foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elīna Maligina saglabā savu augsto amatu miljonāra biznesā
Miljonārs neatriebjas sievai - Elīna Maligina joprojām darbojas bijušā mīļotā biznesā.
Slavenības
2017. gada 14. novembris, 06:55

Elīna Maligina saglabā savu augsto amatu miljonāra biznesā

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise un māksliniece Elīna Maligina, šķiroties no miljonāra Valērija Maligina, joprojām saglabājusi augstus amatus sava bijušā mīļotā biznesā.

Elīnas Maliginas dzīve Vīnē

Mākslinieces Elīnas Maliginas dzīve Vīnē.

gallery icon
14

Pirms dažiem mēnešiem ar skandālu izjuka Elīnas un Valērija Maliginu laulība, un jau ilgāku laiku Elīna ar meitu Hannu par savu īsto šā brīža dzīvesvietu uzskata Austrijas galvaspilsētu Vīni. Rīgu viņa apmeklē ļoti reti, jo Austrijā aizņemta ar savām radošajām izpausmēm. Intervijā žurnālam "Kas Jauns" Elīna atzina, ka no Latvijas aizbrauca ar vienu koferi un meitu un netaisās braukt atpakaļ, jo Austrijā meita iet dārziņā, bet pati viņa sākusi jaunu dzīvi par visiem simts procentiem.

Laikā, kad attīstījās miljonāra un aktrises attiecības, Elīna kļuva par biznesa sievieti, jo kopā ar Maliginu izveidoja SIA "Egotrashcinema", šajā uzņēmumā kļūstot par līdzīpašnieci, kā arī tika iecelta par Maligina kompānijas "Olainfarm" meitasuzņēmuma – farmaceitisko preparātu ražošanas firmas "Silvanols" – valdes priekšsēdētāju. Uzreiz pēc šķiršanās Elīna par biznesa lietām atzina: „Silvanolā laikam skaitos.”

„Man šobrīd nav informācijas, ka manis tur nebūtu. Pienākumus pilnībā neveicu, jo esmu prom,” teica Elīna. Taujāta, vai Maligins nav atriebīgs, Elīna sacīja: „Lūk, to mēs uzzināsim!”

Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina kāzu viesi

2016. gada 21. oktobrī Tukuma Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā apprecējās uzņēmējs Valērijs Maligins un aktrise, māksliniece Elīna Dzelme. Viesu vidū ...

gallery icon
64

"Lursoft" uzņēmumu datu bāzē un uzņēmuma mājaslapā joprojām Elīna Maligina ir "Silvanola" valdes priekšsēdētāja. Latvijas zaļās farmācijas kompānija, kas jau 20 gadu ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles, lai padarītu dabas dziedinošo spēku tuvāku un pieejamāku cilvēkiem visā pasaulē, pērn strādājusi ar teju vai piecu miljonu eiro apgrozījumu.

Vēl vairāk – laikā, kad Maliginu attiecības juka un bruka, Valērija Maligina kompānija, pamatkapitālā ieguldot 100 tūkstošus eiro, izveidoja vēl vienu meitasuzņēmumu – SIA "Longgo", par kuras valdes priekšsēdētāju arī iecelta Elīna Maligina. 

Vairāk par Maliginas gaitā mlasi jaunākajā "Kas Jauns" žurnāla numurā.

Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina kāzas

2016. gada 21. oktobrī Tukuma Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā apprecējās uzņēmējs Valērijs Maligins un aktrise, māksliniece Elīna Dzelme. Viesu vidū ...

gallery icon
33

Ciemos pie Valērija Maligina viņa kabinetā

„Vēlējos, lai būtu sajūta, ka esmu mājās,” stāstot par jaunizveidoto darba kabinetu, teic akciju sabiedrības Olainfarm valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins.

gallery icon
18

Aktrise Elīna Dzelme un "Olainfarm" īpašnieks Valērijs Maligins

gallery icon
11