedātāja Džeimsam Kordenam sarunā atklāj, ka aizvien spilgtā atmiņā ir diena, kad uzzinājusi, ka sabrucis viņas bērnības sapnis. „Es joprojām to atceros,” norāda Pinka. „Es biju automašīnā un devos mājup no dziedāšanas stundas, kad pa radio pateica, ka viņš apprecējies ar savu skolas dienu mīlestību Doroteju.”

„Es gandrīz apvēmos. Mājās noplēsu no sienas visus viņa plakātus, izmetu ārā un dienām ilgi neiznācu no savas istabas. Es biju satriekta. Tā bija pati pirmā reize, kad man kāds salauza sirdi,” par saviem tīņa gadiem un tolaik svarīgo, atceras dziedātāja.

foto: Vida Press
Džons Bon Džovi ar sievu Doroteju 1991. gadā.

„Es viņam par to pastāstīju pirmajā reizē, kad satikāmies,” atceras Pinka. „Mēs piedalījāmies radio šovā Ņūdžersijā. Šķiet, man tolaik bija kādi 22 gadi. Es viņam pavaicāju – ‘Kā jums iet? Vai tu esi laimīgs ar Doroteju?’”

Pēc tam, kad Džons Bon Džovi bija uzklausījis Pinkas tīņu gadu bēdu stāstu, rokeris nosūtīja jaunajai mūziķei neaizmirstamu dāvanu. „Viņš man atsūtīja ziedu pušķi un ādas bikšu pāri,” apliecina Pinka. „Ziedu grozs bija milzīgs un tam klāt ādas bikses ar zīmīti, kurā bija teikts: ‘Tagad tu beidzot vari ielīst manās biksēs.’”

Lai gan Pinka bijusi patīkami pārsteigta, saņemot šādu neparastu dāvanu, viņas vīrs Kerijs Hārts (tolaik pāris vēl nebija precējies) gan ne tuvu nav juties iepriecināts.

„Kerijs izmeta bikses ārā pa logu,” atceras Pinka. „Tas [šī dāvana] nebija nekas dīvains. Tas bija joks. Man tas šķita ļoti uzjautrinošs, bet Kerijam nešķita diez ko smieklīgs.”

foto: Vida Press
Pinka ar vīru motobraucēju Keriju Hārtu, kurš Džona Bon Džovi dāvanu izmetis ārā pa logu.

Džona Bon Džovi izrādītais uzmanības apliecinājums Pinkai tikai vēl vairāk licis apbrīnot rokmūzikas veterānu, bet jo īpaši tamdēļ, ka Džons jau 28 gadus ir uzticīgs savai skolas dienu mīlestībai, savai pirmajai un vienīgajai sievai Dorotejai.

„Vai tu zini, kas man patiesi patīk?” – Pinka apvaicājusies sarunu šova vadītājam. „Man patīk tikai tādi vīrieši, kas ir uzticīgi sievām. Viņš tāds ir, un man ir vēl kāds draugs, kurš tāds ir. Kad viņam jautā kā iet, viņš stāsta par savu sievu.”

foto: Vida Press
Džons Bon Džovi ar sievu Doroteju šā gada aprīlī. Pārim ir četri kopīgi bērni.

Pinka atklāj, ka viņai bijis arī „romāniņš” ar grupas „’N Sync” dalībnieku Džouiju Fatoni. Nu, patiesībā ne īsti romāniņš...

Karjeras pirmsākumos Pinka uzstājusies kā iesildošā māksliniece pirms puišu grupas „’N Sync” koncertiem un sadraudzējusies ar Džouiju.

„Man bija 19 gadu un visi grupas puiši bija patiešām jauki. Džouijs Fatone mēdza ienākt pie manis ģērbtuvē katru dienu un apsveicinājās ar mani un pavadošo grupu. Viņš bija tik jauks.”

Džeimss Kordens nekavējoties painteresējies – sak, varbūt Džouijs bija viņā tolaik ieskatījies? „Viņš aizveda mani uz restorānu,” atzīst Pinka, taču precizē. „Mēs devāmies uz ēstuvi kā draugi, nevis kā pāris.”

Sarunas laikā Pinka atzīt, ka Džouijs bijis ārkārtīgi liels džentlmenis. Viņš pat esot lūdzis dziedātājas tēva atļauju, lai vestu meitu uz randiņu. Tētim puisis paticis, taču pašai Pinkai vairāk patikuši „sliktie zēni”.

Pinka ar vīru un meitu MTV video mūzikas balvu vakarā

Uz MTV video mūzikas balvu ceremonijas vakaru dziedātāja Pinka ieradās kopā ar vīru motobraucēju Keriju Hārtu un sešus gadus veco ...

gallery icon
25

Dziedātāja Pinka ar ģimeni

Dziedātājas Pinkas un viņas vīra motobraucēja Kerija Hārta ģimenē aug divi bērni – meita Vilova Seidža un dēls Džeimsons Mūns.

gallery icon
36

Džons Bon Džovi ar ģimeni

gallery icon
8