Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kārē pēc jaunā iPhone muļķīgā situācijā nonāk vietējais modes blogeris Jaroslavs
foto: Facebook
Stilīgais rīdzinieks tik ļoti vēlas tikt pie jaunā aifona, ka kompānijas kavēšanās viņam šķiet nepieņemama.
Slavenības

Kārē pēc jaunā iPhone muļķīgā situācijā nonāk vietējais modes blogeris Jaroslavs

Kasjauns.lv

Par īstu jautrību sociālajā tīklā "Twitter" parūpējies androgīnais modelis un - kā jaunietis pats sevi dēvē - blogeris Jaroslavs Barišņikovs, kurš ietvītoja, ka kompānija "Lattelecom" neesot savu uzdevumu augstumos. No uzņēmuma atbildes kļuva skaidrs, kas tieši tai tiek pārmests.

Kārē pēc jaunā iPhone muļķīgā situācijā nonāk viet...

Jaroslava Barišņikova vietā katram būtu tiesības justies sašutušam, proti, viņš ir neizpratnē, kāpēc "Lattelecom" neparūpējas par zibenīgu tikšanu pie jaunā "iPhone X" tik ievērības cienīgai personai, kāds ir viņš. 

Kā tviterī norāda "Lattelecom", uz jaunajiem modeļiem ir rinda, un telefoni tiek piešķirti rindas kārtībā. Par to neapmierināts ir Jaroslavs, kurš nevar saprast, kad jaunais aparāts nonāks viņa rokās.

Kompānija publiskojusi saraksti ar klientu feisbukā. Tur lasāms blogera vēstījums: "Sveiki. Jau kārtējo dienu nespēju izsist no e-veikala darbiniekiem informāciju par iPhone X iegādes datumu. Jā, es zinu par rindu, bet man jāplāno laiks, jo plānoju braukt prom no valsts ceļojumā un gribu to darīt ar jaunu telefonu... [..] Es neticu, ka jums nav informācija par precīzu datumu," sūkstījās Barišņikovs.

Blogeris mudināja kompāniju "iekustināt procesus", lai jauno telefonu saņemtu ātrāk par citiem, pretī solot publisku pateicību kompānijai sociālajos tīklos, uzsverot, ka viņam ir daudz sekotāju. 

Kā novēroja Kasjauns.lv, tviterī Jaroslavam Barišņikovam astoņu gadu laikā piesekojuši 778 cilvēki; feisbukā viņa jaunumiem seko 745 lietotāju.

Kolēģis aizstāv

Blogeris Deniss Ševeļovs, kā rādās, sava kolēģa sāpi ļoti labi sapratis, un tviterī pauda, ka sabiedrisko attiecību studentiem tik nopietna lieta būtu jārāda kā precedents nepieņemamai uzņēmuma rīcībai. Turklāt viņam zināms, ka citi cilvēki pamanījušies jauno iPhone dabūt bez rindas.

Vienlaikus Deniss arī retvītojis kāda cita cilvēka pausto aicinājumu sākt vākt parakstus par jauna telefona piešķiršanu Jaroslavam, gan par to, ka jaunu mobilo vajagot arī Denisam.

Modes dizainere Komarova un blogeris Barišņikovs tiekas kā plikpauri

Apmeklējot Rīgas Modes nedēļu Indra Komarova (pa labi) un Jaroslavs Barišņikovs, konstatēja, ka abi zaudējuši matus.

Jaroslavs Barišņikovs tiek izbalsots no šova “TV zvaigzne”

Modelis Jaroslavs Barišņikovs šovā “TV zvaigzne”.