foto: Sputnik
Slavenajam aktierim Armenam Džigarhanjanam draud bēdīgs gals
Aktiera un režisora Armena Džigarhanjana un viņa gados jaunākās sievas Vitalīnas Cimbaļukas-Romanovskas laulībai pienācis gals.
Slavenības
2017. gada 23. oktobris, 15:24

Slavenajam aktierim Armenam Džigarhanjanam draud bēdīgs gals

Kasjauns.lv

“Viņš nonāks nedziedināmo aprūpē, jo neviens cits par viņu neparūpēsies!” tā par leģendārā aktiera un režisora Armena Džigarhanjana nākotni izsakās viņa sievas Vitalīnas Cimbaļukas – Romanovskas pārstāvji.

Turpinās kaislības ap 82 gadus vecā Džigarhanjana un viņa gados jaunās sievas Vitalīnas šķiršanos. Slavenais aktieris nolēmis par katru cenu pēc iespējas ātrāk šķirties no 38 gadus vecās sievas, ar kuru viņš apprecējās pavisam nesen – 2016. gadā. “Viņa manās acīs lēnām pārvērtās monstrā. Un visu atlikušo dzīvi centīšos aizmirst par viņu,” tā par šķiršanos no Vitalīnas teic pats Džigarhanjans.

PSRS Tautas skatuves mākslinieks Armens Džigarhanjans

Aktiera māsa Marina žurnālistiem izteikusies, ka šķiršanās gadījumā vairs nebūs neviena, kas rūpēsies par gados veco Džigarhanjanu. “Vitalīna ir satriecoša sieviete, kopā ar viņu Armens ir drošībā, kā aiz akmens sienas. Es esmu ļoti priecīga, ka viņš atrada tādu cilvēku, kura viņam aizvietoja visu. Viņa ir gan sieva, gan māsa, gan draudzene, gan aukle. Un, ja viņas nebūs, tas es nezinu, kas notiks ar Armenu. Kādam taču ir jābūt viņam blakus! Es to nevaru, es dzīvoju tālu prom. Kad viņam bija smagas slimības, kas tas bija blakus? Lūk, Vitalīna bija tā, kas viņu aprūpēja,” Džigarhanjana māsu citē kanāls NTV.

foto: Sputnik
Aktieris Armens Džigarhanjans šķiršanās gadījumā var nonākt nespējīgo aprūpes iestādē.


Tikmēr Vitalīnas Cimbaļukas – Romanovskas palīdze Elīna Mazura ir vēl tiešāka – šķiršanās gadījumā slimībām nomocīto Džigarhanjanu aprūpēsies pavisam sveši cilvēki. “Gribu nodot sveicienus visiem, kas Armenu noskaņo pret Vitalīnu. Lūdzu viņus aizdomāties, ka šķiršanās gadījumā viņš vienkārši attapsies hospisā (nedziedināmo aprūpes iestāde – kasjauns.lv) kā nespējīgs cilvēks,” tik strikta izteikusies Mazura, norādot, ka šī skandāla dēļ arī aktiera sievai sašķobījusies veselība: “Viņai ir temperatūra 38.5, viņa neko neēd un stresa dēļ nespēj pat aizmigt.”


Atgādinām, ka pirms dažām nedēļām Krieviju satricināja skandāls par leģendārā Armena Džigarhanjana nedienām ar viņa gados jaunāko sievu Vitalīnu Cimbaļuku-Romanovsku (38).
Nesen Džigarhanjana sieva nāca klajā ar sensacionālu paziņojumu, ka vīrs nolaupīts. Viņa apgalvoja, ka Armens sen jau esot slims un vairs neatbild par savām darbībām. Tāpēc viņa pārņēma viņa teātra vadību un paziņoja, ka aktieris nolaupīts un nolaupītāji grib arī savākt teātri.


Noskaidrot patiesību metās arī sarunu šovu vadītājs Andrejs Malahovs, kurš aktierim veltītajā Tiešais ēters raidījumā uzklausīja sensacionālus Džigarhanjana paziņojumus: "Apslimu. Mazliet apaukstējos. Gandrīz viss beidzās. Vissarežģītākais ir tas, ka manā dzīvē risinās nepārāk labi procesi. Bija man sieva, kā jau normālam cilvēkam pienākas. Vitalīna, kuras uzvārdu man izrunāt ir grūti, sagādāja man daudz nepelnītu ciešanu."
Džigarhanjans neatklāja notikušā detaļas, bet piedot sievai viņš negrib. "Viņa riebīgi izrīkojās. Zagle, viņa ir zagle, nevis cilvēks..." ar rūgtumu sacīja leģendārais aktieris. Šie izteikumi sacēla īstu vētru, tāpēc tuvs aktiera draugs Artūrs Sogomonjans nolēma pastāstīt, kā viss bija patiesībā. Uzņēmējs neslēpj, ka skandālā vainīga patiešām ir sieva.
“Armens Borisovičs nevēlējās, lai iznāktu izrāde. Tā bija vāja un jēla. Viņš trīs dienas nakšņoja kabinetā teātrī, sēžot krēslā. Vitalīna nedeva viņam zāles, bet tas viņa stāvoklim ir bīstami, jo saasinās diabēts. Ceturtajā dienā, 8. oktobrī, viņš devās mājās un tur uzzināja, ka Vitalīna viņu apmānījusi un izrāde būs,” viņš stāsta.
Ģimenei pietuvinātie stāsta, ka aktiera sieva savulaik izmantoja izdevību, kad vīrs bija slimnīcā pēc pārciestā insulta un ieviesa teātrī savu kārtību. Piemēram, atlaida 11 vadošos aktierus, kas bijuši kopā ar Armenu 15 gadus. Turklāt aktieris pat palicis bez īpašumiem, jo tos viņš savulaik pārrakstījis sievai, kura jau pārdevusi vienu no diviem Džigarhanjana dzīvokļiem.