foto: Vida Press
Aplūko, kā „dzīvajam Kenam” pārstāda biezākus matus
„Dzīvajam Kenam” veiktā matu transplantācijas operācija ilgusi septiņas stundas. Lai gan tā bijusi ārkārtīgi sāpīga un asiņaina, jau drīz pēc operācijas viņš atrādījās saviem faniem.
Slavenības
2017. gada 29. oktobris, 07:35

Aplūko, kā „dzīvajam Kenam” pārstāda biezākus matus

Kasjauns.lv

„Dzīvais Kens” jeb brazīlietis Rodrigo Alvess (34) nesen kā pārcietis kārtējo operāciju. Šoreiz viņam veikta matu transplantācija, lai cirtas izskatītos vēl jo biezākas un mati neatkāptos pieres daļā.

„Dzīvajam Kenam” veic matu transplantāciju

„Dzīvajam Kenam” veiktā matu transplantācijas operācija ilgusi septiņas stundas. Lai gan tā bijusi ārkārtīgi sāpīga un asiņaina, jau drīz pēc ...

gallery icon

Plastiskās operācijas dzīvais Kens uztver kā ikdienu. Viņš pat tās salīdzina ar sporta zāles apmeklējumu – tas esot gluži tas pats. „Arī iešana uz sporta zāli ir sava veida ķermeņa modelēšana,” viņš uzskata. „Cilvēki vēlas pieaudzēt sev vairāk muskuļu.”

Šā gada augustā Irānā dzīvajam Kenam nomainīts zoda implants un – lai cik dīvaini tas arī neizklausītos – uzlikts cits deguns, kā arī veikta uzacu piepacelšanas operācija. Taču pavisam nesen vīrietis atkal gūlies zem plastikas ķirurga naža. Viņam veikta ārkārtīgi sāpīga septiņas stundas (!) ilga matu transplantācijas operācija. Ķirurģiskā manipulācija veikta Beverlihilsā. Par spīti sāpēm, jau īsi pēc operācijas „dzīvais Kens” uzņēmis selfijus un atrādījis savu jauno veidolu faniem, kā arī publiskojis attēlus no operācijas zāles.

„Dzīvo Kenu” operējis pasaulē atzītais ķirurgs transplantācijas jomā doktors Džons Kaens.

„Dzīvais Kens” pēc kārtējās plastiskās operācijas

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Nesen viņam nomainīts zoda implants, piepaceltas uzacis un uzlikts cits deguns. ...

gallery icon

Lai gan par to, vai „dzīvais Kens” uzskatāms par skaistu, varētu diskutēt, vīrietis pats ir apmierināts ar savu izskatu. Vēl jo vairāk, viņš uzskata, ka izskatās tieši tā, kā vienmēr vēlējies. Viņš sevi uzskata par eksotiska izskata cilvēku, kā arī glītu, taču ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Rodrigo Alvess to dēvē par „sevis uzturēšanu”. Lai gan viņam patīk tas, ko redz spogulī, viņš tomēr labi saprot, ka sabiedrība viņa skaistumu vērtē citādi.

Dzīvais Kens izaudzējis garākus matus

Dzīvais Kens jeb Rodrigo Alvess izaudzējis garākus matus cēlu mērķu vārdā. Viņš drīzumā plāno noskūt tos uz nullīti un ziedot ...

gallery icon

Kādā no intervijām Rodrigo Alvess šoruden atzinis, ka apsverot iespēju veikt dzimuma maiņas operāciju, jo nevēlas kļūt par „vecu večuku”. Sarunā ar MailOnline viņš paskaidrojis, ka domājot sekot Keitlinas Dženeres pēdās. Kā zināms bijušais olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženers 67 gadu vecumā nolēma kļūt par sievieti un veica dzimuma maiņas operāciju.

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon

„Šobrīd es esmu ļoti laimīgs kā vīrietis, taču es nevēlos kļūt par vecu izčākstējušu večuku. Es darīšu to pašu, ko izdarīja Keitlīna Dženere. Kad man tuvosies piecdesmit gadu izskaņa, es labāk būšu seksīga vecāka lēdija nekā izčākstējis vecs vīrs.”